Hoćemo ime postupajućeg tužioca
-
merlinka37
#1 Hoćemo ime postupajućeg tužioca
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150831018
Hoćemo da znamo imena ljudi koji puštaju opasne kriminalce na slobodu. Molim sve medije da istraže i objave imena ljudi koji našu državu čine nesigurnim. Oni su njihovi saučesnici!
Hoćemo da znamo imena ljudi koji puštaju opasne kriminalce na slobodu. Molim sve medije da istraže i objave imena ljudi koji našu državu čine nesigurnim. Oni su njihovi saučesnici!
- JThomas
#3 Re: Hoćemo ime postupajućeg tužioca
i šta ćeš onda?
najčešće i budu imena tužilaca i sudija u ovakvim člancima, pa nikad nikome ništa.
najčešće i budu imena tužilaca i sudija u ovakvim člancima, pa nikad nikome ništa.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#4 Re: Hoćemo ime postupajućeg tužioca
Sada treba otac i familija te djevojke da uzmu pravdu u svoje ruke i da prvo zgaze tog kretena a onda sudiju i tuzioca!!!! Pa fino tako redom dok se neko ne dozove pameti. Moje dijete da neko dofati na ovaj nacin ja znam sta bi ali ni sudija koji bi pustio potencijalnog ubicu sigurno ne bi mogao mirno spavati.
- O'zone
- Globalni moderator
#5 Re: Hoćemo ime postupajućeg tužioca
Da citiram i podebljam
Boli njih k...c šta Ti/mi mislimo o njemu...JThomas wrote:i šta ćeš onda?
- Matzan
#6 Re: Hoćemo ime postupajućeg tužioca
Pitaj novinara klixa koji je (pre)pisao članak.
-
L u c i f e r
#7 Re: Hoćemo ime postupajućeg tužioca
+1hrasno38 wrote:Sada treba otac i familija te djevojke da uzmu pravdu u svoje ruke i da prvo zgaze tog kretena a onda sudiju i tuzioca!!!! Pa fino tako redom dok se neko ne dozove pameti. Moje dijete da neko dofati na ovaj nacin ja znam sta bi ali ni sudija koji bi pustio potencijalnog ubicu sigurno ne bi mogao mirno spavati.
- greatful_and_dead
#8 Re: Hoćemo ime postupajućeg tužioca
Kolko sam ja skontao, nije ni došlo do sudije. Tužilac uopšte nije predložio pritvor.hrasno38 wrote:Sada treba otac i familija te djevojke da uzmu pravdu u svoje ruke i da prvo zgaze tog kretena a onda sudiju i tuzioca!!!! Pa fino tako redom dok se neko ne dozove pameti. Moje dijete da neko dofati na ovaj nacin ja znam sta bi ali ni sudija koji bi pustio potencijalnog ubicu sigurno ne bi mogao mirno spavati.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#9 Re: Hoćemo ime postupajućeg tužioca
priča mi kolega iz konzuma kad uhvate jadnicu da krade nudi im pušenje
možeš misliti šta se sve nudi ovim tužiteljima
pa popustio bi da je sam svetac nakon stote nemoralne ponude
- sinuhe
#10 Re: Hoćemo ime postupajućeg tužioca
Bogapitaj o kakvim odnosima izmedju dvije odrasle osobe je rijec i sad neko treba da uzbuni gradjane. 
-
merlinka37
#11 Re: Hoćemo ime postupajućeg tužioca
O'zone wrote:Da citiram i podebljam
Nije tako, a njima odgovara da ljudi razmišljaju na takav način. Ovako ćemo: Kad tužilac skupi "malo više" nedjela onda fino i mediji i mi izvršimo pritisak na njih. Zatrpajmo mailovima glavnog tužioca Salihovića i priupitajmo ga ko je taj koji potencijalne ubice pušta među normalne ljude? Sigurno im neće biti svejedno, jer mnogo je onih koji bi rado uskočili u njihovu stolicu i pošteno radili taj posao. Eto to ćemo!!!
- Matzan
#12 Re: Hoćemo ime postupajućeg tužioca
Black swan wrote:priča mi kolega iz konzuma kad uhvate jadnicu da krade nudi im pušenje
.. ukradenih cigareta??
- dust in the wind
#13 Re: Hoćemo ime postupajućeg tužioca
nalupa se gluposti ti... pitat salihovica za rad kantonalnog tuzioca. pitaj glavnu kantonalnu tuziteljicu... ljudi moraju da nauce osnove da bismo imali onda materijala za mijenjanje mnogo cega.merlinka37 wrote:O'zone wrote:Da citiram i podebljam
Nije tako, a njima odgovara da ljudi razmišljaju na takav način. Ovako ćemo: Kad tužilac skupi "malo više" nedjela onda fino i mediji i mi izvršimo pritisak na njih. Zatrpajmo mailovima glavnog tužioca Salihovića i priupitajmo ga ko je taj koji potencijalne ubice pušta među normalne ljude? Sigurno im neće biti svejedno, jer mnogo je onih koji bi rado uskočili u njihovu stolicu i pošteno radili taj posao. Eto to ćemo!!!
- O'zone
- Globalni moderator
#14 Re: Hoćemo ime postupajućeg tužioca
Bujrum.merlinka37 wrote:O'zone wrote:Da citiram i podebljam
Mada ne znam kakve veze Goran ima sa tužilaštvom KS i nadam se da je to tvoj previd a ne ne znanje.
Glavna tužiteljica Kantonalnog tužiteljstva i osoba za obraćanje je Dalida Burzić
BTW Eno čitavo tužilaštvo na čelu sa glavnom tužiteljicom upravo pišnulo u gaće od straha
- DaffyDuck
pa hajmo se i dalje vodit tom politikom!O'zone wrote:Da citiram i podebljam
Boli njih q... sta mi mislimo o njemu:
- tuzioca
- sudiju
- kriminalca
- policajca
- predsjednika
- ministra
- drzavne sluzbenike
- šalteruše
- doktore
- sestre
- profesore
dokle vise?!?! dovde smo dosli zbog tog mentaliteta
-
merlinka37
#16 Re: Hoćemo ime postupajućeg tužioca
[/quote]
nalupa se gluposti ti... pitat salihovica za rad kantonalnog tuzioca. pitaj glavnu kantonalnu tuziteljicu... ljudi moraju da nauce osnove da bismo imali onda materijala za mijenjanje mnogo cega.[/quote]
Odlično! Eto vidiš da i ti možeš pomoći kad hoćeš. Sad bi i ti trebao da pošalješ koji mail glavnoj kantonalnoj tužiteljici.
nalupa se gluposti ti... pitat salihovica za rad kantonalnog tuzioca. pitaj glavnu kantonalnu tuziteljicu... ljudi moraju da nauce osnove da bismo imali onda materijala za mijenjanje mnogo cega.[/quote]
Odlično! Eto vidiš da i ti možeš pomoći kad hoćeš. Sad bi i ti trebao da pošalješ koji mail glavnoj kantonalnoj tužiteljici.
- dust in the wind
#17 Re: Hoćemo ime postupajućeg tužioca
nazalost o zone mislim da ovdje puno vise vlada neznanje nego previdi... neko bi nesto da mijenja, a ne zna osnovno.. da bi se mijenjalo mora se sto vise znazi, uvciti, citati, nadograđivati... a ne populisticke teme pisati na forumu, da bi se uprazno pricalo.
- greatful_and_dead
#18 Re: Hoćemo ime postupajućeg tužioca
Prvo malo pročitaj ko imenuje i razrješava tužioce pa onda diži revoluciju. Ovako se samo provaljuješ.merlinka37 wrote:O'zone wrote:Da citiram i podebljam
-
merlinka37
#19 Re:
1000% si u pravu! Najlakše je otići u obližnji kafić i uz kafu govoriti briga njih šta mi mislimo, nema ovdje života, da mi je do Njemačke itd...DaffyDuck wrote:pa hajmo se i dalje vodit tom politikom!O'zone wrote:Da citiram i podebljam
Boli njih q... sta mi mislimo o njemu:
- tuzioca
- sudiju
- kriminalca
- policajca
- predsjednika
- ministra
- drzavne sluzbenike
- šalteruše
- doktore
- sestre
- profesore
dokle vise?!?! dovde smo dosli zbog tog mentaliteta
A zaista ima stvari koje sami možemo popraviti, ali hajde ti to pojedincima objasni.
- spreca
#20 Re: Hoćemo ime postupajućeg tužioca
+1L u c i f e r wrote:+1hrasno38 wrote:Sada treba otac i familija te djevojke da uzmu pravdu u svoje ruke i da prvo zgaze tog kretena a onda sudiju i tuzioca!!!! Pa fino tako redom dok se neko ne dozove pameti. Moje dijete da neko dofati na ovaj nacin ja znam sta bi ali ni sudija koji bi pustio potencijalnog ubicu sigurno ne bi mogao mirno spavati.
-
merlinka37
#21 Re: Hoćemo ime postupajućeg tužioca
dust in the wind wrote:nazalost o zone mislim da ovdje puno vise vlada neznanje nego previdi... neko bi nesto da mijenja, a ne zna osnovno.. da bi se mijenjalo mora se sto vise znazi, uvciti, citati, nadograđivati... a ne populisticke teme pisati na forumu, da bi se uprazno pricalo.
Bravo genijalac. Pa učini nešto. Uzalud ti tolika pamet ako je ne koristiš da nam svima bude bolje.
- dust in the wind
#22 Re: Hoćemo ime postupajućeg tužioca
neozbiljna si za razgovor.merlinka37 wrote:dust in the wind wrote:nazalost o zone mislim da ovdje puno vise vlada neznanje nego previdi... neko bi nesto da mijenja, a ne zna osnovno.. da bi se mijenjalo mora se sto vise znazi, uvciti, citati, nadograđivati... a ne populisticke teme pisati na forumu, da bi se uprazno pricalo.
Bravo genijalac. Pa učini nešto. Uzalud ti tolika pamet ako je ne koristiš da nam svima bude bolje.
-
merlinka37
#23 Re: Hoćemo ime postupajućeg tužioca
Doviđenja.dust in the wind wrote:neozbiljna si za razgovor.merlinka37 wrote:dust in the wind wrote:nazalost o zone mislim da ovdje puno vise vlada neznanje nego previdi... neko bi nesto da mijenja, a ne zna osnovno.. da bi se mijenjalo mora se sto vise znazi, uvciti, citati, nadograđivati... a ne populisticke teme pisati na forumu, da bi se uprazno pricalo.
- spreca
#24 Re: Re:
tako je to u drzavi bezmudih muskaraca.......u startu su ti rekli da se ne zamaras "glupostima".........ne ocekuj da te sutra neki "mudonja" zastiti od nekog kabadahije jer i samim je potrebna zastitamerlinka37 wrote:
1000% si u pravu! Najlakše je otići u obližnji kafić i uz kafu govoriti briga njih šta mi mislimo, nema ovdje života, da mi je do Njemačke itd...
A zaista ima stvari koje sami možemo popraviti, ali hajde ti to pojedincima objasni.
- O'zone
- Globalni moderator
#25 Re: Hoćemo ime postupajućeg tužioca
A čuj kod nas uvijek svi bili genijalci, svi znaju sve, svi hoće neke revolucije kurce-place ali ako je ikako moguće preko maila ili FB-a.dust in the wind wrote:nazalost o zone mislim da ovdje puno vise vlada neznanje nego previdi... neko bi nesto da mijenja, a ne zna osnovno.. da bi se mijenjalo mora se sto vise znazi, uvciti, citati, nadograđivati... a ne populisticke teme pisati na forumu, da bi se uprazno pricalo.
Za ostale
Nije ovo moja kurcobolja nego kurcobolja svih nas. Vidim svaki dan pred tužilaštvom neko traži odgovornost
Ja sam svjestan toga da me policija neće odbraniti svjestan sam i toga da kad (ako uspijem) sam da se odbranim da će mene teretiti za teško krivično djelo i znaš šta? Zaboli me!
Ja ko budala timarim godinama po ovom forumu u vezi tužilaštva KS (može se vidjeti ko se vrati kroz postove posebno na Crnoj Hronici) da je to gomila uhljeba koji ne rade niti će da rade svoj posao nego posao za njih obavljaju pripravnici a oni se kasnije samo pojave na sudu pa ispuše slučaj jer ni sami ne znaju zbog čega su došli i to im se evo već 20 godina toleriše isto kao što se toleriše političarima ovo što rade 20 godina.