Pozdrav, imam webcam FaceCam 2020 Genius, zaturio sam CD pa probah skinuti driver za ovaj model webcam, medjutim bezuspjesno.
U device manageru prepozna mi webcam cim ustekam USB prikljucak u centralku, ali ne svjetli niti ista reaguje pa sam mislio da svakako treba odgovarajuci driver
Sve su to drugi modeli webcama i nudi mi programe za automatsko prepoznavanje i skidanje svih drivera, ali kad ih nadje ne moze se skinuti jer nije pro verzija.
Imam Win 7 Ultimate.
Molim pomoc!
FaceCam 2020 driver
Moderator: Benq
-
master_player
#2 Re: FaceCam 2020 driver
U control Panelu trazio sam Scanners and cameras ali nisam mogao naci, a u Device manageru imam karticu Imaging device i u njoj stoji FaceCam 2020 i nema uzvicnika.
Evo sad instalirao orginalni softver s CD-a i kamera mi zasvjetli plavo, ali kad ukljucim video da snima ili da uslikam samo crno se pojavi, a isto gdje su smjesteni videi i slike crna podloga, a webcam je ispravna 100%, uzeo je ima 5,5 mjeseci i radila je na drugom racunaru jos starijem i na Win XP, i na njega sam je instalirao s ovog CD-a i odmah mi je proradila, a sad na novom nece, nezz ima li neka opcija za podesavanje?
Slabo se snalazaim na Win 7.
Evo sad instalirao orginalni softver s CD-a i kamera mi zasvjetli plavo, ali kad ukljucim video da snima ili da uslikam samo crno se pojavi, a isto gdje su smjesteni videi i slike crna podloga, a webcam je ispravna 100%, uzeo je ima 5,5 mjeseci i radila je na drugom racunaru jos starijem i na Win XP, i na njega sam je instalirao s ovog CD-a i odmah mi je proradila, a sad na novom nece, nezz ima li neka opcija za podesavanje?
Slabo se snalazaim na Win 7.
- AstorH
#3 Re: FaceCam 2020 driver
Pa vidi uklj. skype pa u postavkama audio video testiraj je, ako je ne prepoznaje nije u redu nesto sa cam. ili driverima
-
master_player
#4 Re: FaceCam 2020 driver
Rjeseno, hvala svima!