Ja licno malo jer cesto fulaju, kao sto su fulili i za danas
Hvala Bogu pa i Majstorovic ode u penziju, on i njegov ciklon el njino
dječak sa šibicama wrote: Mislim da je realno ono sto se prica, kako uvijek smanjuju zvanicno izmjerenu temperaturu, da vlast nebi morala proglasiti stanje elementarne opasnosti.
...kao pravnik, dusa mi traziti rupu u zakonu...JohnnyS wrote:dječak sa šibicama wrote: Mislim da je realno ono sto se prica, kako uvijek smanjuju zvanicno izmjerenu temperaturu, da vlast nebi morala proglasiti stanje elementarne opasnosti.
Ja mislim da je to realno ko ono što se priča, da propuh ubija...
Ima li itko od pravnika da nas uputi na spis, akt ili zakon koji propisuje temperaturu na kojoj se proglašava elementarna nepogoda.
Pa bas nam i ne trebaju pravnici da zakljucimo kako u gradu Sarajevu moraju postojati nekakve institucije koje ce reagirati na ovakve nenormalno dugacke toplotne udare.JohnnyS wrote:dječak sa šibicama wrote: Mislim da je realno ono sto se prica, kako uvijek smanjuju zvanicno izmjerenu temperaturu, da vlast nebi morala proglasiti stanje elementarne opasnosti.
Ja mislim da je to realno ko ono što se priča, da propuh ubija...
Ima li itko od pravnika da nas uputi na spis, akt ili zakon koji propisuje temperaturu na kojoj se proglašava elementarna nepogoda.