Gdje je ekipa da pocne zagrijavanje?
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Kad bi od tuge sef radosni mogao da odradi. Sta uradi crni Stanko.Blek Stena wrote:A gdje je anketa? ne moramo valjda cekat zrijeb da nominujemo glavne kandidate za titulu !
Malo background informacija o turniru? Ko brani titulu I tako to?![]()
Sef Radosni bi to mnogo kvalitetnije odradio. Bez ljutnje Tomahawk
Fino ja pitah:Blek Stena wrote:A gdje je anketa? ne moramo valjda cekat zrijeb da nominujemo glavne kandidate za titulu !
Malo background informacija o turniru? Ko brani titulu I tako to?![]()
Sef Radosni bi to mnogo kvalitetnije odradio. Bez ljutnje Tomahawk
Naravno, radosni bi to s finesama.Gdje je ekipa da pocne zagrijavanje?

Ne vjerujem da bi od toliko, ali od prvih 30-40-da! Na egzibicijama prošle sedmice dobio Bedenea i imao vrlo tijesne poraze tako da je bas šteta da naleti na Rogera! Na zemlji sam se nadao jednom TB a ovdje ni tome!ultima_palabra wrote:Opet Džumi sa FedomI nije kakva šteta, na travi bi izgubio od 90% žrijeba.
baš tako, bolje ispasti pred 14.000 ljudi na centralnom terenu all englad cluba i pred milionskom TV publikom, nego na terenu br. 16 od nekog kvalifikanta ili wild carda...ultima_palabra wrote:Opet Džumi sa FedomI nije kakva šteta, na travi bi izgubio od 90% žrijeba.
Jedno je ekzbicija a wimbledon je nešto sasvim drugo.shake69 wrote:Ne vjerujem da bi od toliko, ali od prvih 30-40-da! Na egzibicijama prošle sedmice dobio Bedenea i imao vrlo tijesne poraze tako da je bas šteta da naleti na Rogera! Na zemlji sam se nadao jednom TB a ovdje ni tome!ultima_palabra wrote:Opet Džumi sa FedomI nije kakva šteta, na travi bi izgubio od 90% žrijeba.