Zdravo. Napravila sam jedan problem. Naime, prije par mjeseci su mi ukrali telefon. Nije imao nikakvu zastitu i nikad ga nisam dobila nazad. Kupila sam novi i sinoc po savjetu prijateljice odlucim staviti onu pristupnu sifru (klizno, licna lozinka i bila je jos neka opcija). Ja sam stavila sifru i jutros ne mogu nikako da pristupim telefonu. Ma skoro sam potpuno sigurna da je lozinka tacna, ne znam zasto pokazuje da je netacna i da pokusam opet za 30 sekundi. Svi me regularno mogu nazvati ali ja ne mogu pristupiti nicemu. Moze li se to kako otkljucati.
Telefon je moj, ima garanciju, nisam lopov i nisam ukrala telefon. Znaci ne znam desava li se ovo jos nekome, ali eto ja vas molim za rjesenje.
zaboravljena lozinka za telefon
Moderator: Benq
- stakasa
#2 Re: zaboravljena lozinka za telefon
Gotovo ti je to mozes ga bacitradenska wrote:Zdravo. Napravila sam jedan problem. Naime, prije par mjeseci su mi ukrali telefon. Nije imao nikakvu zastitu i nikad ga nisam dobila nazad. Kupila sam novi i sinoc po savjetu prijateljice odlucim staviti onu pristupnu sifru (klizno, licna lozinka i bila je jos neka opcija). Ja sam stavila sifru i jutros ne mogu nikako da pristupim telefonu. Ma skoro sam potpuno sigurna da je lozinka tacna, ne znam zasto pokazuje da je netacna i da pokusam opet za 30 sekundi. Svi me regularno mogu nazvati ali ja ne mogu pristupiti nicemu. Moze li se to kako otkljucati.
Telefon je moj, ima garanciju, nisam lopov i nisam ukrala telefon. Znaci ne znam desava li se ovo jos nekome, ali eto ja vas molim za rjesenje.
-
_thedude
#3 Re: zaboravljena lozinka za telefon
Pretpostaviti je da je android. Zakaci sliku,i da vidimo koji je lock. Odmah da ti pomognemo.radenska wrote:Zdravo. Napravila sam jedan problem. Naime, prije par mjeseci su mi ukrali telefon. Nije imao nikakvu zastitu i nikad ga nisam dobila nazad. Kupila sam novi i sinoc po savjetu prijateljice odlucim staviti onu pristupnu sifru (klizno, licna lozinka i bila je jos neka opcija). Ja sam stavila sifru i jutros ne mogu nikako da pristupim telefonu. Ma skoro sam potpuno sigurna da je lozinka tacna, ne znam zasto pokazuje da je netacna i da pokusam opet za 30 sekundi. Svi me regularno mogu nazvati ali ja ne mogu pristupiti nicemu. Moze li se to kako otkljucati.
Ne brini sve se to da srediti....
Lijep pozdrav,
Last edited by _thedude on 12/04/2015 11:12, edited 1 time in total.
- duspi
#4 Re: zaboravljena lozinka za telefon
jel android / jesi već vezala neki gmail account za uređaj?
ako jesi, nakon određenog broja neuspješnih pokušaja otključavanja bi ti trebao ponuditi opciju da ga otključaš korištenjem tog accounta i njegove šifre
ako jesi, nakon određenog broja neuspješnih pokušaja otključavanja bi ti trebao ponuditi opciju da ga otključaš korištenjem tog accounta i njegove šifre