Pozdrav. Valjda sam potrefio rubriku u kojoj cu postaviti pitanje.
naime, ako osoba ima ličnu kartu BiH i namjerava doci sa Kosova u BiH , moze li ta osoba uci u BiH sa kosovskim tablicama iako posjeduje licnu BiH?
automobilske tablice
- Danguba
#2 Re: automobilske tablice
Ako si vlasnik auta sa kosovskim tablicama, moras imati i kosovske dokumente.TicTac wrote:Pozdrav. Valjda sam potrefio rubriku u kojoj cu postaviti pitanje.
naime, ako osoba ima ličnu kartu BiH i namjerava doci sa Kosova u BiH , moze li ta osoba uci u BiH sa kosovskim tablicama iako posjeduje licnu BiH?
Za ulazak u BiH ne znam da li je moguce uci sa l.k. ili moras imati pasos.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#3 Re: automobilske tablice
nasere jesi li to ti?
-
TicTac
#4 Re: automobilske tablice
Pa ta osoba ima dvojno drzavljanstvo. I bh i kosovsko. E sad, problem je u tome sto nema bh tablice nego kosovske pa me zanima da li moze uci u BiH sa bh dokumentima ali kosovskim tablicamaDanguba wrote:Ako si vlasnik auta sa kosovskim tablicama, moras imati i kosovske dokumente.TicTac wrote:Pozdrav. Valjda sam potrefio rubriku u kojoj cu postaviti pitanje.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#5 Re: automobilske tablice
I vizu.Danguba wrote:Ako si vlasnik auta sa kosovskim tablicama, moras imati i kosovske dokumente.TicTac wrote:Pozdrav. Valjda sam potrefio rubriku u kojoj cu postaviti pitanje.
ps ne znam ovo oko različitih dokumenata/tablica.
-
kakavdanakneiskustvu
#6 Re: automobilske tablice
mk ultra wrote:nasere jesi li to ti?
- Danguba
#7 Re: automobilske tablice
ja tebi rekoh. ako su kosovske tablice moras uci sa kosovskim papirima. bh ti i ne trebaju.TicTac wrote:Pa ta osoba ima dvojno drzavljanstvo. I bh i kosovsko. E sad, problem je u tome sto nema bh tablice nego kosovske pa me zanima da li moze uci u BiH sa bh dokumentima ali kosovskim tablicamaDanguba wrote:
Ako si vlasnik auta sa kosovskim tablicama, moras imati i kosovske dokumente.
nikako ne mozes uci sa kosovskim tablicama a bh dokumenti izuzev ako si kupio auto i imas sve druge papire.
- insomnia78
#8 Re: automobilske tablice
Mozes ako imas regulisan boravak na kosovuDanguba wrote:ja tebi rekoh. ako su kosovske tablice moras uci sa kosovskim papirima. bh ti i ne trebaju.TicTac wrote:Pa ta osoba ima dvojno drzavljanstvo. I bh i kosovsko. E sad, problem je u tome sto nema bh tablice nego kosovske pa me zanima da li moze uci u BiH sa bh dokumentima ali kosovskim tablicamaDanguba wrote:
Ako si vlasnik auta sa kosovskim tablicama, moras imati i kosovske dokumente.
nikako ne mozes uci sa kosovskim tablicama a bh dokumenti izuzev ako si kupio auto i imas sve druge papire.
Ja ulazim sa bosanskim papirima i francuskim tablicama, s tim' sto imam boravisnu dozvolu odnosno kartu rezidenta
- Danguba
#9 Re: automobilske tablice
tacno. mora imati neki kosovski papir. da li pasos ili licnu ili odobren boravak.