Ukoliko već postoji ovakva tema molim vas posaljite mi link
Koliko je jak Huawei Mate 7?
Moderator: Benq
-
amirp91breza
#1 Koliko je jak Huawei Mate 7?
Zanima me čvrstina ovoga uređaja odnosno kako se on drži u padovima, jer mi se jako sviđa, i dvoumim se između nega i note 3, ali note 3 se jako dobro drzi u padovima pa me zanima je li isti takav slucaj i sa Mate-om, ipak mate ima metalno kućište
- Maharadza
#2 Re: Koliko je jak Huawei Mate 7?
amirp91breza wrote:Zanima me čvrstina ovoga uređaja odnosno kako se on drži u padovima, jer mi se jako sviđa, i dvoumim se između nega i note 3, ali note 3 se jako dobro drzi u padovima pa me zanima je li isti takav slucaj i sa Mate-om, ipak mate ima metalno kućište![]()
Najgluplji test koji postoji, apsolutno ništa ne otkriva osim činjenice da će se SVAKI smartphone razlupati ako padne direktno na ekran!
Inače, ako imaš tendenciju da ti sve živo ispada iz ruke, uzmi ovo: http://catphones.com/phones/b15-smartphone.aspx
-
amirp91breza
#3 Re: Koliko je jak Huawei Mate 7?
Ma ne ispada mi ali eto moze se svasta desiti
Gledao sam ovo za note 3 ali u nekim slucajevima se razbije u nekim ne razbije.., npr. Tech Rax kada je radio drop test nije mu se razbio, volio bih da je i uradio i za mate 7
Gledao sam ovo za note 3 ali u nekim slucajevima se razbije u nekim ne razbije.., npr. Tech Rax kada je radio drop test nije mu se razbio, volio bih da je i uradio i za mate 7