Imam oko 400 € u kovanicama od po 1 i 2 €...
Gdje mogu zamijeniti Eure u Sarajevu???
-
Eshek
#1 Gdje mogu zamijeniti Eure u Sarajevu???
Sigurno vam se naslov teme čini banalan, ali evo u čemu je kvaka...
-
Eshek
Banke ne primaju kovanice, samo papir...znao sam ja da oni vole samo lahku lovu
A koji bi to pekar na Dobrinji primio 5 kg gvožđa ?!
Ima ih nekoliko u gradu koji primaju € u kovanicama, ali ako nešto kupuješ...
Pa miša mu jebem, neću valjda 400 € potrošiti na kifle
A svejedno mi je koju valutu da dobijem, samo nek' je papir, pa makar mog'o sa njim samo guz'cu obrisati...
A koji bi to pekar na Dobrinji primio 5 kg gvožđa ?!
Pa miša mu jebem, neću valjda 400 € potrošiti na kifle
A svejedno mi je koju valutu da dobijem, samo nek' je papir, pa makar mog'o sa njim samo guz'cu obrisati...
-
mrak
"Kod nas" u austriji u svakoj malo vecoj filijali imas brojaca kovanica, istreses sve sto imas i on ti tu lovu stavi na konto ili izda potvrdu koju unovcis ili odmah da papirnu lovu.
E sad, prijedlog je da uzmes taj novac kada budes isao u EU i to zamijenis u nekoj banci tamo.
E sad, prijedlog je da uzmes taj novac kada budes isao u EU i to zamijenis u nekoj banci tamo.
-
Šandor
Blize mu je u Tivat na ljetovanje. I za sedmodnevni aranzman dadne 400 kovanica.mrak wrote:"Kod nas" u austriji u svakoj malo vecoj filijali imas brojaca kovanica, istreses sve sto imas i on ti tu lovu stavi na konto ili izda potvrdu koju unovcis ili odmah da papirnu lovu.
Last edited by Šandor on 15/04/2005 01:12, edited 1 time in total.
-
Eshek
Bi li ti mogao mjesecima gledati kako ta lova lezhi na stolu...dok ne odesh u EUmrak wrote:E sad, prijedlog je da uzmes taj novac kada budes isao u EU i to zamijenis u nekoj banci tamo.
Ma to bode ochi nevjerovatno
Ima li neka kockarnica da ih prima ? Bolje i to nego u tijesto ih dati...
-
mrak
Coloseum u Sarajevu ce ti primiti kovanice, siguran sam. Njima toga treba, vidi sa njima.
Ako ne mislis mijenjati u banci, racunaj da ce ti svako htjeti neku proviziju. Ako te nije strah, mozes meni postom poslati kovanice (koliko kila ima taj paket, isplati li se uopste?) da ti ih ja zamijenim, lovu ti mogu poslati bankom ili western unionom (idioti uzimaju previse, oko 10%).
Mislim, tesko da ces mi povjerovati ovako bez da me znas, ali ja odista nemam zle namjere
Ako ne mislis mijenjati u banci, racunaj da ce ti svako htjeti neku proviziju. Ako te nije strah, mozes meni postom poslati kovanice (koliko kila ima taj paket, isplati li se uopste?) da ti ih ja zamijenim, lovu ti mogu poslati bankom ili western unionom (idioti uzimaju previse, oko 10%).
Mislim, tesko da ces mi povjerovati ovako bez da me znas, ali ja odista nemam zle namjere
-
Eshek
mrak wrote:Coloseum u Sarajevu ce ti primiti kovanice, siguran sam. Njima toga treba, vidi sa njima.