Pozdrav
Ima li vas koji redovno uploaduju na YouTube-u i kakva vam je zarada? Moze li se zaraditi? Sa kojom ste mrezom partner?
YouTube
Moderator: Benq
- Zeljoooo
#4 Re: YouTube
Pa zasto ne ubacujes vise videa?Dzontra Volta wrote:Ja sam partner direktno sa youtube i imam uploadovanih nekoliko videa, ali nista posebno, sve oko 1000 pregleda... osim jednog videa koji ima preko 23 000 i na njemu sam zaradio nekih 12-13 $ (monetizovao sam ga kada je imao oko 10k )...znaci neki prosjek dolar po hiljadu pregleda
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5 Re: YouTube
ne moze stici nasnimat p0rnica
i mene tema zanima
sta je nnajtrazenije?
cini mi se da su životinje popularne
i mene tema zanima
sta je nnajtrazenije?
- Zeljoooo
#6 Re: YouTube
Snimaj sebe i parlaj na engleskom tu je lovaBlack swan wrote:ne moze stici nasnimat p0rnica![]()
i mene tema zanima
sta je nnajtrazenije?
EDIT:
Ili na srpskom da te ceo svet razume bre
- Zeljoooo
#7 Re: YouTube
Dobro ti je onda YT dao partnersvo. Inace ide teko direktno sa njima ako ti nije originalan sadrzaj.Dzontra Volta wrote:pa treba nesto originalno stavljati... cekam inspiracijuZeljoooo wrote:Pa zasto ne ubacujes vise videa?Dzontra Volta wrote:Ja sam partner direktno sa youtube i imam uploadovanih nekoliko videa, ali nista posebno, sve oko 1000 pregleda... osim jednog videa koji ima preko 23 000 i na njemu sam zaradio nekih 12-13 $ (monetizovao sam ga kada je imao oko 10k )...znaci neki prosjek dolar po hiljadu pregleda
najbolje ide ovo, igras igice i snimas se![]()
Ako imate nekih ludih ideja onda samo opletite, postati partner nije tesko...Ja svoje uvezao sa adsensom i danas bas prva isplata bila
-
zetareticula
#8 Re: YouTube
Ja sam za mjesec uspjeo zaraditi 14+€ tako pise na youtube dok na adsense pise 9+€, a imam negdje oko 3 do 4.000 pregleda dnevno na kanalu