komenti, savjeti, zamjerke na ovo auto :
http://home.mobile.de/TRADECARSGMBH#des_202876951
hvala
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ja jest ruzan auto, naravno,moje subjektivno misljenje.adda_sa wrote:poz..drug kupuje auto, nije siguran, a niti ima account ovdje, pa ja kacim post
hvala
To je za mene sada poslije 3-serije E90, jos jedini pravi BMW u ponudi.adda_sa wrote:poz..drug kupuje auto, nije siguran, a niti ima account ovdje, pa ja kacim post
hvala
zasto? sta znas, govoriSSemir wrote:dješ od kramara
Tebi dok se zvijezde poklope,prodje jos jedan vijek kako si krenuo. Imam osjecaj,da si cicijaner teski?!ado-šampion wrote:Ako se zvijezde poklope moje iduce auto.![]()
Dobar je ovaj, cijena odgovara, lijepo bi jos bilo da ima kozni volan umjesto obicno, ali o tom po tom. Nek obrati paznju na lanac.
Jbg ima tu kontanja dosta. Jos nije definitivno gdje cu zivjeti za godinu dana tako da auto moze sacekati, tim vise sto mi i ovo trenutno vecinu vremena stoji u garazi. Da nemas kakav nacin da se BMW preveze odavde u Njemacku a da se ne plati skupo prvo osiguranje (1000 eura)?konektovan wrote:Tebi dok se zvijezde poklope,prodje jos jedan vijek kako si krenuo. Imam osjecaj,da si cicijaner teski?!ado-šampion wrote:Ako se zvijezde poklope moje iduce auto.![]()
Dobar je ovaj, cijena odgovara, lijepo bi jos bilo da ima kozni volan umjesto obicno, ali o tom po tom. Nek obrati paznju na lanac.
Nemam sta misliti, ja provjerim te informacije. Ono gore je bila ironija. Prvo osiguranje BMWa 3 starog 7 godina strancu u Njemackoj, dakle onom koji dotad nije imao registrovano auto, kosta preko 1500 eura, cisto za informaciju. Iz druge ruke.insomnia78 wrote:A sta mislis kolko je inace, drugo, osiguranje tebi strancu koji nije imao registrivano auto u njemackoj, jos BMW?
Imam jednu lijepu vijest za tebe sampione,dok nisi otisao u germaniju.ado-šampion wrote:Jbg ima tu kontanja dosta. Jos nije definitivno gdje cu zivjeti za godinu dana tako da auto moze sacekati, tim vise sto mi i ovo trenutno vecinu vremena stoji u garazi. Da nemas kakav nacin da se BMW preveze odavde u Njemacku a da se ne plati skupo prvo osiguranje (1000 eura)?konektovan wrote:Tebi dok se zvijezde poklope,prodje jos jedan vijek kako si krenuo. Imam osjecaj,da si cicijaner teski?!ado-šampion wrote:Ako se zvijezde poklope moje iduce auto.![]()
Dobar je ovaj, cijena odgovara, lijepo bi jos bilo da ima kozni volan umjesto obicno, ali o tom po tom. Nek obrati paznju na lanac.To bi mi pomoglo u odlucivanju.
madner wrote:Samo bi trebao pozuriti, dok je jos zadnji pogon aktuelan.
Neces vjerovati ja sam ga vidjao parkiranog u mom naselju.konektovan wrote: Imam jednu lijepu vijest za tebe sampione,dok nisi otisao u germaniju.Danas vidim neku gošpodju koja vozi daihatsu-a ,kao kod tebe,samo plave boje.
mozda da razmislite o osnivanju nekog BH Daihatsu kluba ?!
Gol ko pištolj unutra, pogotvo u ovoj varijanti s osnovnim audio uređajem i bez tipki na volanu.adda_sa wrote:poz..drug kupuje auto, nije siguran, a niti ima account ovdje, pa ja kacim post
hvala
Danguba wrote:Prije par dana istog ovakvog registrovao samo ima i navigaciju![]()
Prezadovoljan. Autic ko bombona.
edit: kod mene je 118i 2010.god. 50.000km
Nije druze, ja cu ti odmah reci. To je auto za par bez djece ili s max 1 djetetom. Za 2 djece je malen.Ned071 wrote:Danguba wrote:Prije par dana istog ovakvog registrovao samo ima i navigaciju![]()
kakav je gepek? jel dovoljan za cetveroclanu porodicu?
Upravo tako.ado-šampion wrote:Nije druze, ja cu ti odmah reci. To je auto za par bez djece ili s max 1 djetetom. Za 2 djece je malen.Ned071 wrote:Danguba wrote:Prije par dana istog ovakvog registrovao samo ima i navigaciju![]()
kakav je gepek? jel dovoljan za cetveroclanu porodicu?
kečiga naravnomadner wrote:Cek, Dajhatsu ili 118?