Root-ovan mobitel...vracanje na tvornicke postavke
Moderator: Benq
-
murga112
#1 Root-ovan mobitel...vracanje na tvornicke postavke
kupio sam polovan mobitel..samsung galaxy s3mini..mobitel je natrpan glupostima pa bih ga resetirao al ima jednu cudnu stvar..ima na sebi jednu ikonu aa kineskim slovima..i kad nesto skinem sa google play uvijek se pojave ta kineska slova...malo sam googlao i navodno je to znak da je mobitel rootovan....prvo pitanje jel to normalno sto se desava..drugo pitanje.ako vratim mobitel na tvornicke postavke hoce sve normalno raditi.....nemam iskustva s ovim..do sad sam korstio mobitel na symbianu
- irac300
#2 Re: Root-ovan mobitel...vracanje na tvornicke postavke
Root aplikacija obično te pita da li dopuštaš novoj aplikaciji da se pokrene, ništa strašno. Kod tebe jedino zeza što je na kineskom, pa ne znaš koji je odgovor ''da'' a koji ''ne''. Slobodno ga vrati na fabričke postavke, neće mu ništa biti, osim što ćeš izgubiti root, al' kako vidim tebi to i nije neophodno, jer ne čačkaš ništa oko android sistema.murga112 wrote:kupio sam polovan mobitel..samsung galaxy s3mini..mobitel je natrpan glupostima pa bih ga resetirao al ima jednu cudnu stvar..ima na sebi jednu ikonu aa kineskim slovima..i kad nesto skinem sa google play uvijek se pojave ta kineska slova...malo sam googlao i navodno je to znak da je mobitel rootovan....prvo pitanje jel to normalno sto se desava..drugo pitanje.ako vratim mobitel na tvornicke postavke hoce sve normalno raditi.....nemam iskustva s ovim..do sad sam korstio mobitel na symbianu
-
murga112
#3 Re: Root-ovan mobitel...vracanje na tvornicke postavke
irac300 wrote:Root aplikacija obično te pita da li dopuštaš novoj aplikaciji da se pokrene, ništa strašno. Kod tebe jedino zeza što je na kineskom, pa ne znaš koji je odgovor ''da'' a koji ''ne''. Slobodno ga vrati na fabričke postavke, neće mu ništa biti, osim što ćeš izgubiti root, al' kako vidim tebi to i nije neophodno, jer ne čačkaš ništa oko android sistema.murga112 wrote:kupio sam polovan mobitel..samsung galaxy s3mini..mobitel je natrpan glupostima pa bih ga resetirao al ima jednu cudnu stvar..ima na sebi jednu ikonu aa kineskim slovima..i kad nesto skinem sa google play uvijek se pojave ta kineska slova...malo sam googlao i navodno je to znak da je mobitel rootovan....prvo pitanje jel to normalno sto se desava..drugo pitanje.ako vratim mobitel na tvornicke postavke hoce sve normalno raditi.....nemam iskustva s ovim..do sad sam korstio mobitel na symbianu
Poprilicno sam "nepismen" za android...vratio sam mobitel na tvronicke postavke...root je ostao..nije obrisan a sve oszatlo je otislo i mobitel radi puno bolje...
-
febo_acm
#4 Re: Root-ovan mobitel...vracanje na tvornicke postavke
Imas na Play Store aplikaciju SuperSU i skini nju, onda je otvori i spusti prema dole dok ne bude pisalo full unroot... To će ti ukinuti root.
-
murga112
#5 Re: Root-ovan mobitel...vracanje na tvornicke postavke
Kako instalirati/pokrenuti javu na android mobitelu...ne kuzim se previse u termine i izraze al znam da android i java su tako reci na suprostavljenim stranama..al ako je android rootovan sigurno postoji nacin da se java ubaci na mobitel??
- Qler
#6 Re: Root-ovan mobitel...vracanje na tvornicke postavke
Pola,kod androida je kopiran od jave...