Facebook Hack

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
miralem_XJ

#1 Facebook Hack

Post by miralem_XJ »

Pozdrav prijatelji,

ovako, ovo nije neki zlobni pokušaj danekom otmem profil pa da ga ucjenjujem ili nešto, potreban mi je program(mislim da je prije postojao) koji prilikom svakog logovanja na fejs pamti šifru, tog nekog koji se logovao, i negdje je snimi, sačuva ili kako već ..

Kakogod, meni je potreban program koji će biti snimljen na računar i na neki način mi sačuvati sinovu šifru, dal će to biti onaj program koji bilježi svaku aktivnost tastature, ili koji će samo pamtiti šifru, a da on ne zna, nije toliko ni bitno, samo mi je bitno da malo "pročešljam" njegov profil, iz roditeljskih razloga :)
Kinaski

#2 Re: Facebook Hack

Post by Kinaski »

Ne treba ti to u zivotu, samo te moze glava zabolit. Jedne prilike sam ja tako imao pristup fb racunu od moje bivse djevojke (uz njenu saglasnost), postao sam bolestan za tim spijuniranjem. Svaku njenu rijec napisanu sam detaljno citao, kontao jel dvosmisleno. Uglavnom sam sebe opteretio sa tim, postao ljubomoran bez razloga. A ako hoces iskreno seljacki je a i za zdravlje lose. Ne moramo sve stvari znati jebiga :D
Zeljoooo

#3 Re: Facebook Hack

Post by Zeljoooo »

Daj profil da ga zacas babuka proceslja :oops:

PS.

Kucaj na guglu 'keyboard spy logger' ima ih kamara pa izaberi.
Post Reply