Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozdrav, od jutros imam problem sa tv-om, Samsung plazma je u pitanju, sama se pali i gasi, mijenja kanale, pojacava i smanjuje...
Jel ima neko ko bi mogao pomoci oko ovog problema ili da je nosim u servis..?
Ma nije...nego je fakat poludila skroz....upali se na neki program i pojacana do maximuma...onda sama prebacuje, smanjuje.... ne znam sta da joj radim, iskljucio je iz struje upalio i oet isto...
dječak sa šibicama wrote:Meni se gasila dok nisam pogasio sve u "ekoloskom rjesenju"
H5000 serija.
Ali to okretanje kanala samo od sebe, ili je do daljinskog, ili neki feler. zovi servis, sta drugo.
Sad sam je rasklopio i malo cackao...
Iskljucivao ove kopce i ponovo vracao...sve sam ih iskljucio i opet vratio u leziste i sad za sad radi kako treba, nema problema...valjda ne poludi...
Napravio...izgleda definitivno....
Citao sam po forumima engleskim i izgleda da je problem u dugmicima na plazmi sa strane i da oni vremenom odu...sada sam iskljucio te dugmice iz funkcije totalno i za sada radi...
Nemam vise funkcije na plazmi, tj. Ne mogu prebacivati i pojacavati ali radi daljinski...tako da mi i ne treba za sada...