Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

ranger

#1 Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by ranger »

Pozdrav ljudi,
u toku sam preseljenja u novi stan, u starom sam imao telemach i bio prezadovoljan, medjutim nisam siguran dal je on dostupan na novoj lokaciji.
Sta predlazete od alternativa?
Do sad sam imao paket kablovska + internet i placao oko 40KM, eh sad bih nesto priblizno volio imat ponovo... kako vidim na ovim stranicama uglavnom su slabiji od telemacha, bar kad poredim ove brzine interneta...
avaks

#2 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by avaks »

HS bi u dogledno vrijeme trebao postati Telemach pa ako već imaš iskustva znaš na čemu si.
Ako je brzina interneta bitna na drugom mjestu ti je Logosoft a MojaTV su puno skupi ako hoćeš iole približnu brzinu koju si imao na telemachu (pretpostavljam 40/2.5 ako je Duo paket bio). Za taj Europronet ti ne znam.
ranger

#3 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by ranger »

avaks wrote:HS bi u dogledno vrijeme trebao postati Telemach pa ako već imaš iskustva znaš na čemu si.
Ako je brzina interneta bitna na drugom mjestu ti je Logosoft a MojaTV su puno skupi ako hoćeš iole približnu brzinu koju si imao na telemachu (pretpostavljam 40/2.5 ako je Duo paket bio). Za taj Europronet ti ne znam.
nista sve su prilike da ce biti HS nema druge...
greyscale

#4 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by greyscale »

Pa provjeri sa telemachom jel nude usluge na toj lokaciji, mozes nazvat a mozes i u njihovoj temi ovdje na forumu pitat. Ali evo kolega iznad rece kako ce mozda hs postat telemach svakako, tako da ti je isto :D
Mirzareli

#5 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by Mirzareli »

ranger wrote:Pozdrav ljudi,
u toku sam preseljenja u novi stan, u starom sam imao telemach i bio prezadovoljan, medjutim nisam siguran dal je on dostupan na novoj lokaciji.
Do sad sam imao paket kablovska + internet i placao oko 40KM, eh sad bih nesto priblizno volio imat ponovo... kako vidim na ovim stranicama uglavnom su slabiji od telemacha, bar kad poredim ove brzine interneta...
MOJA TV ZAKON .Presao sam nedavno sa telemacha,za klasu je meni stabilnija i bolja.Uz to sam dobio i PLC uredjaj znaci sad mi u kuci sve frcera bez ikakvi kablova .. :-D
ranger

#6 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by ranger »

Mirzareli wrote:
MOJA TV ZAKON .Presao sam nedavno sa telemacha,za klasu je meni stabilnija i bolja.Uz to sam dobio i PLC uredjaj znaci sad mi u kuci sve frcera bez ikakvi kablova .. :-D
koji paket, tj.kolko placas i koja je brzina interneta?
Mirzareli

#7 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by Mirzareli »

ranger wrote:
Mirzareli wrote:
koji paket, tj.kolko placas i koja je brzina interneta?
30 KM moja TV(Telefon) preko 160 programa,a zasebno sam uzeo ADSL brzina 5 mb/S 19,90,ukupno = 50 KM... Mozda nije velika brzina ,ali je vise nego stabilna ,gledam filmove,skidam filmove, preko programa sopcast gledam sve tekme u extra rezoluciji bez trzanja i kocenja ... I ne placm TV preplatu preko MOJE TV... A vidim da komsijama koji imaju telemach dolaze inkasanti i moraju placat preplatu 8 KM + pdv... :-) :wink: ,, Imas na stranici BH Telecom svu ponudu... Ja sam prezadovoljan uslugom ,sve frcera u najboljem redu... Ako budes isao cak mislim da te i sljeduje kao novog korisnika PLC adapter znaci nema kablova sve ide preko tog uredjaja prava stvar.
Radar71

#8 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by Radar71 »

Ovo za inkasante nije tačno.
Mirzareli

#9 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by Mirzareli »

[quote="Radar71"]Ovo za inkasante nije tačno.[/

Kako ti znas da nije tacno ja lika nidje veze...U petak citavo moje naselje je obisao inkasant iz JRTV servisa... Pitao sam i komsije neki su i na sud prilozeni zbog neplacanja rtv takse..
Radar71

#10 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by Radar71 »

Mirzareli wrote:
Radar71 wrote:Ovo za inkasante nije tačno.[/

Kako ti znas da nije tacno ja lika nidje veze...U petak citavo moje naselje je obisao inkasant iz JRTV servisa... Pitao sam i komsije neki su i na sud prilozeni zbog neplacanja rtv takse..
a tebe nije jer si na moja tv :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#11 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by Truba »

planira li iko usranu ask kupiti
ranger

#12 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by ranger »

ja narucio HS neki paket KID14 pa et, vidit cemo..
MTV

#13 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by MTV »

Radar71 wrote:
Mirzareli wrote:
Radar71 wrote:Ovo za inkasante nije tačno.
a tebe nije jer si na moja tv :lol: :lol:
Na Logosoftu 2 godine i par mjeseci nijedan inkasant nije dosao, tako da smanji dozivljaje.

Jesi ti to novi iceman?
Radar71

#14 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by Radar71 »

MTV wrote: Na Logosoftu 2 godine i par mjeseci nijedan inkasant nije dosao, tako da smanji dozivljaje.

Jesi ti to novi iceman?
jok ja, nego pazi sta lik napisa
I ne placm TV preplatu preko MOJE TV... A vidim da komsijama koji imaju telemach dolaze inkasanti i moraju placat preplatu 8 KM + pdv...
Maharadza

#15 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by Maharadza »

Radar71 wrote:
MTV wrote: Na Logosoftu 2 godine i par mjeseci nijedan inkasant nije dosao, tako da smanji dozivljaje.

Jesi ti to novi iceman?
I ne placm TV preplatu preko MOJE TV... A vidim da komsijama koji imaju telemach dolaze inkasanti i moraju placat preplatu 8 KM + pdv...
Sram ga i stid bilo, hvali se kako ne plaća pretplatu, nikakav patriJota. U jedinstvu je snaga. :oops:
MTV

#16 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by MTV »

Radar71 wrote:

Jesi ti to novi iceman?
:lol: :lol:
Nije tebi upuceno vec Mirzalezi
MTV

#17 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by MTV »

Maharadza wrote:
Radar71 wrote:

Jesi ti to novi iceman?

Sram ga i stid bilo, hvali se kako ne plaća pretplatu, nikakav patriJota. U jedinstvu je snaga. :oops:
Placas li je ti Maharadza? :skoljka: (zezam se)

Moram ti ispraviti pravopisne greske poznatije kao sda pravopis:
Sram ga i stid bilo, hvoli se kako ne ploca pretplatu, nikakav patriJota. U jedinstvu je snoga :D
Maharadza

#18 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by Maharadza »

MTV wrote:
Maharadza wrote:
Radar71 wrote: jok ja, nego pazi sta lik napisa

Placas li je ti Maharadza? :skoljka: (zezam se)

Moram ti ispraviti pravopisne greske poznatije kao sda pravopis:
Sram ga i stid bilo, hvoli se kako ne ploca pretplatu, nikakav patriJota. U jedinstvu je snoga :D
Logično da plaćam:

Image

Halalim svaki mjesec po jednu! :oops:
MTV

#19 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by MTV »

:lol: :lol: :lol:
Maharadza ti si moja legenda.
Benq

#20 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by Benq »

Ko hoce da zivi u 20. vijeku neka uzme Moja TV , digitale nisu ocima vidjeli , internet 5Mbps smijesno , da ih ne hvalim previse sad ... a tek cijene ..
samki12

#21 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by samki12 »

Mirzareli wrote:

jesu li digitalni ili analogni kanali?
Benq

#22 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by Benq »

samki12 wrote: jesu li digitalni ili analogni kanali?
Digitala + MojaTV = nemoguca misija :mrgreen:
Mirzareli

#23 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by Mirzareli »

samki12 wrote:
Mirzareli wrote:

jesu li digitalni ili analogni kanali?
Ne razumijem se bas u to sta je digitalni a sta analogni signal.. Prije da je digitalni jer slika je jako jako dobra na svim kanalima podjednako, bolja je nego preko D3 koji sam duzio preko telemacha.Najvise sam odjavio telemach bas zbog prelosi D3 resivera pravo ono kinesko smece koje sam barem 2 x na dan palio i gasio iz struje da bih ga resetovo. :zoka:
ElRe

#24 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by ElRe »

D3 nije kinesko smece, vec Cisco, a Cisco je broj 1 u telekom industiji.
Mozda je tebe zapao pokvaren primejrak, ali to nije tvoj problem.
dječak sa šibicama

#25 Re: Telemach-Logosoft-MojaTV-HS-Europronet ? sta odabrati

Post by dječak sa šibicama »

De ba nemojte ga, ne zna sta je digitalni a sta analogni signal, ali zna da je Cisko njesra :D
Post Reply