Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mozda nije samo naizgled
kako da znam koju zvučnu karticu imam?
znam samo da je sound blaster, al ne znam jel live, audigy ili sta vec...
a treba mi ta informacija
samo nemojte reci idi u device menager
najbolji nacin ti je da procitas na samoj kartici(ako si u stanju da otvoris pc)
kao sljedeca opcija ti je ona sto si je vec naveo
takodje je opstepoznata varijanta (WinXP) start -> programi -> accessories -> system tools -> system info
kao zadnja, instaliraj sebi program kao dr hardware (imas link na software collection temi) ili sandra sisoft
neko iz mase wrote:najbolji nacin ti je da procitas na samoj kartici(ako si u stanju da otvoris pc)
kao sljedeca opcija ti je ona sto si je vec naveo
takodje je opstepoznata varijanta (WinXP) start -> programi -> accessories -> system tools -> system info
kao zadnja, instaliraj sebi program kao dr hardware (imas link na software collection temi) ili sandra sisoft
ne moguu otvarati pc
opcija device menager ne pokazuje ime, seriju
system tools takodje, na sond pokazuje modem, procacko sam inema
dr hardvare cu sad probati
hajd ba irfane nemoj tersat' izgleda da je do tebe nego probaj sa sandra sisoftom (vec su ti rekli ovdje) i pokazace ti, ne ono shto hocesh nego shto je stvarno unutra
Sa sandrom mozes da vidis, ali je program povelik. Preporucujem ti Aida32 program. Mali programcic, ali jebitacan. Mozda ce sad da se jave dusebriznici i da kazu da sam nacionalista jer umjesto Sandre preporucujem Aidu.
aida mi je nekako previse komplikovana, dok je sandra skroz pristupacna i intuitivna
salu na stranu..
kod 'vakih problema, obicno se oslonim na linux.. knoppix se moze boot-ati s CD-a, a sadrzi programcic kudzo koji je u biti od red hat-a, i odlican je.. brz ko zvrka i sta ja znam..