Pomoc za otkrivanje bolesti
Moderator: anex
-
Tarasov23
#1 Pomoc za otkrivanje bolesti
Posto imam neke odredjene sumnje i dobio sam razlicite savjete sta uciniti posto nisam vec dugo godina tacnije vise od 10 bio kod doktora,pa zelim i ovdje da se obratim pa ako neko zna volio bi da mi pomogne.Naime imam sumnje na probleme sa stitnom zlijezdom-smanjenom posto mi je kosa promijenila oblik postala je skroz suha i dosta se prorjedjuje iako je uvijek naraste puno,a uz to koza mi je postala suha i bezivotna,tj.sad kad stavim kremu mi izgleda kao nekad kad je bila bez ista.Citao sam dosta o stitnoj i ubjedjen sam da me to muci i volio bi da mi date savjet koje nalaze da vadim,jer imam sumnje na dosta toga,a muce me i suhe oci i popucale kapilare na njima.Skoro sam siguran da imam i prilicno nizak testosteron jer sam dosta bezivotan i nisam ni blizu ko prije,a nemam priblizno ni snage kao nekad.Imam puno sumnji i simptoma pa bbi volio da mi date prijedloge za nalaze koje trebam izvaditi i koje mi mogu otkloniti sumnju sta mi je tacan uzrok svega toga.Unaprijed hvala
- otherside
#2 Re: Pomoc za otkrivanje bolesti
haj' reci da se zezas?
da ti forumska populacija daje savjete sta s' raditi od nalaza???
jarane, haman si za psihijatra
da ti forumska populacija daje savjete sta s' raditi od nalaza???
jarane, haman si za psihijatra
-
nellismo
#3 Re: Pomoc za otkrivanje bolesti
odi doktoru, ne trazi zdravstvene savjete po forumu, nadji dobrog internistu...Tarasov23 wrote:Posto imam neke odredjene sumnje i dobio sam razlicite savjete sta uciniti posto nisam vec dugo godina tacnije vise od 10 bio kod doktora,pa zelim i ovdje da se obratim pa ako neko zna volio bi da mi pomogne.Naime imam sumnje na probleme sa stitnom zlijezdom-smanjenom posto mi je kosa promijenila oblik postala je skroz suha i dosta se prorjedjuje iako je uvijek naraste puno,a uz to koza mi je postala suha i bezivotna,tj.sad kad stavim kremu mi izgleda kao nekad kad je bila bez ista.Citao sam dosta o stitnoj i ubjedjen sam da me to muci i volio bi da mi date savjet koje nalaze da vadim,jer imam sumnje na dosta toga,a muce me i suhe oci i popucale kapilare na njima.Skoro sam siguran da imam i prilicno nizak testosteron jer sam dosta bezivotan i nisam ni blizu ko prije,a nemam priblizno ni snage kao nekad.Imam puno sumnji i simptoma pa bbi volio da mi date prijedloge za nalaze koje trebam izvaditi i koje mi mogu otkloniti sumnju sta mi je tacan uzrok svega toga.Unaprijed hvala
-
razonoda
#4 Re: Pomoc za otkrivanje bolesti
Zapustio si se. Nema ti druge--kod doktora, dace ti da vadis krv, i nalazi ce pokazati ako imas problema sa stitnom.Tarasov23 wrote:Posto imam neke odredjene sumnje i dobio sam razlicite savjete sta uciniti posto nisam vec dugo godina tacnije vise od 10 bio kod doktora,pa zelim i ovdje da se obratim pa ako neko zna volio bi da mi pomogne.Naime imam sumnje na probleme sa stitnom zlijezdom-smanjenom posto mi je kosa promijenila oblik postala je skroz suha i dosta se prorjedjuje iako je uvijek naraste puno,a uz to koza mi je postala suha i bezivotna,tj.sad kad stavim kremu mi izgleda kao nekad kad je bila bez ista.Citao sam dosta o stitnoj i ubjedjen sam da me to muci i volio bi da mi date savjet koje nalaze da vadim,jer imam sumnje na dosta toga,a muce me i suhe oci i popucale kapilare na njima.Skoro sam siguran da imam i prilicno nizak testosteron jer sam dosta bezivotan i nisam ni blizu ko prije,a nemam priblizno ni snage kao nekad.Imam puno sumnji i simptoma pa bbi volio da mi date prijedloge za nalaze koje trebam izvaditi i koje mi mogu otkloniti sumnju sta mi je tacan uzrok svega toga.Unaprijed hvala