Pomoc za otkrivanje bolesti

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Tarasov23

#1 Pomoc za otkrivanje bolesti

Post by Tarasov23 »

Posto imam neke odredjene sumnje i dobio sam razlicite savjete sta uciniti posto nisam vec dugo godina tacnije vise od 10 bio kod doktora,pa zelim i ovdje da se obratim pa ako neko zna volio bi da mi pomogne.Naime imam sumnje na probleme sa stitnom zlijezdom-smanjenom posto mi je kosa promijenila oblik postala je skroz suha i dosta se prorjedjuje iako je uvijek naraste puno,a uz to koza mi je postala suha i bezivotna,tj.sad kad stavim kremu mi izgleda kao nekad kad je bila bez ista.Citao sam dosta o stitnoj i ubjedjen sam da me to muci i volio bi da mi date savjet koje nalaze da vadim,jer imam sumnje na dosta toga,a muce me i suhe oci i popucale kapilare na njima.Skoro sam siguran da imam i prilicno nizak testosteron jer sam dosta bezivotan i nisam ni blizu ko prije,a nemam priblizno ni snage kao nekad.Imam puno sumnji i simptoma pa bbi volio da mi date prijedloge za nalaze koje trebam izvaditi i koje mi mogu otkloniti sumnju sta mi je tacan uzrok svega toga.Unaprijed hvala
otherside

#2 Re: Pomoc za otkrivanje bolesti

Post by otherside »

haj' reci da se zezas? :shock:
da ti forumska populacija daje savjete sta s' raditi od nalaza???
jarane, haman si za psihijatra :D
nellismo

#3 Re: Pomoc za otkrivanje bolesti

Post by nellismo »

Tarasov23 wrote:Posto imam neke odredjene sumnje i dobio sam razlicite savjete sta uciniti posto nisam vec dugo godina tacnije vise od 10 bio kod doktora,pa zelim i ovdje da se obratim pa ako neko zna volio bi da mi pomogne.Naime imam sumnje na probleme sa stitnom zlijezdom-smanjenom posto mi je kosa promijenila oblik postala je skroz suha i dosta se prorjedjuje iako je uvijek naraste puno,a uz to koza mi je postala suha i bezivotna,tj.sad kad stavim kremu mi izgleda kao nekad kad je bila bez ista.Citao sam dosta o stitnoj i ubjedjen sam da me to muci i volio bi da mi date savjet koje nalaze da vadim,jer imam sumnje na dosta toga,a muce me i suhe oci i popucale kapilare na njima.Skoro sam siguran da imam i prilicno nizak testosteron jer sam dosta bezivotan i nisam ni blizu ko prije,a nemam priblizno ni snage kao nekad.Imam puno sumnji i simptoma pa bbi volio da mi date prijedloge za nalaze koje trebam izvaditi i koje mi mogu otkloniti sumnju sta mi je tacan uzrok svega toga.Unaprijed hvala
odi doktoru, ne trazi zdravstvene savjete po forumu, nadji dobrog internistu...
razonoda

#4 Re: Pomoc za otkrivanje bolesti

Post by razonoda »

Tarasov23 wrote:Posto imam neke odredjene sumnje i dobio sam razlicite savjete sta uciniti posto nisam vec dugo godina tacnije vise od 10 bio kod doktora,pa zelim i ovdje da se obratim pa ako neko zna volio bi da mi pomogne.Naime imam sumnje na probleme sa stitnom zlijezdom-smanjenom posto mi je kosa promijenila oblik postala je skroz suha i dosta se prorjedjuje iako je uvijek naraste puno,a uz to koza mi je postala suha i bezivotna,tj.sad kad stavim kremu mi izgleda kao nekad kad je bila bez ista.Citao sam dosta o stitnoj i ubjedjen sam da me to muci i volio bi da mi date savjet koje nalaze da vadim,jer imam sumnje na dosta toga,a muce me i suhe oci i popucale kapilare na njima.Skoro sam siguran da imam i prilicno nizak testosteron jer sam dosta bezivotan i nisam ni blizu ko prije,a nemam priblizno ni snage kao nekad.Imam puno sumnji i simptoma pa bbi volio da mi date prijedloge za nalaze koje trebam izvaditi i koje mi mogu otkloniti sumnju sta mi je tacan uzrok svega toga.Unaprijed hvala
Zapustio si se. Nema ti druge--kod doktora, dace ti da vadis krv, i nalazi ce pokazati ako imas problema sa stitnom.
Post Reply