Problem sa update androida na LG Fino

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
epik

#1 Problem sa update androida na LG Fino

Post by epik »

Nakon sto sam doboio obavjest o update software od strane LG, pokrenuo sam update software-a. Pisalo je da ce nakon instalacije telefon restratovati. Nakon instalacije telefon se restratovao ali ne do kraja, vrti se LOGO LG, i to traje preko 10 sati...
Je l ima neko slicno iskustvo? Telefon je star par dana, ima fine performace i ne znam sta mu bi da ovako poblesavi.
Kal El

#2 Re: Problem sa update androida na LG Fino

Post by Kal El »

Zastao u bootloop, ima li LG ikakav program za pc? Idi na Xda.com i nadji svoj telefon, ima tamo sigurno nesto o bootloopu i kako opet flashovati update

Zamisli kako je meni,jucer popravio. S3 (defektan power button) uklonio ga,i da uradim update na 4.3 ostade u bootloopu :lol: nema vise dugmeta da bi usao u downloade mode ili recovery,ali sam blizu da uklonim bootloop pomoću samsungovom programu (Kies)
Ljakan

#3 Re: Problem sa update androida na LG Fino

Post by Ljakan »

epik wrote:Nakon sto sam doboio obavjest o update software od strane LG, pokrenuo sam update software-a. Pisalo je da ce nakon instalacije telefon restratovati. Nakon instalacije telefon se restratovao ali ne do kraja, vrti se LOGO LG, i to traje preko 10 sati...
Je l ima neko slicno iskustvo? Telefon je star par dana, ima fine performace i ne znam sta mu bi da ovako poblesavi.
Odradi reset metoda 2.
http://www.hardreset.info/devices/lg/lg-l-fino/
Post Reply