Samsung i Android KitKat

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
sarajlija1971

#1 Samsung i Android KitKat

Post by sarajlija1971 »

Ne razumijem pa djaba. Samsung je valjda nekad objavio da telefoni sa 1 GB RAM-a nece dobiti KitKat. A koliko vidim Samsung Galaxy Core II a 768 MB RAM-a ima KitKat po default-u. Jebo lud zbunjenog
Ljakan

#2 Re: Samsung i Android KitKat

Post by Ljakan »

Nece namjerno a da mogu mogu,imas i lg serija sa 768mb dual core da ima orginal kitkat od strane lg-a.Kao sto kazes za ove slabije njima stavljaju da bi privukli kupce jer ti telefonu obicno pored manje memorije imaju i manju kameru.Meni je bitno da je iznad 4 android a hoce li bit 4.1 4.2 ili 4.4 kitkat mi je nebitno.
sarajlija1971

#3 Re: Samsung i Android KitKat

Post by sarajlija1971 »

Ljakan wrote:Nece namjerno a da mogu mogu,imas i lg serija sa 768mb dual core da ima orginal kitkat od strane lg-a.Kao sto kazes za ove slabije njima stavljaju da bi privukli kupce jer ti telefonu obicno pored manje memorije imaju i manju kameru.Meni je bitno da je iznad 4 android a hoce li bit 4.1 4.2 ili 4.4 kitkat mi je nebitno.
Da, da, slazem se, nije mi meni nesto pretjerano bitno jeli JellyBean ili KitKat nego ugledah da ovaj Core II ima odmah ubacen KitKat pa mi nista nije bilo jasno. Pozdrav
Post Reply