Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Novogodišnja "Viza za budućnost" po 700-ti put. Nemoj sine Rifate imaju i oni majku. Grandovo veselje, Hayat sa svojim anonimusima ali i to valjda gledaju ti isti anonimusi i njihova uža rodbina. Malo me FTV razočarala, ipak je trebala pustiti bitku na neretvi, na OBN-u je nedostajao Emerik Gudelj, a Face tv nas je zato vratio u 70-te ali i pored toga je bio OK. Ali zato je bio provod ispred BBI na minus 20 i Lakom i Hankom.
Sretna vam svima nova godina, puno zdravlja, rahatluka i da vas Hankin mali ne pregazi na raskrsnici.
karanana wrote:na hayatu skupina ljiga. eldin, enis, amar sa dva m......
kome moze biti onaj enis smijesan....vrijedja pamet.
Drago mi je da je Hayat sada u svojim odajama, neka ZMBT-a što dalje od centra grada.
It_is_a_Leclerc wrote:Grand na OBN-u objasnio
Živahan Grand, samo sam primijetio da se nešto ne trude pratiti plejbek. Onaj cigo bradonja aka "baraba" samo stade u po stiha.
Inače je HRT imao simpa snimljen programčić s voditeljima i pjevačima do ponoći, potpomognuti nekim ex i aktuelnim bosniancima - Nikšom Bratošom, Bešlagićem, Plavim orkestrom... btw Vanna je postala prava milfica.
srbi seljaklukom ,sundom i kicem putem granda i pinka zauzese bh bez ispaljenog metka.obn je postala najgora tv.nevjerovatno kako se prodase seljakluku koji je bio eskluziva pinka ali nazalost sad se saljakluk siri i na ostale tv.hljeba i igara.stanovnistvo mjesto da napreduje jer je 21 stoljece.ono nazaduje sa turbofolkom .uzas zivi sta se danas radi.ispiranje mozgova,pa se onda cudimo kako nacionalne stranke pobjedjuju.pa svi ti fanovi turbofolka njima daju glasove.apsurdistan,turbofolk povjezuje nacionaliste.vole svi nacionalisti raznih boja da slusa taj kic a vamo se mrze iz dna duse.only in balcan
oskarboy wrote:srbi seljaklukom ,sundom i kicem putem granda i pinka zauzese bh bez ispaljenog metka.obn je postala najgora tv.nevjerovatno kako se prodase seljakluku koji je bio eskluziva pinka ali nazalost sad se saljakluk siri i na ostale tv.hljeba i igara.stanovnistvo mjesto da napreduje jer je 21 stoljece.ono nazaduje sa turbofolkom .uzas zivi sta se danas radi.ispiranje mozgova,pa se onda cudimo kako nacionalne stranke pobjedjuju.pa svi ti fanovi turbofolka njima daju glasove.apsurdistan,turbofolk povjezuje nacionaliste.vole svi nacionalisti raznih boja da slusa taj kic a vamo se mrze iz dna duse.only in balcan
i sav taj program za ng je vec vidjen masu puta.sve po istoj matrici.parade sunda,kica koje nazalost vecina bh stanovnistva obozava i ne moze neko sijelo zamislit a da mu na tv nije upaljen dm,bn,grand,pink i ostale seljacke tv koje nam nude kablovski operateri.samo pogledajte tv listu i vidicete kakvi sve dno dna tv kanala ima.nekad pozelim da opet imamo samo 2 tv kanala kao prije rata.nebi bilo ovolikog kica i sunda te nebi se ovoliku narodu ispirao mozak.pa slobo je drzao 10 godina vlast upravo zbog pinka i turbo folka gdje sirim narodnim masama ispirao mozak dok su njegove trupe ubijale po hr i bih a srbija bila pod sankcijama.i onda turbofolk i vecina srba happy.nema veze sto nema sta da jede.bitno je da pevaljaka zavija i da izbaci fone.
oskarboy wrote:srbi seljaklukom ,sundom i kicem putem granda i pinka zauzese bh bez ispaljenog metka.obn je postala najgora tv.nevjerovatno kako se prodase seljakluku koji je bio eskluziva pinka ali nazalost sad se saljakluk siri i na ostale tv.hljeba i igara.stanovnistvo mjesto da napreduje jer je 21 stoljece.ono nazaduje sa turbofolkom .uzas zivi sta se danas radi.ispiranje mozgova,pa se onda cudimo kako nacionalne stranke pobjedjuju.pa svi ti fanovi turbofolka njima daju glasove.apsurdistan,turbofolk povjezuje nacionaliste.vole svi nacionalisti raznih boja da slusa taj kic a vamo se mrze iz dna duse.only in balcan
sve dok bude turbofolk ovoliko dominantan,nama nece bit bolje.taj uzas od zavijanja ni jednu revoluciju ne moze pokrenut.to je cisto ispiranje mozgova i odrzavanje ovakvog sivog stanja u bh.politicarima super odgovara to,hljeba i igara
Matijevic_Vlado wrote:jesam, prepoznao sam se. ti si garant gledao tvsa i uzivao uz baku hanku i mirzu soljanina. sta te muci pa ti fol filozofiras tj seres?
jbg kad si kelja,uzalud je takvim poput tebe bilo sta pricat,mora da izgledas isto kao slika sa tvog nicka.takvi i slusaju to smece
Matijevic_Vlado wrote:jesam, prepoznao sam se. ti si garant gledao tvsa i uzivao uz baku hanku i mirzu soljanina. sta te muci pa ti fol filozofiras tj seres?
jbg kad si kelja,uzalud je takvim poput tebe bilo sta pricat,mora da izgledas isto kao slika sa tvog nicka.takvi i slusaju to smece
ma ja ovakvi poput mene, pa citaj sta pises odmah u nastavku, intelektualac jedan, sigurno te nana po selu hvali kako si ti akademski gradjanin