Eh asd da mi nece bacati errore na comp,ako neko ima iskustva i da li bih trebao uzeti jace ili?
Osvjetljenje reg oznaka..
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
JTD TDCi driveR
#1 Osvjetljenje reg oznaka..
Pozz,htio bih uzeti led one za one sijalice iznad reg oznaka..Halogenke nisu coll 
Eh asd da mi nece bacati errore na comp,ako neko ima iskustva i da li bih trebao uzeti jace ili?
-
wolfie
#2 Re: Osvjetljenje reg oznaka..
Trazi error-free sijalice.
- supercali
#3 Re: Osvjetljenje reg oznaka..
Kakvi klincevi errori pa nisu pozicije
I kakve jace bolan?
Uzmi obicne a ako se vec bojis za error uzmi sto iznad rece error free i to je to
Ne treba ti reflektor nazad nego sijalice
I kakve jace bolan?
Uzmi obicne a ako se vec bojis za error uzmi sto iznad rece error free i to je to
Ne treba ti reflektor nazad nego sijalice
-
jefferson
#4 Re: Osvjetljenje reg oznaka..
Halogenke nisu cool? Valjda je svrha sijalice da osvjeti a ne jel cool ili nije.JTD TDCi driveR wrote:Pozz,htio bih uzeti led one za one sijalice iznad reg oznaka..Halogenke nisu coll
-
LINQ
#5 Re: Osvjetljenje reg oznaka..
Izađi iz kuće ponekad, ima vani svijet.jefferson wrote:Halogenke nisu cool? Valjda je svrha sijalice da osvjeti a ne jel cool ili nije.JTD TDCi driveR wrote:Pozz,htio bih uzeti led one za one sijalice iznad reg oznaka..Halogenke nisu coll
- Bakir1
#6 Re: Osvjetljenje reg oznaka..
Ugradi big ksenon da sjasti...
Operi kucista sijalica i stavi obicne sijalice ne treba bolje
-
mahalas505
#7 Re: Osvjetljenje reg oznaka..
Vala ja ne izlazio napolje ako cu naici na takve kao ti.LINQ wrote:Izađi iz kuće ponekad, ima vani svijet.jefferson wrote:Halogenke nisu cool? Valjda je svrha sijalice da osvjeti a ne jel cool ili nije.JTD TDCi driveR wrote:Pozz,htio bih uzeti led one za one sijalice iznad reg oznaka..Halogenke nisu coll
Ma nije to cool, mislim na obicne sijalice.Bakir1 wrote:Ugradi big ksenon da sjasti...
-
dgL_
#8 Re: Osvjetljenje reg oznaka..
na auto pijaci uzeo 2 komada LED sijalice ubodne 5 KM... uzeo 2 za registraciju i dvije naprijed za poziciju za 10 KM... ne pregorijevaju, bar nisu dosad da ih ne ureknem a koristim ih vec oko pola godine