POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

elenaa8

#1 POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by elenaa8 »

Eh ovako nisam neki englez a imam pismenu na temu zdravlje... Bilo kakva pomoc bi dobrodosla.
Unaprijed,hvala.
Yapi Yapo

#2 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by Yapi Yapo »

koje si godište i vrsta plaćanja
lajkujMe

#3 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by lajkujMe »

Za cenera cu ti napraviti komplet sastav nikakav problem.
nightvision

#4 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by nightvision »

A gdje je nestala ljudskost, ako imate vremena mogli ste to i bez naknade uraditi. Zatrazena je pomoc, nije ponudjena nagrada.
lajkujMe

#5 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by lajkujMe »

nightvision wrote:A gdje je nestala ljudskost, ako imate vremena mogli ste to i bez naknade uraditi. Zatrazena je pomoc, nije ponudjena nagrada.
On hoce da mu se napravi pismeni komplet, izvini ali za njegovo dobro bi on to sam trebao napraviti i nauciti engleski jer ce mu kasnije u zivotu trebati. Nego jok dosao na forum da moli ljude da mu ga oni naprave.
NIN

#6 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by NIN »

nightvision wrote:A gdje je nestala ljudskost, ako imate vremena mogli ste to i bez naknade uraditi. Zatrazena je pomoc, nije ponudjena nagrada.
...i napravit debila, kojih je puno nase drustvo.
nightvision

#7 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by nightvision »

Zatrazena je pomoc, bilo kakva, nigdje se novac i placanje ne spominje, osim sto to ti tako vidis, kao priliku da zaradis. Znaci ako mozes, daj smijernice, sugestije, pregledaj kad se uradi, ne mora se bas za sve novac traziti.
nightvision

#8 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by nightvision »

NIN wrote:
...i napravit debila, kojih je puno nase drustvo.
S obzirom da si tokom skolovanja sasvim sigurno u nekim momentima trazio pomoc od drugih lijepo je da priznajes da se svrstavas u kategoriju koju spominjes, zar ne?
todd_smith

#9 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by todd_smith »

cisto sumnjam da mu je/joj ovo prvi dan u skoli/faxu/poslu i da su odmah rekli "znamo da ne znas engleski ali moras napisati sastav!"

imao/la casove, nije zelio/ljela da se trudi i da uci i da nauci, pa sada hoce dzabaluka :izet:
O'zone
Globalni moderator

#10 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by O'zone »

Nema džabe ni u stare babe....
dobar osjecaj

#11 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by dobar osjecaj »

Ja ne razumijem uopste ljude koji imaju pristup internetu i mrsko im je ukucati par kljucnih rijeci na osnovu kojih bi dobili linkove za hiljade i hiljade stranica na temu zdravlja, ukljucujuci i tudje slicne radove koje bi, ako su vec lijeni ili nesposobni da napisu vlastite, mogli malo preraditi i eto pismenog rada o zdravlju na engleskom.
nightvision

#12 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by nightvision »

dobar osjecaj wrote:Ja ne razumijem uopste ljude koji imaju pristup internetu i mrsko im je ukucati par kljucnih rijeci na osnovu kojih bi dobili linkove za hiljade i hiljade stranica na temu zdravlja, ukljucujuci i tudje slicne radove koje bi, ako su vec lijeni ili nesposobni da napisu vlastite, mogli malo preraditi i eto pismenog rada o zdravlju na engleskom.
Ni ja ne razumijem ljude kojima je samo novac na umu.
dobar osjecaj

#13 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by dobar osjecaj »

nightvision wrote:
dobar osjecaj wrote:Ja ne razumijem uopste ljude koji imaju pristup internetu i mrsko im je ukucati par kljucnih rijeci na osnovu kojih bi dobili linkove za hiljade i hiljade stranica na temu zdravlja, ukljucujuci i tudje slicne radove koje bi, ako su vec lijeni ili nesposobni da napisu vlastite, mogli malo preraditi i eto pismenog rada o zdravlju na engleskom.
Pa, tu vec imam vise razumijevanja u kontekstu ove price. Dakle, ako je tebi mrsko izdvojiti vrijeme da potrazis neki sadrzaj, procitas taj sadrzaj i iskoristis za svoje potrebe dio koji ti moze posluziti, zasto bi bilo ko drugi izdvajao svoje vrijeme za tebe.
todd_smith

#14 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by todd_smith »

nightvision wrote:
daj mi pare pa cu te nauciti, da razumijes
friskyoreo

#15 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by friskyoreo »

Lakse je otvoriti temu na forumu nego googlat. :D
nightvision

#16 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by nightvision »

A da smo svi skupa pripomogli umjesto sto pametujemo? Sta mislis? Jbte, sta da vam zatraze "casu vode"? Lakse je palamuditi "zasto ne ovako ili onako". Ako ne zelis pomoci, nemoj ni odmagati. Nikakvo cudo sto je drzava u cabru kad su ljudi dusevno sakati.
friskyoreo

#17 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by friskyoreo »

nightvision wrote:A da smo svi skupa pripomogli umjesto sto pametujemo? Sta mislis? Jbte, sta da vam zatraze "casu vode"? Lakse je palamuditi "zasto ne ovako ili onako". Ako ne zelis pomoci, nemoj ni odmagati. Nikakvo cudo sto je drzava u cabru kad su ljudi dusevno sakati.
Drzava je ovakva kakva jeste upravo zbog ovakvih koji traze da na ovakav nacin zavrsavaju svoje obaveze. Ali nisu oni krivi sto ce se od njih napraviti vojska podobnih a nesposobnih. Krivi smo mi.
todd_smith

#18 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by todd_smith »

nightvision wrote:A da smo svi skupa pripomogli umjesto sto pametujemo? Sta mislis? Jbte, sta da vam zatraze "casu vode"? Lakse je palamuditi "zasto ne ovako ili onako". Ako ne zelis pomoci, nemoj ni odmagati. Nikakvo cudo sto je drzava u cabru kad su ljudi dusevno sakati.
vrlo jasno nece da se pomaze jer je osoba u pitanju lijena i nije zasluzila pomoc, sta si se ti nasao/la tu moralisati na svaki komentar, sto nisi pomogao/la do sada? ajd vozdra
nightvision

#19 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by nightvision »

Rekoh ja ranije, to eto kao niko od vas nikad u toku skolovanja nije zatrazio pomoc oko necega. Postedite me tog supljiranja, pa bas oni najgresniji su prvi spremni osudjivati.
nightvision

#20 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by nightvision »

todd_smith wrote:
vrlo jasno nece da se pomaze jer je osoba u pitanju lijena i nije zasluzila pomoc, sta si se ti nasao/la tu moralisati na svaki komentar, sto nisi pomogao/la do sada? ajd vozdra
Na osnovu cega ste samo zakljucili da je neko lijen? Na osnovu toga sto je neko zatrazio pomoc? Hajde dobro, eto sjetite se mene iduci put kad budete Vi od drugih trazili nesto. Lakse je osudjivati nego pomoci. Vazda bilo tako u ovom narodu.
FRA

#21 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by FRA »

I poslije ces ti doci "sa diplomom" da nama prosipas pamet koji smo ti "pomogli" da na guzove sastavljas?
Heh sinko dragi za tvoje dobro, ugrij malo stolicu i smisli nesto pametnije od prepisivanja sa neta....
rudy81

#22 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by rudy81 »

bas relevantna usporedba nema sta :lol:

nije upitno treba li pomoci ili ne, postoji masa tema gdje se trazi pomoc recimo s engleskim i sl., i rado ucestvujem, ali na ovakav "gotovanski" uvodni post nemam ni komentar...

sto neko rece, sta ti cekas, eto pomozi
nightvision

#23 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by nightvision »

Sasvim relevatna, samo moralno sakate osobe to ne mogu shvatiti. Hajde procitaj uvodni post pa reci gdje vidis "gotovanluk"?
todd_smith

#24 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by todd_smith »

nightvision wrote:
todd_smith wrote:
Na osnovu cega ste samo zakljucili da je neko lijen? Na osnovu toga sto je neko zatrazio pomoc? Hajde dobro, eto sjetite se mene iduci put kad budete Vi od drugih trazili nesto. Lakse je osudjivati nego pomoci. Vazda bilo tako u ovom narodu.
jesi isao u skolu?

jesi radio zadace, trudio se sta ti je ucitelj zadao? jesi pitao onoga sto te uci da te nauci bolje?

jok otvori temu, neka ti neko sklepa, ti prepisi i reci da je tvoj rad i zdravo

eto kontao sam mu pomoci, sada necu namjerno zbog tebe. Eto neka se on sjeti tebe kada dobije keca, ne toga sto nije ucio, nego jer si mu ti na temi gdje trazi pomoc zajebao sanse za istu.
nightvision

#25 Re: POMOC OKO SASTAVA NA ENGLESKOOOM

Post by nightvision »

Djecko, patetican si. Da si zaista htio pomoci ne bi pisao i ostavljao raniji post. Nego sad nasao glumiti samaricanina? Ako se dobro sjecam s one jedne teme ti si inace malo mladjahan, neizivljen, a i iskompleksiran rodnom grudom. Slaba je pomoc od tebe. Ti trebas prvo sebi pomoci.
Post Reply