Neko iz Konjica?
- Corak
#1 Neko iz Konjica?
Prije otprilike sat vremena desila se saobracajna nesreca u mjestu Varda u Konjicu.
Molim vas ako neko ima bilo kakvu informaciju da li je momak prezivio da mi javi. Cini mi se BMW crne boje.
Hvala
Molim vas ako neko ima bilo kakvu informaciju da li je momak prezivio da mi javi. Cini mi se BMW crne boje.
Hvala
- dobar osjecaj
#2 Re: Neko iz Konjica?
Nazovi hitnu i pitaj ih kako je momak i jesu li ga zadrzali tu ili uputili za Mostar ili Sarajevo. Ja bi nazvala da me zanima i da se brinem tako za nekoga.
- JohnnyS
#3 Re: Neko iz Konjica?
Taman će hitna dati takav podatak nekome tko zovne telefonom...
- Corak
#4 Re: Neko iz Konjica?
Zbog toga i pitam jer iz iskustva znam da ne daju informacije.JohnnyS wrote:Taman će hitna dati takav podatak nekome tko zovne telefonom...
A drug i ja smo ga izvukli pa me interesuje da li je prezivio
- dobar osjecaj
#5 Re: Neko iz Konjica?
Meni su dali prije par godina kad smo na Bradini izvukli neke likove iz auta kad su se skrsili u jarku. Meni uvijek svi daju informacije.
-
mirzet87sa
#6 Re: Neko iz Konjica?
Provjeri hocel bit regres do kraja godine, opstina novo sarajevodobar osjecaj wrote:Meni su dali prije par godina kad smo na Bradini izvukli neke likove iz auta kad su se skrsili u jarku. Meni uvijek svi daju informacije.
- dobar osjecaj
#7 Re: Neko iz Konjica?
To je pitanje za kristalnu kuglumirzet87sa wrote:Provjeri hocel bit regres do kraja godine, opstina novo sarajevodobar osjecaj wrote:Meni su dali prije par godina kad smo na Bradini izvukli neke likove iz auta kad su se skrsili u jarku. Meni uvijek svi daju informacije.
-
mirzet87sa
#8 Re: Neko iz Konjica?
Taman me obradova, kad ono nista..dobar osjecaj wrote: To je pitanje za kristalnu kuglu
- dobar osjecaj
#9 Re: Neko iz Konjica?
Nemoj da te raduju moji pozivi u hitnu. Dzaba trosis svoj intelekt. Moj komentar se odnosi na pozive u hitnu u situacijama kad sam prisustvovala nesrecama ili odvezla nekoga u hitnu. Svoje finansijske brige izrazavaj na nekoj prikladnoj temi za kuknjavu i zalopojke.mirzet87sa wrote:Taman me obradova, kad ono nista..dobar osjecaj wrote: To je pitanje za kristalnu kuglu
-
mirzet87sa
#10 Re: Neko iz Konjica?
Sta ja znam, reko kad vec tako olahko dobijas informacije da provjeris par i mojih, obzirom da si sretne ruke.. A nisu ovo finansijske brige, nesto mi to naumpade random.. Plaho ti ja kukam ali budem ti povjerovao, jer ipak tebi sve kazu..dobar osjecaj wrote: Nemoj da te raduju moji pozivi u hitnu. Dzaba trosis svoj intelekt. Moj komentar se odnosi na pozive u hitnu u situacijama kad sam prisustvovala nesrecama ili odvezla nekoga u hitnu. Svoje finansijske brige izrazavaj na nekoj prikladnoj temi za kuknjavu i zalopojke.
Haj ne jebi vise djevojko, lijeci nejebicu na drugom mjestu.. ne znas ni za salu, mrgude jedan
- dobar osjecaj
#11 Re: Neko iz Konjica?
Sta da ti kazem. Nekome je dostupno sve, a isfrustriranom Bosnji ovakva intelektualna izdrkavanja.mirzet87sa wrote:Haj ne jebi vise djevojko, lijeci nejebicu na drugom mjestu.. ne znas ni za salu, mrgude jedan
-
mirzet87sa
#12 Re: Neko iz Konjica?
Isfrustriranog bosnju male stvari cine sretnim, gade jedandobar osjecaj wrote: Sta da ti kazem. Nekome je dostupno sve, a isfrustriranom Bosnji ovakva intelektualna izdrkavanja.