Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hapam sokove levatu koji drzi kiosk u komsiluku. Rade 24 sata dnevno i u nocnoj smjeni dvojica pijanaca svaku noc. Negdje u tri ujutro pijani su i spavaju. Pogase svijetla u kiosku al frizideri su izvan kioska i moguce ih je otvoriti. Par puta sam se prisunjao s ledja kioska i maznuo par sokova iz frizidera.
sanjanin wrote:Hapam sokove levatu koji drzi kiosk u komsiluku. Rade 24 sata dnevno i u nocnoj smjeni dvojica pijanaca svaku noc. Negdje u tri ujutro pijani su i spavaju. Pogase svijetla u kiosku al frizideri su izvan kioska i moguce ih je otvoriti. Par puta sam se prisunjao s ledja kioska i maznuo par sokova iz frizidera.
Kupi azbestos kombinezon......da ti se za dzehenema nadje :D:D
Jednom sam pio Koptsko vino iz Egipta koje prave monasi nekog manastira....u zivotu nisam boljeg i sladjeg vina popio......Veoma rijetko i tesko za naci, egzoticno do bola a prija to je milina prava
Eh to ti je bug meni :D:D
sanjanin wrote:Hapam sokove levatu koji drzi kiosk u komsiluku. Rade 24 sata dnevno i u nocnoj smjeni dvojica pijanaca svaku noc. Negdje u tri ujutro pijani su i spavaju. Pogase svijetla u kiosku al frizideri su izvan kioska i moguce ih je otvoriti. Par puta sam se prisunjao s ledja kioska i maznuo par sokova iz frizidera.
Kupi azbestos kombinezon......da ti se za dzehenema nadje :D:D