moje pitanje je kako se vi osjecate, koja su vam iskustva?
unaprijed sam zahvalna
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
CRNARUZA05 wrote:Pozdrav svima, zanimaju me vasa iskustva. s obzirom na to da odgovor na ovo pitanje nisam pronasla nigdje, odlucila sam upitati Vas. zanima me da li se vama (mislim na zene) desava da se tresete, da ne znate sta radite, da pocnete vristat ali nema neke tecnosti? meni se sve to desava, jako brzo se napalim, onda prilikom oralnog sexa sva se grcim, noge se tresu i onda jednostavno ne mogu vise izdrzati i molim partnera da prestane. poslije sexa sam napaljena dugo vremena, kad se probudiim sva sam mokra, cesto se desi da ne mogu ni spavati od uzbudjenja,
unaprijed sam zahvalna
Imas u hiljadu zasto tisucu zato na 37. stranici odgovor na ovo pitanje.CRNARUZA05 wrote:Pozdrav svima, zanimaju me vasa iskustva. s obzirom na to da odgovor na ovo pitanje nisam pronasla nigdje, odlucila sam upitati Vas. zanima me da li se vama (mislim na zene) desava da se tresete, da ne znate sta radite, da pocnete vristat ali nema neke tecnosti? meni se sve to desava, jako brzo se napalim, onda prilikom oralnog sexa sva se grcim, noge se tresu i onda jednostavno ne mogu vise izdrzati i molim partnera da prestane. poslije sexa sam napaljena dugo vremena, kad se probudiim sva sam mokra, cesto se desi da ne mogu ni spavati od uzbudjenja,
unaprijed sam zahvalna
NIsam žena ali mi se ovo sve redovno dešava kad mi direktor uvali nekakav novi radni zadatak ...CRNARUZA05 wrote:Pozdrav svima, zanimaju me vasa iskustva. s obzirom na to da odgovor na ovo pitanje nisam pronasla nigdje, odlucila sam upitati Vas. zanima me da li se vama (mislim na zene) desava da se tresete, da ne znate sta radite, da pocnete vristat .......... noge se tresu ...... kad se probudiim sva sam mokra, cesto se desi da ne mogu ni spavati od uzbudjenja,
unaprijed sam zahvalna
Ramzess ti si ovdje najveci kraljRamzess Veliki wrote:NIsam žena ali mi se ovo sve redovno dešava kad mi direktor uvali nekakav novi radni zadatak ...CRNARUZA05 wrote:Pozdrav svima, zanimaju me vasa iskustva. s obzirom na to da odgovor na ovo pitanje nisam pronasla nigdje, odlucila sam upitati Vas. zanima me da li se vama (mislim na zene) desava da se tresete, da ne znate sta radite, da pocnete vristat .......... noge se tresu ...... kad se probudiim sva sam mokra, cesto se desi da ne mogu ni spavati od uzbudjenja,
unaprijed sam zahvalna
fatamorgana wrote:Nisam nikad doživio ženski orgazam .... samo muški,
zenit dozic wrote:CRNARUZA05 wrote:Pozdrav svima, zanimaju me vasa iskustva. s obzirom na to da odgovor na ovo pitanje nisam pronasla nigdje, odlucila sam upitati Vas. zanima me da li se vama (mislim na zene) desava da se tresete, da ne znate sta radite, da pocnete vristat ali nema neke tecnosti? meni se sve to desava, jako brzo se napalim, onda prilikom oralnog sexa sva se grcim, noge se tresu i onda jednostavno ne mogu vise izdrzati i molim partnera da prestane. poslije sexa sam napaljena dugo vremena, kad se probudiim sva sam mokra, cesto se desi da ne mogu ni spavati od uzbudjenja,
unaprijed sam zahvalna![]()
Koji si ti napaćeni drkoš, sigurno čitaš smokvin list
Cenim iskustvo!McMoy wrote:fatamorgana wrote:Nisam nikad doživio ženski orgazam .... samo muški,
Doživićeš kad ti ćuna otkaže poslušnost.![]()
ja jesam brate, kad mi je žena dala svoju karticu u trgovinsko sportskom centru...uzmi sve što ti treba...fatamorgana wrote:Nisam nikad doživio ženski orgazam ....