program za editovanje video klipa

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
zastavnik22

#1 program za editovanje video klipa

Post by zastavnik22 »

Ima li iko ideju kako mogu pomoce nekog video editora iskombinovati editovanje nekog klipa npr u trajanju 20 min a onda automatski ide na neku web stranicu 2 min i onda opet video klip.

Hvala unaprijed
Praetorious

#2 Re: program za editovanje video klipa

Post by Praetorious »

Video stream sam po sebi nema mogućnost pokretanja aplikacija & linkova. Jedino što bi moglo jeste da imaš neku aplikaciju koja će pozvati video #1, onda pozvati web link, pa opet video #2. Ili flash & web video plus "klikabilni" elementi ... ili nešta slično ...
Ali da ti čisti video stream prekine reprodukciju, pozove web link pa da se vrati na dalje prikazivanje - teško.
zastavnik22

#3 Re: program za editovanje video klipa

Post by zastavnik22 »

Hvala na odgovoru, pretpostavljao sam nesto slicno.Imas li ideju u kojem pravcu ici?KOja bi to bila aplikacija?

LP
Praetorious wrote:Video stream sam po sebi nema mogućnost pokretanja aplikacija & linkova. Jedino što bi moglo jeste da imaš neku aplikaciju koja će pozvati video #1, onda pozvati web link, pa opet video #2. Ili flash & web video plus "klikabilni" elementi ... ili nešta slično ...
Ali da ti čisti video stream prekine reprodukciju, pozove web link pa da se vrati na dalje prikazivanje - teško.
Post Reply