Prvi poljubac s tom osobom :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

SmotraRu

#1 Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by SmotraRu »

Zdravo,vec dugo vrijeme sam zagrijan za tu osobu i svidja mi se...izasli smo nekoliko puta i pitao sam je za vezu i rekla je da me jos treba upoznati,ali svidjam joj se..e sadd....zadnji put kad sam dosao kod nje i ja sam je zagrlio po obicaju,a ona je rekla da je ne grlim jer tu je svi znaju,a inace da smo u centru grada,nebih joj smetalo,jer znam iz iskustva..eh sad...posto njoj ne smeta dodir moj i tako to,sta mislite kad bih je poljubio,da li bih joj smetalo..inace kad smo izasli i povela je neku drugaricu,i mi smo pili neko pice,i tako smo se nesto zapricali i ja nju poljubim u obraz,drugarica je normalno vidjela i prokomentarisala kako smo slatki itd,..ali opet ona nije reagovala nista...
lokalni_razdjevicar

#2 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by lokalni_razdjevicar »

SmotraRu wrote:Zdravo,vec dugo vrijeme sam zagrijan za tu osobu i svidja mi se...izasli smo nekoliko puta i pitao sam je za vezu i rekla je da me jos treba upoznati,ali svidjam joj se..e sadd....zadnji put kad sam dosao kod nje i ja sam je zagrlio po obicaju,a ona je rekla da je ne grlim jer tu je svi znaju,a inace da smo u centru grada,nebih joj smetalo,jer znam iz iskustva..eh sad...posto njoj ne smeta dodir moj i tako to,sta mislite kad bih je poljubio,da li bih joj smetalo..inace kad smo izasli i povela je neku drugaricu,i mi smo pili neko pice,i tako smo se nesto zapricali i ja nju poljubim u obraz,drugarica je normalno vidjela i prokomentarisala kako smo slatki itd,..ali opet ona nije reagovala nista...
" ......ti navali sine, pretvara se svaka"
O'zone
Globalni moderator

#3 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by O'zone »

Pokloni joj Halo Kitty...
Henry Chinaski

#4 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by Henry Chinaski »

Požuri rješavaj ovaj problem jer kad ti se pojave na temi ovi što komentiraju pravopis onda si najebao...
SmotraRu

#5 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by SmotraRu »

lokalni_razdjevicar wrote:
SmotraRu wrote:Zdravo,vec dugo vrijeme sam zagrijan za tu osobu i svidja mi se...izasli smo nekoliko puta i pitao sam je za vezu i rekla je da me jos treba upoznati,ali svidjam joj se..e sadd....zadnji put kad sam dosao kod nje i ja sam je zagrlio po obicaju,a ona je rekla da je ne grlim jer tu je svi znaju,a inace da smo u centru grada,nebih joj smetalo,jer znam iz iskustva..eh sad...posto njoj ne smeta dodir moj i tako to,sta mislite kad bih je poljubio,da li bih joj smetalo..inace kad smo izasli i povela je neku drugaricu,i mi smo pili neko pice,i tako smo se nesto zapricali i ja nju poljubim u obraz,drugarica je normalno vidjela i prokomentarisala kako smo slatki itd,..ali opet ona nije reagovala nista...
" ......ti navali sine, pretvara se svaka"
I ja mislim da te tako biti,jer kao ne voli me..a na Instagramu objavljuje screenshotove nasih poruka s opisom:"#tako #mi #ne #dostaje" ;D
S4mpion

#6 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by S4mpion »

Henry Chinaski wrote:Požuri rješavaj ovaj problem jer kad ti se pojave na temi ovi što komentiraju pravopis onda si najebao...
Ma ovo nije loš pravopis, ovo je neki drugi jezik.
Mutivoda

#7 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by Mutivoda »

SmotraRu wrote: I ja mislim da te tako biti,jer kao ne voli me..a na Instagramu objavljuje screenshotove nasih poruka s opisom:"#tako #mi #ne #dostaje" ;D
hahahah
SmotraRu

#8 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by SmotraRu »

De ba ljudi,pomagajte...otvorio temu,a pricamo o jezicima... -.-
Henry Chinaski

#9 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by Henry Chinaski »

SmotraRu wrote:De ba ljudi,pomagajte...otvorio temu,a pricamo o jezicima... -.-
Poljubac - jezik, tu je to negdje...
SmotraRu

#10 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by SmotraRu »

Henry Chinaski wrote:
SmotraRu wrote:De ba ljudi,pomagajte...otvorio temu,a pricamo o jezicima... -.-
Poljubac - jezik, tu je to negdje...
hahha okej :D
Stvarno treba mi pomoč,jer ovisi mi pola stvari o tome.. :skoljka:
gilla

#11 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by gilla »

Kao prvo riješi se te jaranice, znaci sami vas dvoje.
Na kakvu klupicu ili udoban kafic. Znaci biraj kafic sa kao sofom, da ste jedno pored drugog, tako je ne moras stalno gledati u oci, manja trema, imate bolji pregled, mozete komentarisati okolinu. Izbjegavaj da sjedite jedno preko puta drugog.
Uglavnom kad st eopusteni, mozes je zagrliti, pomilovati, rukom joj kosu sklonuti sa lica, pogledate se u oci , pokazi da si mudonja i poljubi je.

Što više odugovlacis zavrsit ces u toj razvikanoj frend zoni.
Last edited by gilla on 01/10/2014 20:07, edited 1 time in total.
burek_in_space

#12 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by burek_in_space »

Kad budesh u prilici, nasamo s njom, pogledaj je...ne progovaraj...neka te pita "shta ti je"..."je li sve ok"...nasmijace se...pa ce se malo zabrinuti...sve ce trajati maksimalno 15 sekundi...a onda...ako ni tad ne budesh znao shta ti je chiniti, nema ti pomoci...
SmotraRu

#13 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by SmotraRu »

gilla wrote:Kao prvo riješi se te jaranice, znaci sami vas dvoje.
Na kakvu klupicu ili udoban kafic. Znaci biraj kafic sa kao sofom, da ste jedno pored drugog, tako je ne moras stalno gledati u oci, manja trema, imate bolji pregled, mozete komentarisati okolinu. Izbjegavaj da sjedite jedno preko puta drugog.
Uglavnom kad st eopusteni, mozes je zagrliti, pomilovati, rukom joj kosu sklonuti sa lica, pogledate se u oci , pokazi da si mudonja i poljubi je.

Što više odugovlacis zavrsit ces u toj razvikanoj frend zoni.
ehh vidi i to sad...tada kad je bila sa drugaricom,sutnuli smo je i ostali smo zajedno..otisli u kafic,po limunadica itd..ali nije bas sve tako kako ti kazes,ali hvala za savjet..naravno,zagrlim je,dajem kompliment i tako..
Jos jednom hvala :-*
SmotraRu

#14 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by SmotraRu »

burek_in_space wrote:Kad budesh u prilici, nasamo s njom, pogledaj je...ne progovaraj...neka te pita "shta ti je"..."je li sve ok"...nasmijace se...pa ce se malo zabrinuti...sve ce trajati maksimalno 15 sekundi...a onda...ako ni tad ne budesh znao shta ti je chiniti, nema ti pomoci...
sve ja to znam,ali hoce li ona to htjeti,tj. nezz kakva ce joj biti rekacija..jer moze biti "us*ana" stvar :P
burek_in_space

#15 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by burek_in_space »

Boj se ovna, boj se govna...a kad cesh zhivjeti...
SmotraRu

#16 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by SmotraRu »

burek_in_space wrote:Boj se ovna, boj se govna...a kad cesh zhivjeti...
HAHAHA razumijem te ;) :D
Mutivoda

#17 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by Mutivoda »

SmotraRu wrote:
burek_in_space wrote:Kad budesh u prilici, nasamo s njom, pogledaj je...ne progovaraj...neka te pita "shta ti je"..."je li sve ok"...nasmijace se...pa ce se malo zabrinuti...sve ce trajati maksimalno 15 sekundi...a onda...ako ni tad ne budesh znao shta ti je chiniti, nema ti pomoci...
sve ja to znam,ali hoce li ona to htjeti,tj. nezz kakva ce joj biti rekacija..jer moze biti "us*ana" stvar :P
Pa kako ćeš znati ako ne pokušaš?
Nemoj da bi je slučajno pitao je l' hoće ahhahaah
SmotraRu

#18 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by SmotraRu »

Mutivoda wrote:
SmotraRu wrote:
Pa kako ćeš znati ako ne pokušaš?
Nemoj da bi je slučajno pitao je l' hoće ahhahaah
HAHHA pa jednom moj skolski kad je nju bario,pitao je:"mogu te uhvatit' za guzu" HHAHAHAHAHA pola skole mu se smijalo kad su saznali... nego cu ja jos malo "prouciti materiju" pa cu to odraditi..sutra ona ima praksu u tom marketu,pa u jutro cu se s njom vidjeti ^^
Mutivoda

#19 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by Mutivoda »

proučiti materiju? :D
SmotraRu

#20 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by SmotraRu »

Mutivoda wrote:proučiti materiju? :D
Pa da ili ako ti paše "ispitati teren" B|
Ja cu poslusati Gillu jer mi dao nekoliko ideja.. ;)
RoastedPumpkin

#21 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by RoastedPumpkin »

meni bih smetalo da sam na njenom mjestu
SmotraRu

#22 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by SmotraRu »

RoastedPumpkin wrote:meni bih smetalo da sam na njenom mjestu
Hahh ali opet svakakvih ima danas na ovom dunjaluku ;))
burek_in_space

#23 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by burek_in_space »

Da sam znao da cesh namigivati, nikad ti ne bih dao savjet.
mefistofilis

#24 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by mefistofilis »

RoastedPumpkin wrote:meni bih smetalo da sam na njenom mjestu
pravopis ti mozda ipak ne bih trebao na prvom mjestu kad se o ovakvim stvarima radi
SmotraRu

#25 Re: Prvi poljubac s tom osobom :P

Post by SmotraRu »

burek_in_space wrote:Da sam znao da cesh namigivati, nikad ti ne bih dao savjet.
ma ne namigujem bolan,nego me nesto svrbi u oku..
Post Reply