Samo ono sto vi zelite i volite
-
DZONPI
#1 Samo ono sto vi zelite i volite
Poducen iskustvu a ima ga jer sam preso vec 4 banke uveliko hocu jedan dobronamjeran savjet mladjima a bogami i onim starijim.Radite sta vam je volja i zalibo vas znate sta ko ce sta rec ili komentarisat u stilu ma jok ba to nevalja dzes to divi ganje i ostali supljaci.Sto vise ugadjas sredini manje si vrjedan sam sebi.
- sheilak
#2 Re: Samo ono sto vi zelite i volite
dzonpi, steta sto ti niko nije odgovorio, ali ovo je tako tacno.DZONPI wrote:Poducen iskustvu a ima ga jer sam preso vec 4 banke uveliko hocu jedan dobronamjeran savjet mladjima a bogami i onim starijim.Radite sta vam je volja i zalibo vas znate sta ko ce sta rec ili komentarisat u stilu ma jok ba to nevalja dzes to divi ganje i ostali supljaci.Sto vise ugadjas sredini manje si vrjedan sam sebi.
ali treba se odrasti prvo, i da bi se ovo shvatilo i da bi se imalo hrabrosti zivjeti ovako.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3 Re: Samo ono sto vi zelite i volite
super savjet ali
kad to sam skontaš već je kasno
i nije ti bitno...dakle ne treba ti savjet
a oni koji to ne kontaju
neće primijeniti...dok ne skontaju 
također treba dodati... neam 4 banke
biti svoj, razmišljati svojom glavom i gledati samo svoj interes ( ne mislim na pare nego da ti je danas dobro da radiš samo ono što voliš što je faktički sadržano u prvom postu
)
kad to sam skontaš već je kasno
a oni koji to ne kontaju
također treba dodati... neam 4 banke
biti svoj, razmišljati svojom glavom i gledati samo svoj interes ( ne mislim na pare nego da ti je danas dobro da radiš samo ono što voliš što je faktički sadržano u prvom postu
- sheilak
#4 Re: Samo ono sto vi zelite i volite
a ima i opcija kad skontas dosta rano, ali nemas hrabrosti da zivis/djelujes tako. i onda pravis neke poluoportunisticke-polukontraske ispade.Black swan wrote:super savjet ali
kad to sam skontaš već je kasnoi nije ti bitno...dakle ne treba ti savjet
a oni koji to ne kontajuneće primijeniti...dok ne skontaju
- O'zone
- Globalni moderator
#5 Re: Samo ono sto vi zelite i volite
Evo da se ja sa 34 banke složim sa tvojim postom @DZONPI
Mada na žalost to nije uvijek tako jednostavno. Uvijek se moram(o) prilagođavati bližnjim, nadređenim, okruženju,...
Mada na žalost to nije uvijek tako jednostavno. Uvijek se moram(o) prilagođavati bližnjim, nadređenim, okruženju,...
- Russki
#6 Re: Samo ono sto vi zelite i volite
nije se taj rodio sto je narodu ugodio
dzonpi

dzonpi
-
DZONPI
#7 Re: Samo ono sto vi zelite i volite
Ma zonfa je kad sam ono furo nesto a bilo je svega stavim poster recimo Hendrixa udje ti u sobu faca sa posla ili neki daljni rodjak zine koda je vidio nepostojeci objekat.A da je lako nije jer licno sam imam tinejdjerku koja fura pirsing tetovaze i te folove e tek onda skontas da nije bas lako ali ja to strucno ako se osjecas tako dobro furaj to sto ti se svidja.
-
Avetinho
#8 Re: Samo ono sto vi zelite i volite
Nemoj vise da cujem koga ovdje da se zali sto mu gazda daje malu platu i ne uplacuje zdravstveno, ili da ga je taksista odero dvije marke vise. Oni samo vode racuna o sebi.
-
Avetinho
#9 Re: Samo ono sto vi zelite i volite
Znam. On je mislio da samo on treba gu^it druge, a njega niko ne.heal wrote:E jbga nije covjek tako mislio
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#10 Re: Samo ono sto vi zelite i volite
Ja mislio ti kredit ganjao, pa savjetuješ u koju banku.DZONPI wrote:Poducen iskustvu a ima ga jer sam preso vec 4 banke...
- amiliana
#11 Re: Samo ono sto vi zelite i volite
Jeste samo stvar je u tome kad svi hejtuju nesto hejtuj i ti nedaj boze da imas svoj stav .