. Šta god pokušam da otvorim (facebook,google.pik itd) ne ide. Ako zna neko kako da riješim to neka napiše. HvalaCertificate error!
Moderator: Benq
- sve na kvadrat
#1 Certificate error!
Pojavio mi se ovaj problem
. Šta god pokušam da otvorim (facebook,google.pik itd) ne ide. Ako zna neko kako da riješim to neka napiše. Hvala
. Šta god pokušam da otvorim (facebook,google.pik itd) ne ide. Ako zna neko kako da riješim to neka napiše. Hvala- travar
#2 Re: Certificate error!
Imao sam, ako ne isti, onda jako sličan problem, uglavnom, uspostavilo se da mi je datum na računaru bio pogrešno postavljen, pa et' možeš i to provjeriti.
- sve na kvadrat
#3 Re: Certificate error!
Do datuma je bilo. Hvala na odgovoru.travar wrote:Imao sam, ako ne isti, onda jako sličan problem, uglavnom, uspostavilo se da mi je datum na računaru bio pogrešno postavljen, pa et' možeš i to provjeriti.
-
Didis74
#4 Re: AW: Certificate error!
Je li ti još xp na kompusve na kvadrat wrote:Pojavio mi se ovaj problem. Šta god pokušam da otvorim (facebook,google.pik itd) ne ide. Ako zna neko kako da riješim to neka napiše. Hvala
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
- sve na kvadrat
#5 Re: AW: Certificate error!
Windows 7 je...riješio sam problem,bilo je do datuma.Didis74 wrote:Je li ti još xp na kompusve na kvadrat wrote:Pojavio mi se ovaj problem. Šta god pokušam da otvorim (facebook,google.pik itd) ne ide. Ako zna neko kako da riješim to neka napiše. Hvala
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk