Recimo ja, skoro dnevno citam u printanom formatu
http://www.lemonde.fr/
i
http://www.faz.net/
Dok ponekad preko citavog vikenda
http://www.washingtonpost.com/
Sto se digitalnih tice,
na Klix-u i to samo zbog slavnih komentara
GraphicDesigner wrote:Samo Avaz. Tu se informisem. Najjace sa novine u Bosni.
Hvala ti Fahro.
Inace glupa tema. Jebo te novina pogotovo printana.
Ti izgleda potvrdjujes tezu jednog iz bih sto ovdje zivi, on veli da prosjecnom bosancu nije toliko ljeno raditi fizicki posao koliko citati... U Danskoj se tiskane novine prodaju ko havla ceten, cak na brojnim zeljeznickim stanicama mozes kupiti bih novine..GraphicDesigner wrote:Ti si iz Danske ako se ne varam. Tamo mozda ljude zanima kriza u Centralnoj Africi pa ce citati te romane. Ovdje to ljude ne zanima i to ne prodaje novine.
Novine se kupuju samo kad krenes na urakmicu da mozes da ih stavis pod dupe.
Moje licno misljenje, printane novine su prevazidjene a u BiH sad od printanih medija u modi su jedino kladionicarske ponude.
Neko ti je provalio u glavu i ukro mozak, ako nisi skonto, skontaj gdje ja zivim a gdje rodjo ciji je ovo profil mada ga ja vise koristim... Ja polozio vozacki pola ovdje nije bilo imalo godina ni za vrtica, a neki ni rodjeni nisu bili...supercali wrote:ma citas ti klinac le monde washington post i sta vec
citas ti srednjobosanski glasnik i to je to
kome ba prosipas vise pricu o danskoj kad si nedavno provaljen da si skoro polagao vozacki u sb kantonu
Posto svi kazu da lazes trebas dokazati.Zviz wrote:Neko ti je provalio u glavu i ukro mozak, ako nisi skonto, skontaj gdje ja zivim a gdje rodjo ciji je ovo profil mada ga ja vise koristim... Ja polozio vozacki pola ovdje nije bilo imalo godina ni za vrtica, a neki ni rodjeni nisu bili...supercali wrote:ma citas ti klinac le monde washington post i sta vec
kome ba prosipas vise pricu o danskoj kad si nedavno provaljen da si skoro polagao vozacki u sb kantonu
Ajd djete ne budaletaj. Idi tamo na teme o curama i kresaj pubertetske hormone...supercali wrote:i ja sam inace iz japana al mi rodjak iz sarajeva otvorio ovo pa sam ja vise tu nego on a inace on se zove kazuyoshi
NEDERLE wrote:Posto svi kazu da lazes trebas dokazati.Zviz wrote:Neko ti je provalio u glavu i ukro mozak, ako nisi skonto, skontaj gdje ja zivim a gdje rodjo ciji je ovo profil mada ga ja vise koristim... Ja polozio vozacki pola ovdje nije bilo imalo godina ni za vrtica, a neki ni rodjeni nisu bili...supercali wrote:ma citas ti klinac le monde washington post i sta vec
Stavi vozacku u ruku, zamraci podatke, stavi pored zviz.... ILI USLIKAJ BILO STA STO IMA VEZE SA DANSKOM.
I naravno napisi pored zviz.
Zastavica, program na tv, DANSKE NOVINE, knjige, cdovi ili bilo sta drugo.. i pored toga zviz.
Dokazi nam da si iz danske tako sto ces uslikati nesto specificno i pored toga na papiru napisati zviz.