kleptomanzaim wrote:Asim Džambasović,
ZAIM BACKOVIĆ
-
Innovation
#1 Re: ZAIM BACKOVIC
-
dječak sa šibicama
#2 Re: ZAIM BACKOVIC
Zar Sabina nije imala 14 infarkta? kako sad, nadzorni i upravni odbori 
- insomnia78
#3 Re: ZAIM BACKOVIC
Kae, ne gledaj sta je drzava uradila za tebe vec sta ti mozes da uradis za drzavu
Dosla zena da pomogne
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Dosla zena da pomogne
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
-
weredsf
#4 Re: ZAIM BACKOVIC
dječak sa šibicama wrote:Zar Sabina nije imala 14 infarkta? kako sad, nadzorni i upravni odbori
Plus komisija za esencijalnu listu lijekova u KS
- jazzer
#5 Re: ZAIM BACKOVIC
Kad' je u pitanju borba za drzavu BiH i njen boljitak, nema se vremena za prebrojavanjedječak sa šibicama wrote:Zar Sabina nije imala 14 infarkta? kako sad, nadzorni i upravni odbori
svih bolesti
Sabina jednostavno stisne zube, popije kafetin i ode na sjednicu
- Dr. Kuca
#6 Re: ZAIM BACKOVIĆ
Tebe je mescini naguzio za nesta?
-
siponja
#7 Re: ZAIM BACKOVIĆ
Dr. Kuca wrote:Tebe je mescini naguzio za nesta?
bit će prije da ga je naguzio onaj mlađi Backović
- Drvosjeca iz Dejcica
#8 Re: ZAIM BACKOVIĆ
Kažu snaš'o se, k'o biva nije više popularno (demokraSki) reći ukr'o. Ugledan porodični čo'ek, Mumin, nek' je naš. Sposoban, prava fina graCka raja.
Tako nekako to danas hoda...
- Dr. Kuca
#9 Re: ZAIM BACKOVIĆ
Sta ste se njega nadovezali? On je sitan lopovo ko i Radeljas!

-
UDBAŠ
#10 Re: ZAIM BACKOVIĆ
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Kažu snaš'o se, k'o biva nije više popularno (demokraSki) reći ukr'o. Ugledan porodični čo'ek, Mumin, nek' je naš. Sposoban, prava fina graCka raja.
-
dječak sa šibicama
#11 Re: ZAIM BACKOVIĆ
dobar ovaj snimak gore sa skupstine, Kemo brani Zaima i "Sabinu u penziji" od napada Nedzada Fazlije (nema na snimku ali prethodno je Fazlija spomenuo da su Sabina i jedan od sinova zaposleni u Postama i Telekomu, i da mu sin Mudo ima penziono i socijalno)... izgleda je Fazlija imao jedan od rijetkih pogodaka.
- Dr. Kuca
#12 Re: ZAIM BACKOVIĆ
Ta ce Fazlija, to je najgluplji frajer u skupstini
. Kad napade nekakvu zenu, kad govorimu Segmedina neka bolan ona je nasa
, ja se izvinjavam kaze
. Vrh. Nesposoban i u gadjanju.
-
dječak sa šibicama
#13 Re: ZAIM BACKOVIĆ
Mozda je najgluplji, ali je ubo Zaima u zivac, u sridu sto bi se reklo.
Na stranu sto se oni medjusobno prepucavaju i "ceprkaju sve" jedan o drugome, jer svi imaju oraha u djepovima, sve sto je Fazlija rekao o Backovicima je istina.
Njegov sin Mudo glumata nekakvu eminenciju i modnog gurua, zena i drugi sin su mu uvaljeni u 10 ili 20 fotelja i primaju milje maraka naknade za posao koji vjerovatno i ne rade, Zaim je opljackao Bog te pitaj koliko firmi, bio je ministar tokom privatizacije, nakrao se para i para... i onda prodaju muda pod bubrege.
Zaim je slika i prilika posljeratne BiH, ovakvih ko Zaim je nazalost previse i za puno vecu drzavu od BiH.
Na stranu sto se oni medjusobno prepucavaju i "ceprkaju sve" jedan o drugome, jer svi imaju oraha u djepovima, sve sto je Fazlija rekao o Backovicima je istina.
Njegov sin Mudo glumata nekakvu eminenciju i modnog gurua, zena i drugi sin su mu uvaljeni u 10 ili 20 fotelja i primaju milje maraka naknade za posao koji vjerovatno i ne rade, Zaim je opljackao Bog te pitaj koliko firmi, bio je ministar tokom privatizacije, nakrao se para i para... i onda prodaju muda pod bubrege.
Zaim je slika i prilika posljeratne BiH, ovakvih ko Zaim je nazalost previse i za puno vecu drzavu od BiH.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
- Dr. Kuca
#15 Re: ZAIM BACKOVIĆ
dječak sa šibicama wrote:Mozda je najgluplji, ali je ubo Zaima u zivac, u sridu sto bi se reklo.
Slazem se. Samo kolko znam da mu je zena u penziji, a mozda i grjesim.
- Drvosjeca iz Dejcica
#16 Re: ZAIM BACKOVIĆ
Jeste cirkus, al' to od Segmedine "Ona je naša..." najbolje objašnjava moral dotičnih i kako to funkcioniše ovo društvo. A ima i Segmedina aferima...Dr. Kuca wrote:Ta ce Fazlija, to je najgluplji frajer u skupstini![]()
. Kad napade nekakvu zenu, kad govorimu Segmedina neka bolan ona je nasa
![]()
, ja se izvinjavam kaze
![]()
. Vrh. Nesposoban i u gadjanju.
- Klavikula
#17 Re: ZAIM BACKOVIĆ
meni je Zagi legenda. nesto ko Esko. al nema mi veceg cejfa nego ujutru gledati Skupstinu.
helem, ako se mene pita, Kabila i Pedju treba izbaciti, previse odudaraju od mase.
kad vec pricamo ko je koliko glup, kazu da Segmedini nema konkurencije
helem, ako se mene pita, Kabila i Pedju treba izbaciti, previse odudaraju od mase.
- chelo
#18 Re: ZAIM BACKOVIĆ
Zaime, vrati se skecevima za Skrivenu...
-
dječak sa šibicama
#19 Re: ZAIM BACKOVIĆ
Ma svi su oni hajrovali. Segmedina mi je komsinica, istina sad se udala i zivi u Vogosci ili gdje vec, ali cesto je kod majke. Vidim novo auto se voza, i tako to.
Ili onaj Cardzic, sjedi u KS, a hanuma mu ex pjevaljka u parlamentu federacije. I kupi se imanje na tranzitu, kod tunela Brdodzamija, izgradise novu kucetinu, jos je u izgradnji koliko je to cudo veliko. Odmah iznad one praonice.
Bezbeli od pjevanja zaradila
Ili onaj Cardzic, sjedi u KS, a hanuma mu ex pjevaljka u parlamentu federacije. I kupi se imanje na tranzitu, kod tunela Brdodzamija, izgradise novu kucetinu, jos je u izgradnji koliko je to cudo veliko. Odmah iznad one praonice.
Bezbeli od pjevanja zaradila
- stakasa
#20 Re: ZAIM BACKOVIĆ
Ciganluk. Jedino je Essko ostao dostojanstven. Ne zeli da se spusta na njihove granedječak sa šibicama wrote:dobar ovaj snimak gore sa skupstine, Kemo brani Zaima i "Sabinu u penziji" od napada Nedzada Fazlije (nema na snimku ali prethodno je Fazlija spomenuo da su Sabina i jedan od sinova zaposleni u Postama i Telekomu, i da mu sin Mudo ima penziono i socijalno)... izgleda je Fazlija imao jedan od rijetkih pogodaka.
- cpu_fan
#21 Re: ZAIM BACKOVIĆ
Ma boli njih raja se prepucavaju a oni siću od 10 mil. u pađe.
-
Innovation
#22 Re: ZAIM BACKOVIĆ
Koliko ja znam, to mu je bila porodicna kuca /rusevina/, koju je prodavao.dječak sa šibicama wrote: Ili onaj Cardzic, sjedi u KS, a hanuma mu ex pjevaljka u parlamentu federacije. I kupi se imanje na tranzitu, kod tunela Brdodzamija, izgradise novu kucetinu, jos je u izgradnji koliko je to cudo veliko. Odmah iznad one praonice.
- Toffee karamela
#23 Re: ZAIM BACKOVIĆ
Slažem se s boldanim. Ne volim ih sad gledat u onoj okrugloj dvorani, ne mogu da im pofatam raspored, jedva čekam da se vrate u staru saluKlavikula wrote:meni je Zagi legenda. nesto ko Esko. al nema mi veceg cejfa nego ujutru gledati Skupstinu.
helem, ako se mene pita, Kabila i Pedju treba izbaciti, previse odudaraju od mase
Meni je Segmedina jako draga ali mi se čini da se nešto previše "oslanja" na Fazliju
I nervira me što se vidi da su Kemo Ademović i Dino Kifla vazda u nekom dosluhu, plaho se vole, vazda kontriraju ostalima.
Ali su svi definitivno protiv Pedje, to je već postalo očito.
-
dječak sa šibicama
#24 Re: ZAIM BACKOVIĆ
Ma kakvi, kupili on I supruga. Bivsi gazda rusevine je drugi covjek, dugo je trazio kupca. I eto nasao.Innovation wrote:Koliko ja znam, to mu je bila porodicna kuca /rusevina/, koju je prodavao.dječak sa šibicama wrote: Ili onaj Cardzic, sjedi u KS, a hanuma mu ex pjevaljka u parlamentu federacije. I kupi se imanje na tranzitu, kod tunela Brdodzamija, izgradise novu kucetinu, jos je u izgradnji koliko je to cudo veliko. Odmah iznad one praonice.
-
zrakomlat
#25 Re: ZAIM BACKOVIĆ
siponja wrote:Dr. Kuca wrote:Tebe je mescini naguzio za nesta?
bit će prije da ga je naguzio onaj mlađi Backović