Naime, kupila sam novi laptop i instalirala Google Chrome. Za razliku od staroga, ovdje mi sad ostane svaki username u memoriji. Znači username na klixu, e-mail adresa na fb. i sl. Kod staroga sam nakon odjave ponovo morala ukucavati e-mail adresa i pass. (za fb) ili username za forume itd.
Kako i gdje to ukinuti jer mi ne odgovara da ostaje spremljeno
Hvala unaprijed
