paypal
Moderator: Benq
- HardCore
#1 paypal
Imam problema s paypal stranicom, trenutno mi je ne otvora, pise da "Ta web-stranica nije dostupna", nema internet veze ili sl. sve ostale stranice rade normalno...dan ranije sam je mogao otvori, ali kada sam htjeo npr obaviti transakciju preko paypal-a i kad kliknem npr. na proceed, izbaci mi kako veza nije privatna i da se ne podudara neki certifikat, te zbog moje sigurnosti ne mogu otvoriti tu stranicu dok ne restartujem pc...dali neko zna u cemu je problem ??,,,
- avaks
#2 Re: paypal
Izgleda da je do tebe nešto. Stranica mi radi i transakcija prolazi 
- Drvosjeca iz Dejcica
#3 Re: paypal
Jesi li probao sa nekim drugim browserom, IE, Firefox..?HardCore wrote:Imam problema s paypal stranicom, trenutno mi je ne otvora, pise da "Ta web-stranica nije dostupna", nema internet veze ili sl. sve ostale stranice rade normalno...dan ranije sam je mogao otvori, ali kada sam htjeo npr obaviti transakciju preko paypal-a i kad kliknem npr. na proceed, izbaci mi kako veza nije privatna i da se ne podudara neki certifikat, te zbog moje sigurnosti ne mogu otvoriti tu stranicu dok ne restartujem pc...dali neko zna u cemu je problem ??,,,
- HardCore
#4 Re: paypal
Evo proradilo je, 3 dana mi nije radilo, nisam mogao ni preko jednog browsera :/