Minhen => Sarajevo sa autobusom

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
burekodsira

#1 Minhen => Sarajevo sa autobusom

Post by burekodsira »

vozdra :D

ima li neko da planira u iducih nekoliko mjeseci ici sa autobusom iz Minhena (i okoline) ka domovini (Sarajevo). Naime imam dvije povratne karte (prevoznik: Kantic Touristik) koje su ostale neiskoristene u povratku pa planiram da ih se rijesim 8-)
Kostale su 110ojra po osobi (povratne) - oni u jednom pravcu naplacuju 70. Ja bi ih dao ukupno za 60ojra (2x30) :D Izdate su za pravac Deggendorf-Sarajevo s tim da se garant moze uz doplatu putovati i sa drugih destinacija po potrebi. Eto ako ima ko nek se javi, bolje nego da propadnu bez veze :thumbup:

Hajmo studenti naval´te :-)
SandokanRS

#2 Re: Minhen => Sarajevo sa autobusom

Post by SandokanRS »

burekodsira wrote:vozdra :D

ima li neko da planira u iducih nekoliko mjeseci ici sa autobusom iz Minhena (i okoline) ka domovini (Sarajevo). Naime imam dvije povratne karte (prevoznik: Kantic Touristik) koje su ostale neiskoristene u povratku pa planiram da ih se rijesim 8-)
Kostale su 110ojra po osobi (povratne) - oni u jednom pravcu naplacuju 70. Ja bi ih dao ukupno za 60ojra (2x30) :D Izdate su za pravac Deggendorf-Sarajevo s tim da se garant moze uz doplatu putovati i sa drugih destinacija po potrebi. Eto ako ima ko nek se javi, bolje nego da propadnu bez veze :thumbup:

Hajmo studenti naval´te :-)

Interesuje me da li znas mozda kad ide {vrijeme 17h 18h..} iz Minhena Kantic za Sarajevo i da li ide preko Banja Luke? Trebam nesto poslati..Hvala
burekodsira

#3 Re: Minhen => Sarajevo sa autobusom

Post by burekodsira »

nemam pojma evo ti sajt pa upitaj preko maila ili nazovi imaju neki brojevi www.kantic-touristik.com/ba/
Post Reply