Internet

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
12345_6

#1 Internet

Post by 12345_6 »

Pozdrav !Prije par dana sam primjetio da mi je internet spor i da mi videi na youtube ili negdje drugdje stekaju ! Posto sam uradio sve sto sam znao (precistio komp,mozilu restartovo i svasta nesto) internet se malo popravio ali videi stekaju ! Kada pustim neki video ili mi treba puno vremena da se ucita (ono bijelo) ili kad pustim video on jednostavno krene pa na pola sekunde stane pa opet krene (ne ucitava se nego kao da steka kao da se pomijera robot-lik u videu krene pa na pola sekunde stane i tako stalno) ! Kako da popravim youtube ili sta vec i kako da malo ubrzam internet ! Mozda nije do mene mozda su mi namjerno usporili internet oni iz telekoma ??? !!!!!
milksnita

#2 Re: Internet

Post by milksnita »

Jel ti bh telecom internet?
I meni isto sranje se desava, nemere se pjesma preslusat :)
dinooh

#3 Re: Internet

Post by dinooh »

12345_6 wrote:Pozdrav !Prije par dana sam primjetio da mi je internet spor i da mi videi na youtube ili negdje drugdje stekaju ! Posto sam uradio sve sto sam znao (precistio komp,mozilu restartovo i svasta nesto) internet se malo popravio ali videi stekaju ! Kada pustim neki video ili mi treba puno vremena da se ucita (ono bijelo) ili kad pustim video on jednostavno krene pa na pola sekunde stane pa opet krene (ne ucitava se nego kao da steka kao da se pomijera robot-lik u videu krene pa na pola sekunde stane i tako stalno) ! Kako da popravim youtube ili sta vec i kako da malo ubrzam internet ! Mozda nije do mene mozda su mi namjerno usporili internet oni iz telekoma ??? !!!!!
jesi probao skinuti flash player. Nedavno je bio neki update. provjeri brzinu na speedtest.net
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#4 Re: Internet

Post by mk ultra »

https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... stop-tube/

šteka zato što je orginalni codec flash, a YT koristi HTML5 ... ukineš HTML5, samo da radi na flashu ili suprotno.. ne mogu oba biti aktivirana
barem je meni na chrome bilo ovako
Vaduz

#5 Re: Internet

Post by Vaduz »

Firefox nema podršku za HTML5 za one koji nisu znali https://support.mozilla.org/hr/questions/928599
Post Reply