Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
radim na vikendici jućer sam kopao krampom možda 5 minuta
to je ništa radim različite poslove da ne umaram iste mišiće ali opet bol
evo 2 sata poslije buđenja boli
Rekao bih da imaš upalu mišića ali si krampao "samo" 5 minuta tako da to isključujem.
Ja sam prošle sedmice fasovao virozu lagano me grlo boljelo uglavnom ništa ozbiljno ali probudim se jedno jutro maknut ne mogu. Upala svih al doslovice svih mišića, za dva dana su trbušni i nožni popustili ali su me ruke boljele do jučer da nisam mogao čarape da obučem Dok Neofen djeluje bola kao i nema ili slabiji je ali nisam imao snage u prstima ruku ni za šta.
Ako nisi bio prije tog rada puno fizički aktivan, dovoljno je i 5-10 minuta da dobiješ upalu mišića.Probaj istegnuti mišiće koji te bole, kad istegneš do mjere da osjetiš bol, probaj tako zadržati max. do 30 sekundi ili koliko možeš i ponovi par puta.
A može biti samo da si promijenio krevet i jastuk.
Kupi magnezij i pij svaki dan kako bi smanjio kontrakcije u mišićima.
Imaš i u dm-u 300komada za 12KM. Piju se dvije dnevno da se zadovolji doza od 300mg i pakovanje ti može biti 5 mjeseci. Imaš i skuplji u apoteci, kosta oko 15KM i dođe 20tak tableta.
Pomoći bi trebao koji god uzmes.
Black swan wrote:opet počelo
definitivno ima veze s vremenom ovom jugovinom i s padom tlaka aka pritiska
osim toga slab sam u nogama jedva hodam
Ako se maksimalno sedam dana ne bavim sportom u kombinaciji sa isusenim zrakom od grijanja I bilo kakvim podrazajem poput naglih promjena vremena, osjecam se lose.
Svaki put se od sporta osjecam preporodjeno i puna energije. Bolje spavam i funkcionisem u svim aspektima zivota. Sport je najbolji lijek za vecinu tvojih tegoba obzirom da nisi bolestan. Vrati se biciklu i jos nekom obliku fizicke aktivnosti i bices super.