Tihi legenda! (izjava)
-
kub lajkan
#1 Tihi legenda! (izjava)
"Želim sve da vas poselamim u ime Predsjedništva BiH!"
(Sulejman Tihić, prenosi "Start")
-
Edward The Makaze
Sulejman Tihićpitt wrote:We Selam druze Tihi:D Dabogda vam svoj trojici u kazamatu selame prenosili
U periodu maj - avgust 1992. godine bio zatočenik srpskih koncentracionih logora u Bosanskom Šamcu, Brčkom, Bijeljini, Batajnici i Sremskoj Mitrovici.
- DiplomataSaSela
vajtholac zasto i Tihi u kazamatu vec je bio u srpskompitt wrote:We Selam druze Tihi:D Dabogda vam svoj trojici u kazamatu selame prenosili
-
kub lajkan
Ja, i? Zato sad može ovako da izjavljuje?Edward The Makaze wrote:Sulejman Tihićpitt wrote:We Selam druze Tihi:D Dabogda vam svoj trojici u kazamatu selame prenosili
U periodu maj - avgust 1992. godine bio zatočenik srpskih koncentracionih logora u Bosanskom Šamcu, Brčkom, Bijeljini, Batajnici i Sremskoj Mitrovici.
- DiplomataSaSela
Iskompleksirani a sta je to ruzno izjaviokub lajkan wrote:Ja, i? Zato sad može ovako da izjavljuje?Edward The Makaze wrote:Sulejman Tihićpitt wrote:We Selam druze Tihi:D Dabogda vam svoj trojici u kazamatu selame prenosili
-
Edward The Makaze
Upravo tako.
Za fobicne i iskompleksirane, selam je poziv mira ili poziv na mir.
Ne fali li to ovom regionu hronicno?

Za fobicne i iskompleksirane, selam je poziv mira ili poziv na mir.
Ne fali li to ovom regionu hronicno?
-
kub lajkan
Nisam iskompleksiran, ja sam samo frustriran i ovdje sam na terapiji...DiplomataSaSela wrote:Iskompleksirani a sta je to ruzno izjaviokub lajkan wrote:Ja, i? Zato sad može ovako da izjavljuje?Edward The Makaze wrote: Sulejman Tihić
- DiplomataSaSela
Izvini,nisam znao...kub lajkan wrote: i ovdje sam na terapiji...
-
kub lajkan
Važno je da znaš. Terapija podrazumijeva da izbjegavam kretene, jerbo će mi se stanje pogoršati...DiplomataSaSela wrote:Izvini,nisam znao...kub lajkan wrote: i ovdje sam na terapiji...
- DiplomataSaSela
Ne vjerujem da moze...kub lajkan wrote: jerbo će mi se stanje pogoršati...
-
kub lajkan
U odnosu na tvoje svakako ne...DiplomataSaSela wrote:Ne vjerujem da moze...kub lajkan wrote: jerbo će mi se stanje pogoršati...
- DiplomataSaSela
Moje je dobro a tvoje mi postaje sve sumnjivije, ali nije to tema nego nisi odgovorio sta je to Tihic ruzno izjavio...kub lajkan wrote:U odnosu na tvoje svakako ne...DiplomataSaSela wrote:Ne vjerujem da moze...kub lajkan wrote: jerbo će mi se stanje pogoršati...
- Fair Life
#14 Re: Tihi legenda! (izjava)
Da ga cijeli Svijet razumije...kub lajkan wrote:"Želim sve da vas poselamim u ime Predsjedništva BiH!"
- DiplomataSaSela
#15 Re: Tihi legenda! (izjava)
Koliko vidim svi su ga i razumili...Fair Life wrote:Da ga cijeli Svijet razumije...kub lajkan wrote:"Želim sve da vas poselamim u ime Predsjedništva BiH!"
- Fair Life
#16 Re: Tihi legenda! (izjava)
Jasta su... 'gradjanski pozdrav'.DiplomataSaSela wrote:Koliko vidim svi su ga i razumili...Fair Life wrote:Da ga cijeli Svijet razumije...kub lajkan wrote:"Želim sve da vas poselamim u ime Predsjedništva BiH!"
-
Toozla
...cudna debata...
...ako se zalazemo za multietnicnost i multikulturalnost ne vidim problem u nazivanju selama ili bilo kojeg drugog(vjerskog ili ne vjerskog) pozdrava...
...u svjetlu danasnje politicke situacije vidim zasto ovo moze biti "problem"(Paravac u ime predsjednistva pozdravlja sa "pomoz bog"...itd...) ali iskreno se nadam da ce doci vrijeme kad ce ovakve stvari prolaziti ne primjeceno...
...ako se zalazemo za multietnicnost i multikulturalnost ne vidim problem u nazivanju selama ili bilo kojeg drugog(vjerskog ili ne vjerskog) pozdrava...
...u svjetlu danasnje politicke situacije vidim zasto ovo moze biti "problem"(Paravac u ime predsjednistva pozdravlja sa "pomoz bog"...itd...) ali iskreno se nadam da ce doci vrijeme kad ce ovakve stvari prolaziti ne primjeceno...
- Vodenjak
Ja smijeha...
Pa Lajkan je u pravu 101% sto onako reaguje, ne zbog toga sto je Tihic prenio selam vec OD KOGA je to isto uradio!
A vi sto nabrajate Tihiceve logore, ako imate kakve zamjerke i primjedbe na one koji ga tamo drzase, obratite se njima!!
Ili shapnite njemu da se i on sam moze malo propitati oko toga sto ga muchi i to kod onih s kojima sad sjedi i zajednicki krchmi ovo malo zemlje sto je preostalo!
Oni koji bi danas stavljali Tihica i sve "Tihice" ove napacene zemlje nazad u bajbuk imaju sasvim druge i za pravnu drzavu, civilizovano drustvo i buducnost ove zemlje i naroda sasvim legitimne razloge!
Niko, pa ni njegova visost Tihic nema kredite zbog svog logorovanja u Paravcevim logorima da citav jedan narod i drzavu vodi na nacin na koji to radi - nesposobno i nestrucno!
O koristenju polozaja i drugim mutnim radnjama i marifetlucima i njega i majke mu SDA necu sad!
Pa Lajkan je u pravu 101% sto onako reaguje, ne zbog toga sto je Tihic prenio selam vec OD KOGA je to isto uradio!
A vi sto nabrajate Tihiceve logore, ako imate kakve zamjerke i primjedbe na one koji ga tamo drzase, obratite se njima!!
Ili shapnite njemu da se i on sam moze malo propitati oko toga sto ga muchi i to kod onih s kojima sad sjedi i zajednicki krchmi ovo malo zemlje sto je preostalo!
Oni koji bi danas stavljali Tihica i sve "Tihice" ove napacene zemlje nazad u bajbuk imaju sasvim druge i za pravnu drzavu, civilizovano drustvo i buducnost ove zemlje i naroda sasvim legitimne razloge!
Niko, pa ni njegova visost Tihic nema kredite zbog svog logorovanja u Paravcevim logorima da citav jedan narod i drzavu vodi na nacin na koji to radi - nesposobno i nestrucno!
O koristenju polozaja i drugim mutnim radnjama i marifetlucima i njega i majke mu SDA necu sad!
-
kub lajkan
#21 Re: Tihi legenda! (izjava)
Yebo foru kad je moraš objašnjavat'...
Zašto onda ne bi bilo normalno i:
"Hvaljen Isus i Marija, u ime Predsjedništva BiH!"
- Fair Life
#22 Re: Tihi legenda! (izjava)
Njegova BiH se ne proteze sire nego sto njegov selam moze da dobaci.kub lajkan wrote:Yebo foru kad je moraš objašnjavat'...
-
kub lajkan
#24 Re: Tihi legenda! (izjava)
Fair Life wrote:Njegova BiH se ne proteze sire nego sto njegov selam moze da dobaci.kub lajkan wrote:Yebo foru kad je moraš objašnjavat'...
Što je poprilično čudno, s obzirom da mu je Stranka multietnička - u njoj ima i Bošnjaka, i Muslimana, oko 1 Srbin, itd...