Političke intrige u Washington-u, gaženje preko mrtvih da bi se progurali sopstveni ciljevi, briljantni Kevin Spacey, ludi prevrati, proračunatost, nedostatak empatije, ma svega

Moderator: _BataZiv_0809

I meni su ove dvijećiribiribela wrote:Serija je vrh, Spacey fantastican i jedva cekam trecu sezonu.
4. i 11. epizoda druge sezone
Slažem se da je prva sezona super dosadna, ali vrijedi istrpiti ako ništa radi druge sezone koja RASTURA!mrgreen wrote:meni ultra dosadna serija, nisam dogurala do kraja prve sezone.
Zašto da se lažemo i jednostavno priznaš da si pogledao dvije sezone u dva dana?R9.. wrote:prejaka, odgledo 2 sezone za 4 dana
Serija je stroj!nema me tamo wrote:Zašto da se lažemo i jednostavno priznaš da si pogledao dvije sezone u dva dana?R9.. wrote:prejaka, odgledo 2 sezone za 4 dana![]()
Al' šta mi Zatamnjena Stakla uradiše to je cudo jedno..
Priznajem, 1.sezona jeste malo "suhoparna", mada ne mora uvijek ni biti akcije da bude napeto/interesantno! Ali zato ako istrpiš, 2.sezona razvaljuje, njegov strašni uspon i kako je sve prepreke do vrha samo "eliminisao"!mrgreen wrote:meni ultra dosadna serija, nisam dogurala do kraja prve sezone.
Ubio ih životomMaharadza wrote:Priznajem, 1.sezona jeste malo "suhoparna", mada ne mora uvijek ni biti akcije da bude napeto/interesantno! Ali zato ako istrpiš, 2.sezona razvaljuje, njegov strašni uspon i kako je sve prepreke do vrha samo "eliminisao"!mrgreen wrote:meni ultra dosadna serija, nisam dogurala do kraja prve sezone.![]()
"Pobij sve i vrati se sam"! Uspio je u tome! Jedva čekam 3.sezonu!Zatamnjena stakla wrote:Ubio ih životomMaharadza wrote:Priznajem, 1.sezona jeste malo "suhoparna", mada ne mora uvijek ni biti akcije da bude napeto/interesantno! Ali zato ako istrpiš, 2.sezona razvaljuje, njegov strašni uspon i kako je sve prepreke do vrha samo "eliminisao"!mrgreen wrote:meni ultra dosadna serija, nisam dogurala do kraja prve sezone.![]()

gracijaskaranana wrote:druga jos bolja. treca se ocekuje vjerovatno sredinom februara.