Budva smještaj 2014 POMOĆ!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
siimee

#1 Budva smještaj 2014 POMOĆ!

Post by siimee »

Idem za par dana u Budvu na ljetovanje sa još dvoje ljudi, pa me interesuje gdje ima pristupačan normalan smještaj (ne preskup), a da nije predaleko od plaže.
Prošle godine smo 13 eura plaćali sa boravišnom taksom ne toliko blizu plaže (kod Regina Elena hotela), ali nemam broj od tog apartmana, pa ne znam šta da radim.
Dakle, trebaju nam idući uslovi:
-Trokrevetna soba
-WC
-Frižider
-Klima
-Balkon/bašta (mjesto gdje se zagrijava pred izlazak i mahmura) :)

Ako može neki kontakt, facebook/skype/br. telefona/e-mail bio bih jakoooooo zahvalan.

Hvala dobri ljudi :kiss:
siimee

#2 Re: Budva smještaj 2014 POMOĆ!

Post by siimee »

Iko, raja? :zjev:
siimee

#3 Re: Budva smještaj 2014 POMOĆ!

Post by siimee »

b_e_l_e_g_i_j_a wrote:imas u budvi ja mislim
Hvala ti na pomoći, jako si ljubazan :thumbup:
stidljiv

#4 Re: Budva smještaj 2014 POMOĆ!

Post by stidljiv »

Znam ja jednog momka sto izdaje apartman u Budvi pa ti mogu privatnom porukom dati njegov broj. Za te uslove njega pitaj jer ne znam kakvi su ti apartmani, nikad nisam bio tamo.

P. S. Sad je spic sezone i cisto sumnjam da mozes naci nesto a da nisi rezervisao makar 10ak dana prije ali probaj.
Blek Stena

#5 Re: Budva smještaj 2014 POMOĆ!

Post by Blek Stena »

imas na ulazu u Budvu onih posrednika za apartmane. Krenes pjese od Berkovica kafane prema marketu Slavija i sresces ih barem cetvoricu. Momci ti pronadju sta god hoces. ja idem uvjek tako i nikad nisam trazio smjestaj duze od sata.
siimee

#6 Re: Budva smještaj 2014 POMOĆ!

Post by siimee »

Blek Stena wrote:imas na ulazu u Budvu onih posrednika za apartmane. Krenes pjese od Berkovica kafane prema marketu Slavija i sresces ih barem cetvoricu. Momci ti pronadju sta god hoces. ja idem uvjek tako i nikad nisam trazio smjestaj duze od sata.
Ma znam za njih, ali kontam da pale ljude po ušima, ja im preko 12-13 eura neću ostaviti makar se vratio za Sarajevo :D
Hvala na informacijama u svakom slučaju.
siimee

#7 Re: Budva smještaj 2014 POMOĆ!

Post by siimee »

stidljiv wrote:Znam ja jednog momka sto izdaje apartman u Budvi pa ti mogu privatnom porukom dati njegov broj. Za te uslove njega pitaj jer ne znam kakvi su ti apartmani, nikad nisam bio tamo.

P. S. Sad je spic sezone i cisto sumnjam da mozes naci nesto a da nisi rezervisao makar 10ak dana prije ali probaj.
A trebalo bi mi nešto provjereno ko je bio tu, da znam da nije predaleko, a da su uslovi ok :-D
Post Reply