Znate li nekoga da je jos pao na ispitu i da mu je bas tesko palo.
Zanima me kakva je sad procedura, jel moram da cekam 15 dana pa onda da opet prijavim, jel se to placa? Meni rekose placa se 50 km, jel to ozbiljno?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Reci starom ako je za duduke nek ga on polozi, eto daj mu koji test nek odradi garatnujem ti da nece proci, onda ti njemu reci da je duduk. Ima to nesta sa rajom koja odavno vozi, nemere iz prve poloziti testova da ga hebesGrbavicar wrote:Pozdrav, skoro sam postao punoljetan, dobio licnu, danas sam izasao na vozacki ispit, teoretski dio i padnem, tj zeznem za 2 boda. Otprilike 30 ljudi radilo, nas 5 samo palo a ja sam bio najblizi. Jos 6 ljudi taj nadzornik izbacio jer su prepisivali, nesto je govorio da ce oni dobiti zabrane od 6 mjeseci da ne mogu polagati.. Sav sam sjeban, najvise zbog toga sto mi stari kaze kako je taj ispit za duduke, ako to ne polozim onda trebam uzeti voziti se sa biciklom.
Zanima me kakva je sad procedura, jel moram da cekam 15 dana pa onda da opet prijavim, jel se to placa? Meni rekose placa se 50 km, jel to ozbiljno?
Ne znam koji je, vjerovatno ga znam, ali eto, jos se prica o tomebitanga_sa_otesa wrote:ja znam jednog glupana koji je pao na testovima 5 puta,a znas ga i ti qler,komsija nam s malte nekad bio![]()
Pusti da još malo sazriješ,mani se vozačke.Grbavicar wrote:Pozdrav, skoro sam postao punoljetan, dobio licnu, danas sam izasao na vozacki ispit, teoretski dio i padnem, tj zeznem za 2 boda. Otprilike 30 ljudi radilo, nas 5 samo palo a ja sam bio najblizi. Jos 6 ljudi taj nadzornik izbacio jer su prepisivali, nesto je govorio da ce oni dobiti zabrane od 6 mjeseci da ne mogu polagati.. Sav sam sjeban, najvise zbog toga sto mi stari kaze kako je taj ispit za duduke, ako to ne polozim onda trebam uzeti voziti se sa biciklom.
Nije ispit za duduke, nego je duduk ko uspije past'.Grbavicar wrote:Pozdrav, skoro sam postao punoljetan, dobio licnu, danas sam izasao na vozacki ispit, teoretski dio i padnem, tj zeznem za 2 boda. Otprilike 30 ljudi radilo, nas 5 samo palo a ja sam bio najblizi. Jos 6 ljudi taj nadzornik izbacio jer su prepisivali, nesto je govorio da ce oni dobiti zabrane od 6 mjeseci da ne mogu polagati.. Sav sam sjeban, najvise zbog toga sto mi stari kaze kako je taj ispit za duduke, ako to ne polozim onda trebam uzeti voziti se sa biciklom.
Grbavicar wrote:OOOOOO da se javim.
Testove polozio iz drugog puta, isao na voznju 30ak casova, polozio voznju iz prve, dobio vozacku i evo vec vozim par dana.
Prva veca voznja do Zenice, uspjesno obavljeno.
Čestitam i sad polako !Grbavicar wrote:OOOOOO da se javim.
Testove polozio iz drugog puta, isao na voznju 30ak casova, polozio voznju iz prve, dobio vozacku i evo vec vozim par dana.
Prva veca voznja do Zenice, uspjesno obavljeno.