Pao na vozackom ispitu, sav sam sjeban :(

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Grbavicar

#1 Pao na vozackom ispitu, sav sam sjeban :(

Post by Grbavicar »

Pozdrav, skoro sam postao punoljetan, dobio licnu, danas sam izasao na vozacki ispit, teoretski dio i padnem, tj zeznem za 2 boda. Otprilike 30 ljudi radilo, nas 5 samo palo a ja sam bio najblizi. Jos 6 ljudi taj nadzornik izbacio jer su prepisivali, nesto je govorio da ce oni dobiti zabrane od 6 mjeseci da ne mogu polagati.. Sav sam sjeban, najvise zbog toga sto mi stari kaze kako je taj ispit za duduke, ako to ne polozim onda trebam uzeti voziti se sa biciklom.

Znate li nekoga da je jos pao na ispitu i da mu je bas tesko palo. :(

Zanima me kakva je sad procedura, jel moram da cekam 15 dana pa onda da opet prijavim, jel se to placa? Meni rekose placa se 50 km, jel to ozbiljno?
l33t

#2 Re: Pao na vozackom ispitu, sav sam sjeban :(

Post by l33t »

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

:roll:
pao na testu ccccc :roll:
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#3 Re: Pao na vozackom ispitu, sav sam sjeban :(

Post by bitanga_sa_otesa »

dobro ti je stari reko :D
Qler

#4 Re: Pao na vozackom ispitu, sav sam sjeban :(

Post by Qler »

Ja jos nisam u zivo upoznao nekoga ko je pao na testovima :)
bitanga_sa_otesa

#5 Re: Pao na vozackom ispitu, sav sam sjeban :(

ja znam jednog glupana koji je pao na testovima 5 puta,a znas ga i ti qler,komsija nam s malte nekad bio :lol: :lol:
mali_balon

#6 Re: Pao na vozackom ispitu, sav sam sjeban :(

Post by mali_balon »

Grbavicar wrote:Pozdrav, skoro sam postao punoljetan, dobio licnu, danas sam izasao na vozacki ispit, teoretski dio i padnem, tj zeznem za 2 boda. Otprilike 30 ljudi radilo, nas 5 samo palo a ja sam bio najblizi. Jos 6 ljudi taj nadzornik izbacio jer su prepisivali, nesto je govorio da ce oni dobiti zabrane od 6 mjeseci da ne mogu polagati.. Sav sam sjeban, najvise zbog toga sto mi stari kaze kako je taj ispit za duduke, ako to ne polozim onda trebam uzeti voziti se sa biciklom.

Zanima me kakva je sad procedura, jel moram da cekam 15 dana pa onda da opet prijavim, jel se to placa? Meni rekose placa se 50 km, jel to ozbiljno?
Reci starom ako je za duduke nek ga on polozi, eto daj mu koji test nek odradi garatnujem ti da nece proci, onda ti njemu reci da je duduk. Ima to nesta sa rajom koja odavno vozi, nemere iz prve poloziti testova da ga hebes :D
Sto se bicikla tice ja bi radije bic gOnjo nego auto ali ukrast ce mi ga neko tako da moram s autom.

Ne sikiraj se malo bolje to nauci i proci ces.,
Qler

#7 Re: Pao na vozackom ispitu, sav sam sjeban :(

Post by Qler »

bitanga_sa_otesa wrote:ja znam jednog glupana koji je pao na testovima 5 puta,a znas ga i ti qler,komsija nam s malte nekad bio :lol: :lol:
Ne znam koji je, vjerovatno ga znam, ali eto, jos se prica o tome :) koliko je tesko :)
bitanga_sa_otesa

#8 Re: Pao na vozackom ispitu, sav sam sjeban :(

poslao sam ti u pp :D
l33t

#9 Re: Pao na vozackom ispitu, sav sam sjeban :(

Post by l33t »

ja kad sam polagao bili su brat i sestra sa negativnih ofrlje - 46 i 80 nesto bodova, brat je bio bolji :D
Šveđanin

#10 Re: Pao na vozackom ispitu, sav sam sjeban :(

Post by Šveđanin »

Ma ima sigurno ljudi da im se isto desilo. Ako nista nisi medju tim sto su varali i dobili kazne. :D Uzmi knjigu, ponavljaj, pa probaj online testove, pa pred ispit vidi da te neko kuci ispita..

Ako si sjeban zbog vozackog kako li ce tek biti u buducnosti.

Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
vješalica

#11 Re: Pao na vozackom ispitu, sav sam sjeban :(

Post by vješalica »

Grbavicar wrote:Pozdrav, skoro sam postao punoljetan, dobio licnu, danas sam izasao na vozacki ispit, teoretski dio i padnem, tj zeznem za 2 boda. Otprilike 30 ljudi radilo, nas 5 samo palo a ja sam bio najblizi. Jos 6 ljudi taj nadzornik izbacio jer su prepisivali, nesto je govorio da ce oni dobiti zabrane od 6 mjeseci da ne mogu polagati.. Sav sam sjeban, najvise zbog toga sto mi stari kaze kako je taj ispit za duduke, ako to ne polozim onda trebam uzeti voziti se sa biciklom.

Pusti da još malo sazriješ,mani se vozačke.

Što se tiče procedure,imaš svog instruktora,valjda znaš govoriti,pa će ti objasniti šta ćeš dalje.
irac300

#12 Re: Pao na vozackom ispitu, sav sam sjeban :(

Post by irac300 »

Nije ispit za duduke, nego je duduk ko uspije past'. :D Šalim se ba. Haj' yebo ga ti, položit' ćeš idući put. :bih: Što se tiče plaćanja, plaća se svaki izlazak na ispit. Je l' se šta mijenjalo, ne vjerujem, tako da reci babuki da ovaj put nećeš 100% ispast' duduk i da ti halali još 50KM. :D
Pitarrr82

#13 Re: Pao na vozackom ispitu, sav sam sjeban :(

Post by Pitarrr82 »

Reci mu, mislim starom ali na kulturan nacin da ne bude da te nisam fino savjetovao :mrgreen: da ga ni on sam ne bi sad polozio 100% :mrgreen:
oldtajmer

#14 Re: Pao na vozackom ispitu, sav sam sjeban :(

Post by oldtajmer »

kada sam ja izlazio uz fakat minimalno ucenje i povremeno odlazenje na teoretske casove imao sam sve tacne odgovore,mada je bilo nekoliko njih koji su okinuli,medju njima i jedna treba cetvrti ili peti put :D

uglavnom idi na teoretske casove ili trazi od instruktora da ti objasni ono sto ne kontas,malo procitaj zakon o saobracaju iz knjige i polozit ces
sLLayer

#15 Re: Pao na vozackom ispitu, sav sam sjeban :(

Post by sLLayer »

dobro si znao podici temu :-) :-) :-)
drndalo

#16 Re: Pao na vozackom ispitu, sav sam sjeban :(

Post by drndalo »

Da ga je procitao 3x sa razumijevanjem, ne bi pao...
OldMayor

#17 Re: Pao na vozackom ispitu, sav sam sjeban :(

Post by OldMayor »

Ne znam kakav je sad taj ispit, ali brate bas ga je tesko pasti.

Ja znam da sam ga zakucao, istina jesam bubao ona teorijska - bio je pocetak ljeta i nije mi bila opcija da ne polozim. I ta pitanja su tad nosila po 1 bod i bila su mi najteza.

A one raskrsnice, prednosti, znakovi sto je nosilo po 2 i 3 buda su bili prelagani.

Ne znam drug, knjigu u ruke i bubaj. A ove rasrksnice i te stvari ti ocito nisu dobro objasnjene.
Grbavicar

#18 Re: Pao na vozackom ispitu, sav sam sjeban :(

Post by Grbavicar »

OOOOOO da se javim. :D
Testove polozio iz drugog puta, isao na voznju 30ak casova, polozio voznju iz prve, dobio vozacku i evo vec vozim par dana.

Prva veca voznja do Zenice, uspjesno obavljeno. :D
yoyo13

#19 Re: Pao na vozackom ispitu, sav sam sjeban :(

Post by yoyo13 »

Grbavicar wrote:OOOOOO da se javim. :D
Testove polozio iz drugog puta, isao na voznju 30ak casova, polozio voznju iz prve, dobio vozacku i evo vec vozim par dana.

:thumbup: :thumbup: javi se i kad padne prva pusha...tek tad si polozio :lol: :lol: :lol: :lol:
RahatHurmašica

#20 Re: Pao na vozackom ispitu, sav sam sjeban :(

Post by RahatHurmašica »

ja znam jednog tokmaka koji je pao na testovima. Malo poslije njega starija žena iz ulice položila iz prve. Al smo ga mezili :D
rekla-kazala

#21 Re: Pao na vozackom ispitu, sav sam sjeban :(

Post by rekla-kazala »

Grbavicar wrote:OOOOOO da se javim. :D

Čestitam i sad polako !
Kad sam ja polagao 1986. godine, nije bilo lako položiti.
Morao si testove nulirati ili izlaziš na usmeni a onda te sjebu pitanjima iz zakona. Uz to nisi mogao vidjeti testove poslije ispita i nisi bio siguran da li si stvarno pogriješio ili su te tek tako oborili da opet dođeš i platiš ispit.
Sjećam se čovjeka koji je tog dana položio teoriju poslije 10 godina maltretiranja.
Na vožnji od 50 ljudi dvoje položi i znaš da je jedan štela a drugi možda regularan ali i on se naplaćao jer je pao bar pet puta.
U to vrijeme nije bilo normalno ne pasti bar pet puta.
Uđe čovjek u auto i ne upali već pao, kaže nije namjestio ogledalo, drugi krene nije dao žmigavac,.. pao,.. nije se okrenuo,.. pao, nije namjestio sjedište,.. pao. Bočno parkiranje naravno odmah na poligonu, dok si još nervozan i jebeni čunjevi koje ne vidiš iz fiće. Da je bilo bar auto ispred i iza. Tri četvrtine kandidata nije izišlo sa poligona.
Last edited by rekla-kazala on 20/10/2014 18:10, edited 1 time in total.
MOSALJOZE

#22 Re: Pao na vozackom ispitu, sav sam sjeban :(

Post by MOSALJOZE »

Eh stvarno ne kontam.Testovi jesu smor,ali naučiš i KRAJ PRIČE.To je sve do tebe,jer niko neće učiti za tebe.Ima i do instruktora,npr moj je organizovao nastavu,kako bi se pobrinuo da svi prodjemo,i naravno da smo svi prošli.
Post Reply