sport plus kladionica - manjak u kasi
-
jasamoja
#1 sport plus kladionica - manjak u kasi
Pozdrav clanovi! nova sam ovjde i otvorila sam profil samo da ovo razrijesim..
dakle ta kladionica sport plusa se nalazi u hercegovini( nije bitno koje mjesto).. nedavno se kolegici skupio minus od nekih 600KM ..desavalo se i u mojoj smjeni al u njenoj vise..ona je dobila otkaz i druga je dosla... sada kad ju je druga zamjenila i njoj se desio minus od 900 KM.. dakle nisu male pare.i ta druga je dobila otkaz i ostala bez place.. da napomenem da kladionica nije prijavljena.dakle kladionica na crno.. i sad prije par dana saznam da taj poslovodja i jos jedan iz kladinoce tako pare ''zgrcu'' ... jer u prijavljenim kladionicama zakljucak dirket ide porezno ( ili kako vec ,posto nikad nisam radila u prijavljenoj kladionici) a vamo u ovim nasim se to nemoze kontorliarti.. sad mene zanima jel to sve moguce i dali se to jes negdje desava u ovoj BiH... i iszinjavam se na pravopisnim pogreskama. pozdrav
dakle ta kladionica sport plusa se nalazi u hercegovini( nije bitno koje mjesto).. nedavno se kolegici skupio minus od nekih 600KM ..desavalo se i u mojoj smjeni al u njenoj vise..ona je dobila otkaz i druga je dosla... sada kad ju je druga zamjenila i njoj se desio minus od 900 KM.. dakle nisu male pare.i ta druga je dobila otkaz i ostala bez place.. da napomenem da kladionica nije prijavljena.dakle kladionica na crno.. i sad prije par dana saznam da taj poslovodja i jos jedan iz kladinoce tako pare ''zgrcu'' ... jer u prijavljenim kladionicama zakljucak dirket ide porezno ( ili kako vec ,posto nikad nisam radila u prijavljenoj kladionici) a vamo u ovim nasim se to nemoze kontorliarti.. sad mene zanima jel to sve moguce i dali se to jes negdje desava u ovoj BiH... i iszinjavam se na pravopisnim pogreskama. pozdrav
-
mali_balon
#2 Re: sport plus kladionica - manjak u kasi
Onda komotno ti njemu klepi pazar i kad te nazove daj mu otkaz.
- karanana
#3 Re: sport plus kladionica - manjak u kasi
ne znam kako radis tako na taj nacin.
kada dodje poslovodja po pazar da preuzme od tebe, ti fino prebrojis pare i sravnas sebe, da nemas manjka ni viska, onda dadnes njemu da prebroji i fino u teku pazara upisi cifru koju si predala i nek i on potpise da je te pare preuzeo.
mozda ne razumijem sta se desava pa mozda nisam dao dobar savjet.
kada dodje poslovodja po pazar da preuzme od tebe, ti fino prebrojis pare i sravnas sebe, da nemas manjka ni viska, onda dadnes njemu da prebroji i fino u teku pazara upisi cifru koju si predala i nek i on potpise da je te pare preuzeo.
-
jasamoja
#4 Re: sport plus kladionica - manjak u kasi
nisam napomenula da vise ni je tu neradim... a nisam ja ni imala tako velike probleme. ..a prica se da je spomenuti dvojac tako vec 100.000 KM izvuko..sad neznam jel to sve istina ,pa pitam jel tko imo slicnih iskustavamali_balon wrote:Onda komotno ti njemu klepi pazar i kad te nazove daj mu otkaz.
-
mali_balon
#5 Re: sport plus kladionica - manjak u kasi
Ma lik klepi lovu ocera djevojcicu sa pricom da ne zna radit, one se ukeketi ili povjeruje i gotovo. Jos on na kraju bude i fin sto joj nije kosti polomio, to je ta prica.
- karanana
#6 Re: sport plus kladionica - manjak u kasi
100.000 izvuko? zar to ne bi bilo sumnjivo gazdama kladionice da taj tako pare uzima i otpusta djelatnice. mozda to rade u dogovoru sa velikim gazdom iz novog travnika ili viteza ili gdje je vec gazda.
-
jasamoja
#7 Re: sport plus kladionica - manjak u kasi
ee kad se to desi poslovodji se odma javi..al on kao nema pojma..i onda se ne pojavi par dana a minus svaki dan raste za 50 ili 100KMkaranana wrote:ne znam kako radis tako na taj nacin.
-
jasamoja
#8 Re: sport plus kladionica - manjak u kasi
Pa to tako nekako i bude..mali_balon wrote:Ma lik klepi lovu ocera djevojcicu sa pricom da ne zna radit, one se ukeketi ili povjeruje i gotovo. Jos on na kraju bude i fin sto joj nije kosti polomio, to je ta prica.
-
mali_balon
#9 Re: sport plus kladionica - manjak u kasi
Pa naravno, vidis da te kladioice u kojiam se pojavljuje "manjak" nisu "prikopcane" na poreskukaranana wrote:100.000 izvuko? zar to ne bi bilo sumnjivo gazdama kladionice da taj tako pare uzima i otpusta djelatnice. mozda to rade u dogovoru sa velikim gazdom iz novog travnika ili viteza ili gdje je vec gazda.
- dobojlija81