svijetla

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
armin_m

#1 svijetla

Post by armin_m »

Pozz narode. Imam jedan problem sa svjetlima na renault laguna. sijalica je uredu i novu sam zamijenio ali dzaba,kada prikljucim sve opet jedan far ne radi mislim ne rade kratka svijetla,ako je nekome desio se isti slucaj eto neka se javi,nerviram se dzaba ,mozda aa ,mlad sam :sad:
uglavnomja

#2 Re: svijetla

Post by uglavnomja »

armin_m wrote:Pozz narode. Imam jedan problem sa svjetlima na renault laguna. sijalica je uredu i novu sam zamijenio ali dzaba,kada prikljucim sve opet jedan far ne radi mislim ne rade kratka svijetla,ako je nekome desio se isti slucaj eto neka se javi,nerviram se dzaba ,mozda aa ,mlad sam :sad:
Idi dole na podforum auti, mozda dobijes odgovor.

I pise se svjetla :D
armin_m

#3 Re: svijetla

Post by armin_m »

uglavnomja wrote:
armin_m wrote:Pozz narode. Imam jedan problem sa svjetlima na renault laguna. sijalica je uredu i novu sam zamijenio ali dzaba,kada prikljucim sve opet jedan far ne radi mislim ne rade kratka svijetla,ako je nekome desio se isti slucaj eto neka se javi,nerviram se dzaba ,mozda aa ,mlad sam :sad:
Idi dole na podforum auti, mozda dobijes odgovor.

I pise se svjetla :D
:)
_ado_

#4 Re: svijetla

Post by _ado_ »

koje je godiste laguna? da li svjetla 'idu' preko canbusa?
ja sam nedavno imao problem sa lijevim kratkim svjetlom na opel astri. Zamjenim sijalicu al i dalje ne radi. Satima pokusavao rjesiti problem. Na kraj na googlu nadjem da se treba resetovati canbus a to se radi na mrni nevjerovatan nacin. Ne pomaze skidanje kleme (probao sam) vec moras skinuti dzek sa stare sijalice. zakljucati auto i ostaviti nekih pola sata. nakon toga staviti novu sijalicu i radit ce. mene je to zvucalo kao suplja al na kraju, kad sam sve pokusao probam i to. i fakat radi.
Post Reply