Racun za struju!
-
Fighter22
#1 Racun za struju!
Zdravo svima! Eh ovako imam pitanje jedno pa ko zna neka mi odgovori ako iko i zna. Znaci dosao mi je racun za struju od 45KM i imam prethodni dug isto toliko a uz racun mi je dosla opomena da platim u roku od 7 dana ili ce mi iskljuciti a nemam banke da platim jos a znam da kad je racun preko 100KM da dolazi opomena pa ne kontam kako mi je sad dosla kad je ispod pa akp ima neko da mi objasni jel mu se isto dogodilo i jel iskljucuju za 90KM?
-
njonjica
#2 Re: Racun za struju!
Sad je opomena kad dobijes drugi racun a nisi platio prvi. I hoce, iskljucice ti struju i jos ces morati platiti 40ak maraka da ti je ukljuce ponovo.Fighter22 wrote:Zdravo svima! Eh ovako imam pitanje jedno pa ko zna neka mi odgovori ako iko i zna. Znaci dosao mi je racun za struju od 45KM i imam prethodni dug isto toliko a uz racun mi je dosla opomena da platim u roku od 7 dana ili ce mi iskljuciti a nemam banke da platim jos a znam da kad je racun preko 100KM da dolazi opomena pa ne kontam kako mi je sad dosla kad je ispod pa akp ima neko da mi objasni jel mu se isto dogodilo i jel iskljucuju za 90KM?
-
kakavdanakneiskustvu
#3 Re: Racun za struju!
njonjica wrote:Sad je opomena kad dobijes drugi racun a nisi platio prvi. I hoce, iskljucice ti struju i jos ces morati platiti 40ak maraka da ti je ukljuce ponovo.Fighter22 wrote:Zdravo svima! Eh ovako imam pitanje jedno pa ko zna neka mi odgovori ako iko i zna. Znaci dosao mi je racun za struju od 45KM i imam prethodni dug isto toliko a uz racun mi je dosla opomena da platim u roku od 7 dana ili ce mi iskljuciti a nemam banke da platim jos a znam da kad je racun preko 100KM da dolazi opomena pa ne kontam kako mi je sad dosla kad je ispod pa akp ima neko da mi objasni jel mu se isto dogodilo i jel iskljucuju za 90KM?
zar nije uključenje 18 km?
-
huka2345
#4 Re: Racun za struju!
Bez obzira na to koliki je dug nakon druge opomene dolazi do iskljucenja, i cijena ponovnog ukljucenja je 40KM
tako da je ipak bolje sabrati nekako 40-ak km koliki ti je prvi racun pa uplatiti, nego da bacas dodatnih 40KM 
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#5 Re: Racun za struju!
Nemoj da uplatiš prvi račun, a novi ne uplatiš. Na opomeni piše cifra za oba računa i to moraš odmah uplatiti.