Pitanje u vezi prelaska granice za Hrvatsku
-
skyhs0168
#1 Pitanje u vezi prelaska granice za Hrvatsku
Molim vas ako moze netko da mi da tacan odgovor.
Zelim na more sa autom passat. Da li moze biti problem na granici ako u autu sjedne 5 odraslih plus jedna beba od godinu dana?? Ima li netko iskustva?
Zelim na more sa autom passat. Da li moze biti problem na granici ako u autu sjedne 5 odraslih plus jedna beba od godinu dana?? Ima li netko iskustva?
-
everlast
#2 Re: Pitanje u vezi prelaska granice za Hrvatsku
tacno bih te sad istukao kad cujem da dijete vodis u tim uslovima.skyhs0168 wrote:Molim vas ako moze netko da mi da tacan odgovor.
-
skyhs0168
#3 Re: Pitanje u vezi prelaska granice za Hrvatsku
haj ne pametuj... vidis da samo pitameverlast wrote:tacno bih te sad istukao kad cujem da dijete vodis u tim uslovima.skyhs0168 wrote:Molim vas ako moze netko da mi da tacan odgovor.
-
colt
#4 Re: Pitanje u vezi prelaska granice za Hrvatsku
Beba mora u autosjedalici (zakonski), tako da ne znam može li se fizički ugurat toliko. To je već 6 mjestaskyhs0168 wrote:Molim vas ako moze netko da mi da tacan odgovor.
-
skyhs0168
#5 Re: Pitanje u vezi prelaska granice za Hrvatsku
Ok dobro hvala.colt wrote:Beba mora u autosjedalici (zakonski), tako da ne znam može li se fizički ugurat toliko. To je već 6 mjestaskyhs0168 wrote:Molim vas ako moze netko da mi da tacan odgovor.
-
Nomo
#6 Re: Pitanje u vezi prelaska granice za Hrvatsku
Dovodis dijete u smrtnu opasnost . to je ono po cemu smo mi jad i cemer . Da znam ko si odmah bi te prijavio . U zatvor bi te stavio a dijete bi ti oduzeo .skyhs0168 wrote:Molim vas ako moze netko da mi da tacan odgovor.
-
Nomo
#7 Re: Pitanje u vezi prelaska granice za Hrvatsku
cuj hvala, sta nisi znao da dijete mora biti u sjedalici ? ko ti je dao vozacku ? S kojim pravom ugrozavas zivot dijeteta ? To je isto da si dijete koje ne zna plivati pustio u vodu ? Pa sta bude ....to je isto ili da si ga bacio sa 4 sprata nadajuci se da mu nece nista biti . To je isto . Svijesno izazivanje sudbine i nesrece . Svjesno i sa preumisljajem . Zbog toga na zapadu ides na sud a dijete se daje drugim roditeljima .skyhs0168 wrote:Ok dobro hvala.colt wrote:Beba mora u autosjedalici (zakonski), tako da ne znam može li se fizički ugurat toliko. To je već 6 mjestaskyhs0168 wrote:Molim vas ako moze netko da mi da tacan odgovor.
Ps dijete mozes napraviti i invalidom . Kada odraste kako ces mu objasniti da si vozio na more bez sjedalice na zadnjem sjedistu i pojasa i ....hmmmmmmmm razmisli malo ja ti nisam neprijatelj ali ti sebi i svom djetetu jesi . pozdrav i pamet u glavu . Ja sam izgubio nekog dragog zbog slicne stvari .
Last edited by Nomo on 09/07/2014 19:28, edited 1 time in total.
- Danguba
#8 Re: Pitanje u vezi prelaska granice za Hrvatsku
cuj dijete u sjedalici...
valjda nani u krilu...
valjda nani u krilu...
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#9 Re: Pitanje u vezi prelaska granice za Hrvatsku
tacno covjek ne moze nista ni upitati a da ga pametnjakovici ne napadnu. pa mozda nije njegovo dijete, boli ga briga 
- muha_sa
#10 Re: Pitanje u vezi prelaska granice za Hrvatsku
obavezno vezanje i na zadnjem sjedištu.
- muha_sa
#11 Re: Pitanje u vezi prelaska granice za Hrvatsku
ti Vlado Matijevicu, fataj se dnevnika i tišu.Matijevic_Vlado wrote:tacno covjek ne moze nista ni upitati a da ga pametnjakovici ne napadnu. pa mozda nije njegovo dijete, boli ga briga
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jVkSGzJ5txM [/youtube]
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#12 Re: Pitanje u vezi prelaska granice za Hrvatsku
cime da se vezu ako ih je cetvero pozadi?muha_sa wrote:obavezno vezanje i na zadnjem sjedištu.
- muha_sa
#13 Re: Pitanje u vezi prelaska granice za Hrvatsku
djete kod nane u kriluMatijevic_Vlado wrote:cime da se vezu ako ih je cetvero pozadi?muha_sa wrote:obavezno vezanje i na zadnjem sjedištu.
- insomnia78
#14 Re: Pitanje u vezi prelaska granice za Hrvatsku
HeheDanguba wrote:cuj dijete u sjedalici...![]()
valjda nani u krilu...
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk