TRAZIM Kombi-prevoz - Sarajevo - Bec - Sarajevo
-
don_refoni
#1 TRAZIM Kombi-prevoz - Sarajevo - Bec - Sarajevo
Pozdrav!
Posto sam se vec javio na nekoliko prevoznika na pik.ba (i nazalost nigdje nisam dobio odgovor), nadam se da cu ovdje dobiti vise pomoci.
Kao sto naslov kaze: Potreban mit je kombi-prevoz i Sarajeva za Bec pocetkom augusta, i takodjer povratak 10.08 ili 18.08 (nije jos sigurno koji dan je povratak). U pitanju je prevoz od 4 odrasle osobe i jedno dijete (4 god).
Unaprijed zahvalan odgovorima!
Pozdrav!
EDIT: Mala ispravka u Naslovu
Posto sam se vec javio na nekoliko prevoznika na pik.ba (i nazalost nigdje nisam dobio odgovor), nadam se da cu ovdje dobiti vise pomoci.
Kao sto naslov kaze: Potreban mit je kombi-prevoz i Sarajeva za Bec pocetkom augusta, i takodjer povratak 10.08 ili 18.08 (nije jos sigurno koji dan je povratak). U pitanju je prevoz od 4 odrasle osobe i jedno dijete (4 god).
Unaprijed zahvalan odgovorima!
Pozdrav!
EDIT: Mala ispravka u Naslovu
-
don_refoni
#2 Re: TRAZIM Kombi-prevoz - Sarajevo - Bec - Sarajevo
Mali-up..
Nije valjda da od ovoliko insana nema niko nekog prijatelja/poznanika ili nekog 10-tog za kojeg zna da se bavi tim..
Hvala unaprijed!
Nije valjda da od ovoliko insana nema niko nekog prijatelja/poznanika ili nekog 10-tog za kojeg zna da se bavi tim..
Hvala unaprijed!
- seoBIH
#3 Re: TRAZIM Kombi-prevoz - Sarajevo - Bec - Sarajevo
Ne isplTi se
Sent with smoke signals using p..... dim.
Sent with smoke signals using p..... dim.
- mufa1
#4 Re: TRAZIM Kombi-prevoz - Sarajevo - Bec - Sarajevo
A kad bi vi bili sigurni za datum povratka? Pretpostavljam kad vam dosadi pa kažete e hajmo danas kuci. Jer legendo nije mala razlika da li se vracas 10. Ili 18.
I kolko bi ti bio spreman platit za tu ekskurziju od 20 dana?
I kolko bi ti bio spreman platit za tu ekskurziju od 20 dana?
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#5 Re: TRAZIM Kombi-prevoz - Sarajevo - Bec - Sarajevo
Ti moras racunati da ko god te bude voziko kombijem a tih kombija imas na pasija preskalala, da ce ti naplatiti sjediste, prtljag, kilometrazu, benzin, hranu i sebi satnicu sve u jednom. Vas 4 i jedno djete cete vise potrositi nego da ste vlastitim cetvero tockasem odlucite. Vozikam se cesto na relaciji Zagreb, Ljubljana, München, Hamburg, Kopenhagen te te kombije srecem cesto.
- Bilki
#6 Re: TRAZIM Kombi-prevoz - Sarajevo - Bec - Sarajevo
zasto bi netko sebi uzimao obavezu da vas voza
svatko tko ide kombijem ide iz svojih privatnih razloga i nece se on radi vas uklapati u termine, prevoznika sa kombijem za tuzlu i sarajevo niti nema, ima ih par za tuzlu ali su to radne kolege i komsije koje podjele troskove, imas brate autobuske linije svaki dan iz sarajeva i svaki dan iz beca
-
lajkujMe
#7 Re: TRAZIM Kombi-prevoz - Sarajevo - Bec - Sarajevo
ja reko vas 10 ili vise pa hoce kombi kad jok vas samo nesto malo. Kralju autobus uzmi svaki dan ih imas, i biti ce mnogo jeftinije nego da kombi rentas.
-
svemirska_vjeverica
#8 Re: TRAZIM Kombi-prevoz - Sarajevo - Bec - Sarajevo
Da vidimo koliko ce biti troskova
Sarajevo - Bec
20 eura putarina + 60 eura gorivo (773km)=80 eura
Vozac treba da se vrati, ima ukupno troskova da vas odbaci do Beca 160 eura, na to dodje jos njegova dnevnica...
Znaci on mora 2xputa otici do Beca, tj ima ukupno 320 eura troskova bez dnevnice...sa dnevnicom idealno ne ispod 400 eura
ja mislim dajte Zviz-u milju on ce vas odbaciti
Sarajevo - Bec
Vozac treba da se vrati, ima ukupno troskova da vas odbaci do Beca 160 eura, na to dodje jos njegova dnevnica...
Znaci on mora 2xputa otici do Beca, tj ima ukupno 320 eura troskova bez dnevnice...sa dnevnicom idealno ne ispod 400 eura
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#9 Re: TRAZIM Kombi-prevoz - Sarajevo - Bec - Sarajevo
svemirska_vjeverica wrote:Da vidimo koliko ce biti troskova![]()
![]()
Sarajevo - Bec
Nebi kad bi mi pokraj milje ponudili masazu ledja i noge prali...
-
don_refoni
#10 Re: TRAZIM Kombi-prevoz - Sarajevo - Bec - Sarajevo
Zahvaljujem se na odgovorima.
Da razjasnim malo: Radi se iskljucivo o prevozu: A->B, B->A (znaci nikakva turisticka obilazenja ili slicno)
Termin bi se unaprijed ugovorio, znaci prije nego sto bi pocelo putovanje (ili prilikom ugovaranja) znali bi se tacni termini.
Pa eto, recimo ako postoji interes ili neko poznaje nekoga pouzdanog, platili bismo za prevoz od 4+1 osobe 500€.
Lijepo pozdrav!
Da razjasnim malo: Radi se iskljucivo o prevozu: A->B, B->A (znaci nikakva turisticka obilazenja ili slicno)
Termin bi se unaprijed ugovorio, znaci prije nego sto bi pocelo putovanje (ili prilikom ugovaranja) znali bi se tacni termini.
Pa eto, recimo ako postoji interes ili neko poznaje nekoga pouzdanog, platili bismo za prevoz od 4+1 osobe 500€.
Lijepo pozdrav!
- smasma
#11 Re: TRAZIM Kombi-prevoz - Sarajevo - Bec - Sarajevo
sto ne ides autobusom. isto sranje drugo pakovanjedon_refoni wrote:Zahvaljujem se na odgovorima.
Lijepo pozdrav!
- dinooh
#12 Re: TRAZIM Kombi-prevoz - Sarajevo - Bec - Sarajevo
Ma ko ce ti prijeci skoro 3000km za 500 eura. Nek trosi 8l na 100km, izade oko 620KM samo za gorivo.
- dobojlija81
#13 Re: TRAZIM Kombi-prevoz - Sarajevo - Bec - Sarajevo
iznajmi na rentakar kakvog sharana,espace i sl,da si bliže ja bi ti iznajmio zafiru skroz jeftino 7 sicOva
a trosi ko upaljac,držim naravno da neko od tih cetvero ima vozacku
-
Kombi prevoz
#14 Re: TRAZIM Kombi-prevoz - Sarajevo - Bec - Sarajevo
Cijena sa tim vašim postavljenim uslovima je 850 eura.