All-in-one PC

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
dustaban

#1 All-in-one PC

Post by dustaban »

Kao zamjenu za kucni komp odlucio sam uzeti jedan od ovih AIO konfiguracija, cisto radi elegancije i smanjenja rusvaja na stolu i oko njega. Dopustam i kritike ovakve odluke (volio bih cuti sta to tu ne valja) ali rekoh vec sam odlucio.

Dilema je samo - koji. Tu bih volio cuti konkretne prijedloge.
dudlov

#2 All-in-one PC

Post by dudlov »

dustaban wrote:Kao zamjenu za kucni komp odlucio sam uzeti jedan od ovih AIO konfiguracija, cisto radi elegancije i smanjenja rusvaja na stolu i oko njega. Dopustam i kritike ovakve odluke (volio bih cuti sta to tu ne valja) ali rekoh vec sam odlucio.

Dilema je samo - koji. Tu bih volio cuti konkretne prijedloge.
Kolko para, toliko o muzike. Ma vidi, mislio sam i ja to čudo kupiti, baš radi prostora, ali problem je što sam puko na apple imac.
Znači, moj glas ide za Imac, ali je preskup.

Sent from my iPhone using Tapatalk
SAID5

#3 Re: All-in-one PC

Post by SAID5 »

Ali je najbolji

Sent from my iPhone using Tapatalk
jelashan

#4 All-in-one PC

Post by jelashan »

Mozda glupo pitanje, al sta tacno znaci taj all in one pc? Po cemu se razlikuje od obicnih desktop racunara?
Bavarac94

#5 Re: All-in-one PC

Post by Bavarac94 »

Sastoji se samo od ekrana u sklopu kojeg se nalaze sve kompontene kao i kod običnog PC računara samo dobro upakovane. Naravno, iza tog monitora se nalaze klasični USB utori i utor za mrežni kabal, CD drive itd itd

Image
AmADin_gospo

#6 Re: All-in-one PC

Post by AmADin_gospo »

nadozidas jos jednu sobu i u nju uvalis klaster od 10 masina, a kroz zid provuces kablove ;)
nema rusvaja, a zimi samo otvoris vrata te sobe, i eto ti djabnog grijanja :)
dustaban

#7 Re: All-in-one PC

Post by dustaban »

Ma slazem se za imac, ali su stvarno nerazumno skupi. Zapravo i nisu za firme i onog ko se profesionalno bavi nekom gtafikom. Onda ima tu i one famozne kompatibilnosti sa ostatkom windowsovog svijeta...

Ali ste me ipak zagolicali. Pogledah malo na piku, ima polovnih do tisuce, sta o tome mislite?
jelashan

#8 Re: All-in-one PC

Post by jelashan »

Bavarac94 wrote:Sastoji se samo od ekrana u sklopu kojeg se nalaze sve kompontene kao i kod običnog PC računara samo dobro upakovane. Naravno, iza tog monitora se nalaze klasični USB utori i utor za mrežni kabal, CD drive itd itd

Image

Aha.hvala na objasnjenju!
Post Reply