Mislite li da covjek sa npr 32 god jos uvijek ima vremena da se preseli u jedan od vecih gradova u BiH npr u Sarajevo ?
I sam sam na nekoj raskrsnici gdje mi je otprilike dosta zivota u manjem gradu , tj sredini i imam strahovitu zelju da idem dalje ,. pa makar to znacilo i preseljenje u Sarajevo ,nisam siguran da li sam zakasnio za to ili ne ? Posao je ono sto covjeka najvise koci u nasoj zemlji zar ne?!
Preseljenje u Sarajevo
-
Forsaken
#2 Re: Preseljenje u Sarajevo
ne kontam sto u Sarajevo ako vec mozes ici idi van zemlje ... posao ni ovdje nije lako nac
-
Objektivni navijac
#3 Re: Preseljenje u Sarajevo
Sa 32 godine si u najboljim godinama. Idi ako ce ti to pomoci u zivotu. Ako u Sarajevu imas perspektivu i posao. Mada moj savjet je bjezi vani,bilo gdje samo vani. Daleko od Bosne i Sarajeva. Nije ti kasno da se spasis,posebno ako imas djecu. Ako ih izvedes iz pakla zvanoga BiH,to je kao da si ih jos jednom rodio.Charmed30 wrote:Mislite li da covjek sa npr 32 god jos uvijek ima vremena da se preseli u jedan od vecih gradova u BiH npr u Sarajevo ?
I sam sam na nekoj raskrsnici gdje mi je otprilike dosta zivota u manjem gradu , tj sredini i imam strahovitu zelju da idem dalje ,. pa makar to znacilo i preseljenje u Sarajevo ,nisam siguran da li sam zakasnio za to ili ne ? Posao je ono sto covjeka najvise koci u nasoj zemlji zar ne?!
-
dječak sa šibicama
#4 Re: Preseljenje u Sarajevo
ako ne znas gdje je opcina Centar, ali znas sve u opcini, bujrum!
-
ins
#5 Re: Preseljenje u Sarajevo
Nisi pojasnio, da li ti vec nude posao ili namjeravas doci pa traziti posao? Razlika je velika 
Drugo, u "koliko" malom gradu zivis? Ako je to nesto tipa Gradacac, moglo bi ti biti cudno? Ako je Travnik ili Tuzla recimo, onda i nije toliki sok...a
Trece, imam vise godina od tebe, i vjeruj mi pravi zivot tek u 30-im pocinje
Drugo, u "koliko" malom gradu zivis? Ako je to nesto tipa Gradacac, moglo bi ti biti cudno? Ako je Travnik ili Tuzla recimo, onda i nije toliki sok...a
Trece, imam vise godina od tebe, i vjeruj mi pravi zivot tek u 30-im pocinje