Imigriranje u Kanadu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
bigbangg

#1 Imigriranje u Kanadu

Post by bigbangg »

PozzZz Ljudi svima,imam jedno jako vazno pitanje
pitanje je sledece!!!
Ova Bosna i hercegovina se stvarno raspadaju,i jedan prijatelj od moga rodjenog brata moze kao da sredi za iseljenicku vizu ,pa mene sada zanima koliko treba para da bi se moglo zivjeti recimo 1-2 mjeseca u kanadi i da se nadje nekakav posao
kao i za koliko bi se mogla naci nekakva kuca da se kupi tamo na 2 sprata ili tako nesto ili 2 kuce sa jednim spratom,(nadam se da razumijete pitanje :D)
jer ja imam 2 kuce u bosni(gdje sada zivim)jedna kuca je na 2 sprata a druga je samo 1 sprat ,pa da li bi to kada bi se prodalo u bosni da li bi to bilo dovoljno da se kupi jedna kuca na 2 sprata ili tako nekako
pa bih molio ako neko ima familiju/rodbinu negdje tamo da me malo uputi u to i da mi da par savjeta itd ,sta god kazete meni ce pomoci!!I ako neko tamo zivi/zivio
Samo molim vas bez glupih komentara jer mi je ovo jako bitno
svemirska_vjeverica

#2 Re: Imigriranje u Kanadu

Post by svemirska_vjeverica »

idi u svecku, kazu guzis 100%, p***** ko salate
Europe_

#3 Re: Imigriranje u Kanadu

Post by Europe_ »

bigbangg wrote:PozzZz Ljudi svima,imam jedno jako vazno pitanje
pitanje je sledece!!!
Ova Bosna i hercegovina se stvarno raspadaju,i jedan prijatelj od moga rodjenog brata moze kao da sredi za iseljenicku vizu ,pa mene sada zanima koliko treba para da bi se moglo zivjeti recimo 1-2 mjeseca u kanadi i da se nadje nekakav posao
kao i za koliko bi se mogla naci nekakva kuca da se kupi tamo na 2 sprata ili tako nesto ili 2 kuce sa jednim spratom,(nadam se da razumijete pitanje :D)
jer ja imam 2 kuce u bosni(gdje sada zivim)jedna kuca je na 2 sprata a druga je samo 1 sprat ,pa da li bi to kada bi se prodalo u bosni da li bi to bilo dovoljno da se kupi jedna kuca na 2 sprata ili tako nekako
pa bih molio ako neko ima familiju/rodbinu negdje tamo da me malo uputi u to i da mi da par savjeta itd ,sta god kazete meni ce pomoci!!I ako neko tamo zivi/zivio
Samo molim vas bez glupih komentara jer mi je ovo jako bitno
Teško je dobiti tu vizu, koje imaš kvalifikacije i kakvo ti je znanje engleskog?

Nemoj nikome da daješ pare jer će da te zezne.
bigbangg

#4 Re: Imigriranje u Kanadu

Post by bigbangg »

pa onako nije lose ,a brat i njegova zena znaju dobro engleski, ja uglavnom mogu da razumijem,znam da pisem,slabije pricam ali naucio bi ja to bolje
Europe_

#5 Re: Imigriranje u Kanadu

Post by Europe_ »

bigbangg wrote:pa onako nije lose ,a brat i njegova zena znaju dobro engleski, ja uglavnom mogu da razumijem,znam da pisem,slabije pricam ali naucio bi ja to bolje
Ne nadaj se previše. Takvih je na hiljade u Bosni.
Post Reply