Kemal Causevic uhapsen:

9 godina prekasno, al better late than never...shibonja wrote:Mislim da nema tema ,a isto tako mislim da ce do izbora biti dosta toga
Kemal Causevic uhapsen:
po onome sto sam nacuo... brankovic je cvjecka spram ovog... dosta toga je procurilo u javnost nakon sto je imenovan dzakula, a dobar dio i prije toga... nije causevic toliko klepio koliko je kostao FBiH, barem po onome sto sam cuo i citaoRahatHurmašica wrote:ovaj čaušević je izgleda i brankovića nadmašio.
brankovićev otac je mladomusliman i kod njega će sve, bez sumnje, biti "po zakonu".Alfons Kauders wrote:po onome sto sam nacuo... brankovic je cvjecka spram ovog... dosta toga je procurilo u javnost nakon sto je imenovan dzakula, a dobar dio i prije toga... nije causevic toliko klepio koliko je kostao FBiH, barem po onome sto sam cuo i citaoRahatHurmašica wrote:ovaj čaušević je izgleda i brankovića nadmašio.
btw proces protiv brankovica... pada garant - covjek fakat nije odgovoran za ono sto mu se stavlja na teret
dzaferovic je bio pametan... kurvo se prvo sa sda, pa onda fahrom, pa sdp, pa fahrom...Prolaznik wrote:Da mi je vidjeti ovako smotanog u perec onog Džaferovića iz Razvojne banke Federacije što je dijelio kredite po političkoj liniji a svoju firmu angažovao da radi revizije aplikantima.
Naravno, ti kao knjigovođa pravnik, imaš više stručnosti i informacija i od tužilaštvaAlfons Kauders wrote:po onome sto sam nacuo... brankovic je cvjecka spram ovog...RahatHurmašica wrote:ovaj čaušević je izgleda i brankovića nadmašio.
btw proces protiv brankovica... pada garant - covjek fakat nije odgovoran za ono sto mu se stavlja na teret
nikadStupskaBitanga wrote:Ništa ovo nije dok ne krenu hapisiti one koji su ovima bili leđa a to su poitičari
Sad je red da i Fareta provjere po mojoj laičkoj procjeni ni njmu se ne poklapaju prihodi i rashodiAlfons Kauders wrote:po onome sto sam nacuo... brankovic je cvjecka spram ovog... dosta toga je procurilo u javnost nakon sto je imenovan dzakula, a dobar dio i prije toga... nije causevic toliko klepio koliko je kostao FBiH, barem po onome sto sam cuo i citaoRahatHurmašica wrote:ovaj čaušević je izgleda i brankovića nadmašio.
nažalost a ovo je samo predstavaRahatHurmašica wrote:nikad a možda ni tada. ko će ih hapsiti kad su ovi koji bi trebali hapsiti postavljeni od tih istih političara. ovo društvo je ušlo u začarani krug korupcije.StupskaBitanga wrote:Ništa ovo nije dok ne krenu hapisiti one koji su ovima bili leđa a to su poitičari
ultima_palabra wrote:Ljepota je vidjeti ovo arogantno đubre smotano u perec
O'zone wrote:Sad je red da i Fareta provjere po mojoj laičkoj procjeni ni njmu se ne poklapaju prihodi i rashodiAlfons Kauders wrote:po onome sto sam nacuo... brankovic je cvjecka spram ovog... dosta toga je procurilo u javnost nakon sto je imenovan dzakula, a dobar dio i prije toga... nije causevic toliko klepio koliko je kostao FBiH, barem po onome sto sam cuo i citaoRahatHurmašica wrote:ovaj čaušević je izgleda i brankovića nadmašio.
http://www.cin.ba/vrijedne-nekretnine-f ... etanovica/
pa s obzirom na broj velikih optuznica koje su pale na sudu bih... i na oss... i na drugim...homega wrote:Naravno, ti kao knjigovođa pravnik, imaš više stručnosti i informacija i od tužilaštvaAlfons Kauders wrote:po onome sto sam nacuo... brankovic je cvjecka spram ovog...RahatHurmašica wrote:ovaj čaušević je izgleda i brankovića nadmašio.
ah ako je govorio novinaru da je djubre, ima moju podrsku...Black swan wrote:kojem je novinaru ovaj čaušević govorio da je đubre ili tako nešto
ne sjećam se
kako znaš da odlično uradi, jel zato što ih ceremonijalno pohapsi sa dugim cijevima?BHCluster wrote:SIPA odlicno odradi svoj posao a onda se nadje neki krelac pa napisi optuznicu koja ima smisla samo tuziocu u glavi i sve padne na sudu i tako u krug...