Horoskopium - domaća Android aplikacija

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
F16HT3R

#1 Horoskopium - domaća Android aplikacija

Post by F16HT3R »

Image

Horoskopium je nova domaća aplikacija za Android koja vam omogćava čitanje horoskopa na vašem telefonu i tabletu. Aplikacija omogućava da na jednostavan i veoma brz način pročitate vaš horoskop.

Uz ovu Android aplikaciju dolazi moderan dizajn i veoma intuitvan korisnički interfejs koji omogućava da samo jednim dodirom ekrana dođete da horoskopa za vaš znak.

Aplikacija je tako dizajnirana da se prilagođava veličini ekrana, tako da vam na taj način omogućava neometano čitanje, bez obzira da li koristite telefon ili tablet uređaj.

Horoskopium aplikacija omogućava čitanje sledećih horoskopa:
• dnevnog,
• nedeljnog,
• mesečnog i
• ljubavnog.
Horoskopium aplikacija je potupno besplatna za preuzimanje sa Google Play trgovine.

Link za preuzimanje: https://play.google.com/store/apps/deta ... op.android
jahh

#2 Re: Horoskopium - domaća Android aplikacija

Post by jahh »

Da ne ulazim u samu tematiku aplikacije (ne slazem se sa njom), ali dizajn je odlican! Svaka cast :)
F16HT3R

#3 Re: Horoskopium - domaća Android aplikacija

Post by F16HT3R »

Hvala, cijenim komentarom od nekog ko se razumije u tematiku i ko ima objavljene aplikacije iza sebe. :)

Volio bih da čujem komentare i ostalih ljudi.
AmADin_gospo

#4 Re: Horoskopium - domaća Android aplikacija

Post by AmADin_gospo »

što narod zatupljeniji i manje obrazovan, to horoskop interesantniji i više mu se vjeruje.

znači, aplikacija je pun pogodak za BH prostor
F16HT3R

#5 Re: Horoskopium - domaća Android aplikacija

Post by F16HT3R »

Nadam se da će biti.

Ja sam aplikaciju napravio iz razloga da malo utvrdim i poboljšam svoje znanje oko razvoja Android aplikacija, jer mi cilj bio da pokrijem razne segmente, od izgleda za telefon, pa za tablet i slično.

Što bi se reklo, ovo mi je samo praksa. :)
Post Reply