Feminnem snima spot...

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Maja_XXX

#1 Feminnem snima spot...

Post by Maja_XXX »

Feminnem , naime , ovih dana snima spot koji ce se, gle cuda , njih tri naci u ulozi Abbe tj prelistavace stare fotke sa Eurosonga i zatim se uzivjeti u ulogu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mizzo

#2 Re: Feminnem snima spot...

Post by mizzo »

Maja_XXX wrote:Feminnem , naime , ovih dana snima spot koji ce se, gle cuda , njih tri naci u ulozi Abbe tj prelistavace stare fotke sa Eurosonga i zatim se uzivjeti u ulogu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Baš "originalna" ideja :( Šta želimo postići u Evropi blijedim kopijama nečega čemu je davno istekao rok trajanja? Dok druge zemlje pobjedjuju sa svojim folom, mi ostavljamo "Jabuku" za nas i Evropi nudimo ovaj cirkus :(
alek

Post by alek »

zdravo zum :D 'radni' vikend, ha? :D tako je to kad prodas dusu moderatorima :D :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

zirkus :lol:
Maja_XXX

Post by Maja_XXX »

Stvarno nemam rijeci!Mislim dokad ce se nastavitt ulizivati?Pjesma "Zovi" i nije bila toliko losa ali kada su je preveli u Call me...Grozota!Jos sad i ovaj spot , ama da ti se kosa digne na glavi... :x :x :x
alek

Post by alek »

nikako da se fokusiram :D na temu. hajmo zum na politiku :D :D
alek

Post by alek »

glavobolja se ne lijeci horizontalom :D lijeci se odmjeravanjem snage uma sa dobrovoljcima :D :D
madea

Post by madea »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
renBa 999

Post by renBa 999 »

Sta drugo ocekivati od nebuloznog autora, tekstopisca, 3 pjevaljke za svadbi, infantilnom direktoricom, ko zna kakvog rezisera s originalnom "idejom" da ovu nasu zemlju jos vise obrukaju i predstave je ko Abbu, i tako dalje i tome slicno

:x
ja_sarajevo

Post by ja_sarajevo »

Da li se spot snima u Hrvatskoj ??? Prolse godine je u Beogradu a sad je sigurno u Hrvatskoj... Nikako U Sarajevu.
renBa 999

Post by renBa 999 »

Bio sam ja upravu (ko i obicno).
Ovo sr*nje od pjesme je u svakom segmentu kopija od kopije od kopije od kopije, do spota, furke, do pjevaljki iz tudje drzave.
J*be nas ko stigne.
mizzo

Post by mizzo »

renBa 999 wrote:Bio sam ja upravu (ko i obicno).
Ovo sr*nje od pjesme je u svakom segmentu kopija od kopije od kopije od kopije, do spota, furke, do pjevaljki iz tudje drzave.
J*be nas ko stigne.
Ljudi s "naše" TV su otišli na Eurosong web sajt, otvorili 1974 i 1984 i 1999 i išli na COPY PASTE i dobismo ovogodišnju predstavnicu :( Tuga, čemer, jad :(
renBa 999

Post by renBa 999 »

mizzo wrote:
renBa 999 wrote:Bio sam ja upravu (ko i obicno).
J*be nas ko stigne.
Ljudi s "naše" TV su otišli na Eurosong web sajt, otvorili 1974 i 1984 i 1999 i išli na COPY PASTE i dobismo ovogodišnju predstavnicu :( Tuga, čemer, jad :(
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Potpisujem.
Tornjak

Post by Tornjak »

ja_sarajevo wrote:Da li se spot snima u Hrvatskoj ??? Prolse godine je u Beogradu a sad je sigurno u Hrvatskoj... Nikako U Sarajevu.
Spot se snjima u Sarajevu!

I daj pustite vise cure na miru!
renBa 999

Post by renBa 999 »

Kako da ih pustimo na miru kad nam brukaju i drzavu i nas :?
Tornjak

Post by Tornjak »

renBa 999 wrote:Kako da ih pustimo na miru kad nam brukaju i drzavu i nas :?
To pricajte na racun sebe a ne na racun cijelog bh naroda!

I nebrukaju one nikoga posto ste se vi sami vec dovoljno izbrukali!

PS. i njihova je drzava!
whatattitudeproblemjerk?

Post by whatattitudeproblemjerk? »

ok, prvo moram reci da mi je sve vezano za ove feminemice odvratno - to sto nemaju nista bosansko, sto je pjesma k'o iz 1981., sto je prevod ulizivacki i amaterski nepravilan.

s druge strane deen prosle godine je bar bio originalan, ganjao svoj fazon, iako je pjesma bila losa. ali, deen je imao moju podrsku prije svega zato sto su mu na svakom koraku usta bila puna bosne.

eh, sad, imajuci sve ovo u vidu, ipak sam se ziva ismijala slici na http://www.eurobosniamp3.com/ :lol:

pa sta je ovo s deenom? :shock:
sminka, frizura, poza, pink odijelo...
mislim, grozno izgleda, grozno....
Tornjak

Post by Tornjak »

s druge strane deen prosle godine je bar bio originalan, ganjao svoj fazon, iako je pjesma bila losa. ali, deen je imao moju podrsku prije svega zato sto su mu na svakom koraku usta bila puna bosne.
Ili je imao podrsku zato sto je on Bosnjak a one nisu?
renBa 999

Post by renBa 999 »

Tornjak wrote:Ili je imao podrsku zato sto je on Bosnjak a one nisu?
:zzzz: :zzzz: :zzzz: ....... i "Ono" opet progovara..... :zzzz: :zzzz: :zzzz: (zjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeev...)
dilayla

Post by dilayla »

kako ste krenuli..uskoro ce osvanuti teme poput:
"Feminnem isle piskiti"
"Feminnem isle kakiti" i sl :x
:shock:
whatattitudeproblemjerk?

Post by whatattitudeproblemjerk? »

Tornjak wrote:
Ili je imao podrsku zato sto je on Bosnjak a one nisu?

tornjak, zaista ne znam koliko puta se treba ponoviti da opste nezadovoljstvo feminnemom nema nikakve veze sa religijom!

glavni (i jedini realni) konkurenti za odlazak na eurosong su bili tinka i igor.

i ko je sad od njih dvoje po tebi bosnjak?! :-)
mizzo

Post by mizzo »

whatattitudeproblemjerk? wrote:
glavni (i jedini realni) konkurenti za odlazak na eurosong su bili tinka i igor.

i ko je sad od njih dvoje po tebi bosnjak?! :-) [/b]
Da, u pravu si. Religija i nacionalnost nisu bitne. Mislim da je najveći problem to što one nemaju nikakve veze sa državom BiH (barem neke od njih), a to što su Hrvatice nije nikome (nadam se) bitno. Eto, među prvih 5 su:

1. Feminnem
2. Tinka
3. Igor
4. Marija Šestić
5. Mija Martina
zenny

Post by zenny »

ipak ce nam svima srce lupati kad one zabla blabisu,a tek kad bude glasanje....zaboravicemo i Tinku i Igora...onda cemo porediti sa ostalim izvodjacima...jos cemo biti ponosni na njih
mizzo

Post by mizzo »

zenny wrote:ipak ce nam svima srce lupati kad one zabla blabisu,a tek kad bude glasanje....zaboravicemo i Tinku i Igora...onda cemo porediti sa ostalim izvodjacima...jos cemo biti ponosni na njih
Neće, jer se s kilometra vidi da one ipak nisu srcem u svemu ovome, nego su tu slučajno, da bi sebe promovisale. Tu je velika razlika. Mislim da mnogo ljudi njih ne dovodi u vezu sa našom državom, tako da sumnjam da će imati neku veliku podršku. Možda samo podrršku uže i šire porodice. Srbi će navijati za SCG, Hrvati za Novkovića, Bošnjaci za slovenačkog Omara ;) Prosto"k'o pasulj" ;)
renBa 999

Post by renBa 999 »

zenny wrote:ipak ce nam svima srce lupati kad one zabla blabisu,a tek kad bude glasanje....zaboravicemo i Tinku i Igora...onda cemo porediti sa ostalim izvodjacima...jos cemo biti ponosni na njih
Siguran sam da ce ga tamo popusiti i vratiti se nazad gore i sjebanije nego Mija Martina kad se prosula ko grah prebranac.
A ako kojim cudom i postignu "dobro" mjesto, vjerujte da ce to posvetiti Hrvatskoj a ne BiH.
Kako god okrenes - lose nam se pise.
Post Reply